Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΓΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;

Ο ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΣ ΝΕΓΡΟΣ - ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΞ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ - ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "Ο ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ"...ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΝΕΟΝΑΖΙ" (ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ;; ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;...

ΜΕ ΝΕΓΡΟ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ) ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ...Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΝΑ ΕΥΣΩΜΟ ΝΕΓΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ...ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ.
Οι παρακρατικοί αριστεριστές συνόδευσαν τους λαθρομετανάστες μέχρι το Γαλάτσι όπου μεταφέρθηκαν με λεωφορεία - Οι κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας είδαν σήμερα το πραγματικό πρόσωπο της ανθελληνικής αριστεράς του Σύριζα που εξουσιάζει την πατρίδα μας.

Οι Ισλαμοπίθηκοι - Άφθονο γέλιο (βίντεο)



Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ
http://ygro-pyr.blogspot.gr/

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΔΩΝΙΣ..Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ".(ΒΙΝΤΕΟ)

ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ (ΣΩΣΤΑ) ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΠΟΤΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Η βδέλα του Βατικανού

Μία από τις μεγαλύτερες προσφορές των εθνών/κρατών στην ευημερία των Ευρωπαίων πολιτών, ήταν το ότι κατόρθωσαν να περιορίσουν την ισχύ της παπωσύνης.

Αν και σήμερα το Βατικανό λογίζεται ως ένας οικονομικός κολοσσός, με δικιά του τράπεζα, που διαχειρίζεται αφανή και εμφανή κεφάλαια δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι πάπες της Ρώμης ασφαλώς δεν διαθέτουν τη δύναμη που διέθεταν [παραδείγματος χάριν] τον 15ο ή τον 16ο αιώνα, όπου μπορούσαν να διαλύουν κράτη, να αιματοκυλούν την Ευρώπη και να αποφασίζουν αυτοί, για τις τύχες ολόκληρων λαών.

Ο πάπας Φραγκίσκος όμως, φαίνεται ότι το χει πάρει στα ζεστά, να ξαναστήσει στα πόδια του το παγκόσμιο κράτος του Βατικανού, επεκτείνοντας την πιο στυγνή εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, απ' άκρη σ' άκρη της οικουμένης.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... 

Απο http://ygro-pyr.blogspot.gr/ :Θα σας εξηγήσω κάποια πράγματα με απλό και όχι νομικίστικο τρόπο για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει και τι ισχύει, σχετικά με το νομικό καθεστώς των προσφύγων. 
Το διεθνές και εγχώριο νομικό καθεστώς των προσφύγων είναι δεδομένο και σαφές και το Ελληνικό κράτος τα παραβιάζει ασύστολα και ούτε καν σέβεται τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων όπως θα δείτε παρακάτω. 
Πρόσφυγας λοιπόν νοείται μόνο αυτός που εγκαταλείπει ηθελημένα ή διωκόμενος τη χώρα του για να βρεθεί σε άλλη χώρα που δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.