Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ!

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΑΤΤΙΚΑΡΧΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Κ.ΜΙΧΕΡΙΝΑΣ. ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: Ο Ελληνικός λαός απαντά στο βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.



Παρά τον τεράστιο επικοινωνιακό πόλεμο λάσπης που δέχεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα από τα κανάλια της διαπλοκής ο Ελληνικός λαός κατανοεί την αιτία της κακοστημένης προπαγάνδας και γελάει με τα ψέματά τους.

Στο βίντεο που παραθέτουμε καταγράφεται η άποψη των τηλεθεατών στις ενημερωτικές εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών Kontra και Extra 3. Αυτές οι απόψεις αποκρύπτονται από τους επαγγελματίες λασπολόγους των μεγάλων καναλιών και ακούγονται μόνο σε τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και των κόμματων της κλεπτοκρατίας.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΕ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ; ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ;



"Αποπέμφθηκε το πρωί της Παρασκευής από την ΕΥΠ ο υπεύθυνος αξιωματικός για την διερεύνηση της δράσης της «Χρυσής Αυγής» με την υποβοήθηση και του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο αποχωρείσας προϊστάμενος της Γ' Διεύθυνσης της ΕΥΠ, απαλλάχθηκε των καθηκόντων του αιφνιδίως. Πρόκειται για τη διεύθυνση που έχει την αρμοδιότητα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και φυσικά διαχειρίζεται το περίφημο «βαλιτσάκι» με τον «σούπερ κοριό». Οι λόγοι για την αντικατάστασή του δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστοί, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι «διαφωνούσε με την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων στελεχών νομίμου κόμματος χωρίς εισαγγελική εντολή".

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;

Την πρόταση  να αντιταχθεί  σθεναρά το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων  απέναντι  στον Ν.  Μιχαλολιάκο  που σκέφτεται την παραίτηση  των βουλευτών της Χρυσής Αυγής  με  προφανή σκοπό την πρόκληση πολιτικής  ανωμαλίας, καταθέτει ο βουλευτής  της  ΝΔ  Προκόπης Παυλόπουλος. Ο καθηγητής  επισημαίνει στο  parapolitika.gr ότι υπάρχει όντως    νομοθετικό κενό σε περίπτωση  που  παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής  Αυγής.

ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!



Σύμφωνα με καθεστωτικά μέσα η ΕΥΠ παρακολουθούσε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής! Ανάλογο περιστατικό στην Αμερική οδήγησε στην κατάρρευση της κυβερνήσεως Νίξον. Πρόκειται για σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που οφείλει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να γνωστοποιήσει σε όλον τον ελληνικό λαό. Πρέπει να αποκαλυφθούν όσοι έδωσαν την εντολή για την διάπραξη αυτών των παράνομων και αντιδημοκρατικών παρακολουθήσεων.

ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΧΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

 
 
 
Η ανακοίνωση της Κίνησης Εφέδρων ,που προτείνει χουντική "κυβέρνηση" τύπου Κόλλια,αποτελεί ανοιχτή "εφεδρεία", αλλά και υποκατάστατο της ΧΑ.

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!



Προκαταρκτική εξέταση για την ανάρτηση στον ιστότοπο της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ) διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Γκουτζαμάνη με παραγγελία της στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Παναγιώτα Φάκου. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στον Αρειο Πάγο, οι δύο εισαγγελείς αποφάσισαν να παρέμβουν για το περιεχόμενο της ανάρτησης. Αντικείμενο της έρευνας θα είναι: ο συντάκτης του κειμένου, το εάν προσβάλλεται το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα και για τυχόν κινήσεις εφέδρων. Στην ανάρτηση που έγινε στις 23/9/2013 και φέρεται ως «Διακήρυξη Κ.Ε.Ε.Δ της 28ης Σεπτεμβρίου 2013» (http://keed-hellas.blogspot.com/) ζητείται:

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ" ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ


Ο Γιώργος Δελαστίκ ,που δεν είναι βεβαία Χρυσαυγίτης ,στο άρθρο του αναφέρει πως «δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης» και αναρωτιέται «Ποιος ωφελείται πολιτικά από το έγκλημα;» αναφέροντας παρακάτω ότι "Η Χρυσή Αυγή υφίσταται σοβαρή πολιτική ζημιά με τη δολοφονία που διέπραξε ο δράστης" και ''Η μόνη που ωφελείται πολιτικά από τη δολοφονία είναι η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου''
Όλα αυτά και άλλα πολλά που αναφέρει στο άρθρο του ο Δελαστίκ δεν άρεσαν στην παλιοφυλλάδα και βγήκε να αποδοκιμάσει το άρθρο ως Ανήκουστο:
Το Εθνος αποδοκιμάζει το άρθρο του Δελαστίκ που δημοσίευσε το site της Χρυσής Αυγής
Η εφημερίδα Εθνος σε άρθρο της με τον τίτλο «Ξεκάθαρα» αποδοκιμάζει το άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ που υποστηρίζει το ανήκουστο -αφού ισχυρίζεται ότι για τη δολοφονία της Αμφιάλης «δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης» και δημοσιεύθηκε στο site της Χρυσής Αυγής.
Το άρθρο της εφημερίδας :

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ : ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ...ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ "ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΟΧΗΣ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ... ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ!!!
Χρυσή Αυγή :Υπό διωγμό ο Ελληνισμός - Πειστήριο ενοχής η εικόνα του Αθανασίου Διάκου!
Το άσβεστο μίσος τους απέναντι στην Ελλάδα δείχνουν πλέον δίχως δισταγμό εκείνοι που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας. Το κυνήγι μαγισσών ενάντια στους Έλληνες έχει ενταθεί, ενώ υπό τα χειροκροτήματα της καθεστωτικής Αριστεράς, η συγκυβέρνηση των υπηρετών της Τρόικα επιμένει να κατασκευάζει ενόχους.

