Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΣΟΙΜΠΛΕ.



"Άνοιγμα διαύλων επικοινωνίας με την γερμανική κυβέρνηση και τον γερμανικό πολιτικό κόσμο" λέει τώρα ότι θέλει να δρομολογήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Βερολίνο.
...κωλοτούμπας συνέχεια

Στο επίκεντρο της αποκλειστικής συνέντευξης της Deutsche Welle με τον... Type Your Post Summary Here ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συνάντηση του με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αύριο Δευτέρα.
Και όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας: “Κατά αρχάς, δεν συνηθίζω να συναντώ μόνο ανθρώπους με τους οποίους συμφωνώ. Και δεύτερον, έχω πάντοτε την ελπίδα όταν συνομιλώ με ανθρώπους ότι μπορώ να τους πείσω να αλλάξουν γνώμη”.

Σχεδόν τα ίδια λόγια χρησιμοποίησε και ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ την Παρασκευή για να αιτιολογήσει την προθυμία του κ. Σόιμπλε να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα.
Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πάντως ότι “είναι επιβεβλημένο να υπάρξει μια ομαλοποίηση των σχέσεων” ανάμεσα “στην αξιωματική αντιπολίτευση της Ελλάδας με τον θεσμικό της ρόλο” και της κυβέρνησης της Γερμανίας, μιας χώρας που διαδραματίζει “καθοριστικό ρόλο στις ευρωπαϊκές και ελληνικές εξελίξεις.”


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.