Χρυσή Αυγή : Εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

  Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής: "Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και της αριστερής τρομοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Οι υποθέσεις είναι εκατοντάδες, από τις εγκληματικές οργανώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαγεωργόπουλου, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τα σκάνδαλα, τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνους και τρομοκράτες".

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΗΡΕΙ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



Την ώρα που όλοι οι ψευτοπατριώτες βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, την ώρα που κάποιοι άλλοι "επαναστάτες" και "υπερεθνικιστές" του πληκτρολογίου λάκισαν, ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, εκδότης της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος και πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, τηρεί εντιμότατη και ανδρίκια στάση έναντι του Λαικού Συνδέσμου. Ευελπισθούμε ότι αυτή του η στάση θα είναι το έναυσμα για συνένωση όλων των άξιων μονάδων του εθνικιστικού χώρου υπό την σκέπη της διωκόμενης από το μασονικό Καθεστώς Χρυσής Αυγής. Οι εχθροί του Έθνους έχουν λάβει τις αποφάσεις τους. Στόχος τους είναι ένας: Εξαφανίσατε τους Έλληνες! Μόνο ενωμένοι θα κατορθώσουμε να συντρίψουμε τα σχέδια τους.

Να γιατί έπεσε το "Ελλήνων Δίκτυο" από το Facebook... Γιατί αποκάλυψε ότι ο Δένδιας είναι ο άνθρωπος των Ρότσιλντ και των Σιωνιστών στην Ελλάδα..




Ποζάρει δίπλα στον σιωνιστή μεγαλοτραπεζίτη Ρότσιλντ

Ο Δένδιας ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρωτοστατεί στη δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών. Ταυτόχρονα, εφαρμόζει κατά γράμμα τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, αφήνοντας τους λαθρομετανάστες ασύδοτους να εγκληματούν ανεξέλεγκτα, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ: ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ TAXALIA.



Συνεχείς οι επιθέσεις του δήθεν πατριωτικού ιστολογίου taxalia.blogspot.gr κατά της Χρυσής Αυγής. Ελπίζουμε να τους προσλάβουν ο Μπόμπολας ή ο Βαρδινογιάννης, ώστε επιτέλους να ηρεμήσουν.

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.




Του Σεβ. Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου.  

Όταν την «Χρυσή Αυγή» την χαρακτήριζα «μαύρη νύκτα» δεν έψαχνα να βρω δύο λέξεις για να εντυπωσιάσω.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ" ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΑ 75.000 ΜΕΛΗ... ΤΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ II" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...


"...μετά την γελοία και συνάμα αισχρή επίθεση στην σελίδα ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ με αποτέλεσμα να την ρίξουν πολλοί έκαναν χαρούλες, όπως κάνουν για το λασπόλουτρο ων τελευταίων ημερών... Αυτές οι χαρούλες σύντομα θα κοπούν, το ΝΕΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ" ειναι εδώ => Η ΣΕΛΙΔΑ => https://www.facebook.com/ell.diktyo (προς το παρόν καλούμε άτομα, κοινοποιήσεις της σελίδας κ.λ.π..) Ακόμα περιμένουμε τελεσίδικη απόφαση για την προηγούμενη σελίδα, αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με σκουληκαντέρες καλό είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι !!! (η σελίδα έπεσε λίγες ώρες αφότου ανεβάσαμε ντοκουμέντα με τον κ. Δένδια, αγκαλιές και φιλάκια με τους Ρότσιλντ). Σαφώς δεν κάνουμε πίσω βήμα, σε κανένα σκοτεινό κέντρο αποφάσεων...." ΟΛΟΙ ΕΔΩ => Η ΣΕΛΙΔΑ => https://www.facebook.com/ell.diktyo (καλούμε όσους μπορούμε, 10 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά)

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ...Ο "ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ "ΔΙΔΑΣΚΕΙ" ΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ.
ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΣΤΟΝ ΠΑΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ



Απο Χρυσή Αυγή :Παρακρατική επίθεση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής
Όλα αυτά μετά την παράνομη απόφαση Δένδια για την απόσυρση της αστυνομικής φύλαξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου

Μία ακόμη επίθεση σε συνέχεια των επιθέσεων που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες το κράτος και τα μίσθαρνα όργανα του παρακράτους πραγματοποιήθηκε εναντίον μέλους της Χρυσής Αυγής.


Οι γνωστοί κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες στην βιτρίνα του καταστήματος με ζωοτροφές που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του ο βουλευτής Λάρισας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Ο συναγωνιστής κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται τόσο ο ίδιος αλλά και μέλη της οικογένειάς του.

«ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» Ή ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Από τότε που «άνθησε» η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων άρχισαν να γίνονται όλο και πιο καθοριστικά στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης και των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος. Με τον καιρό, καθώς ωρίμαζαν όλο και περισσότερο, αναπτύχτηκε μια σχολή σκηνοθεσίας των δελτίων ειδήσεων έτσι ώστε να είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να επηρεαστεί αποφασιστικά το κοινό, να αποπροσανατολιστεί από μια «ενοχλητική» επικαιρότητα και αποβλακωμένο να «καλουπωθεί» σύμφωνα με τα πρότυπα πού έχουν καθοριστεί από τους συντάκτες τους.
Σημαντικό σημείο ήταν πάντα η επιλογή των παρουσιαστών των δελτίων ειδήσεων. Οι «επιλεγμένοι» θα έπρεπε να είναι και ικανοί στην έντεχνη επιβολή απόψεων που συμφέρουν το σύστημα,

Ακροαριστεροί ξυλοκόπησαν άγρια 40χρονο και τον τρύπησαν με σύριγγα γιατί τον θεώρησαν Χρυσαυγίτη!!!


ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΙ ΒΑΛΤΕ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ Η ΚΑΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ 
Ακροαριστεροί ξυλοκόπησαν άγρια 40χρονο που μετέφερε τροφές για γάτες
Οι ακροαριστεροί φασίστες τον τρύπησαν μάλιστα παραδειγματικά και με σύριγγα !!! 

Πρακτικές που θα ζήλευε κι ο Χίτλερ από ακροαριστερά τάγματα εφόδου.
Ιδιοκτήτης Pet shop της οδού Ασκληπιού ξυλοκοπήθηκε βάναυσα χθές το σούρουπο στα Εξάρχεια από ομάδα ακροαριστερών, που.. όπως λένε οι πληροφορίες «τον πέρασαν για μέλος της Χρυσής Αυγής» και για να τον τιμωρήσουν τον τρύπησαν μάλιστα παραδειγματικά και με σύριγγα.
Ο 40χρονος που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό δέχτηκε επίθεση στην οδό Μεθώνης 54 και ενώ μετέφερε με το μηχανάκι του τροφές για γάτες,

Νέες αθλιότητες από την παράταξη των μασόνων: Οι Έλληνες θα πληρώνουν 25 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία - Εξαιρούνται οι αλλοδαποί.



Αυξάνουν το εισιτήριο νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία στα 25 ευρώ από τα 5 που είναι σήμερα. Θα εξαιρούνται άποροι και ανασφάλιστοι. Δηλαδή, θα πληρώνουν οι Έλληνες που επί χρόνια έχουν καταβάλει εισφορές την περίθαλψη των μεταναστών, οι οποίοι θα μπορούν να μπαινοβγαίνουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Όπως προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης το νέο μέτρο που θα αφήσει χιλιάδες Έλληνες εκτός νοσοκομειακής περίθαλψης θα ισχύσει από το 2014. Είναι ο ίδιος που πριν μερικές ημέρες έλεγε πώς δεν θα αυξηθεί το εισιτήριο στα νοσοκομεία στα 25 ευρώ.

Δημοκρατικό ήθος: Το νεοδημοκρατικό antinews στοχοποιεί όσους κατά καιρούς εκφράσθηκαν θετικά για την Χρυσή Αυγή!



Επειδή ξεχάσαμε πολύ γρήγορα ποιοι ήταν εκείνοι που έδωσαν «αέρα» στα πανιά του Μιχαλολιάκου, θυμηθείτε ορισμένες δηλώσεις πολύ γνωστών που έβλεπαν τη Χρυσή Αυγή ως μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας, όταν εμείς βλέπαμε δολοφόνους.

Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος (χωροφύλακας επί Χούντας): «γλυκειά ελπίδα για τον απελπισμένο πια Πολίτη και μια «ήρεμη δύναμη στο σαπισμένο πολιτικό σύστημα».

Μποντιμπιλντεράδες μετανοείτε! Σύμφωνα με τον νεοδημοκράτη "άγιο" Πειραιώς αποδομείτε τις αξίες του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.



Πραγματικά τραγική είναι η κατάσταση στις τάξεις των μεγαλοπαπάδων. Ευτυχώς, υπάρχουν οι απλοί Ιερείς που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Πίστεως. Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα από πρόσφατη ανακοίνωση του όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Σεραφείμ, με αφορμή το έγκλημα στο Κερατσίνι.

"Ἡ στρατιωτική συγκρότησις τοῦ χώρου καί ἡ παγανιστική ἰδεοληψία τό bodybuilding, ἡ θεοποίηση τοῦ σώματοςκατά τό ἀρχαιοελληνικό πρότυπο καί ὁ νομιμοποιούμενος ἀπό τήν ἰδεοληψία «τσαμπουκάς» ἀποτελοῦν τό ἐφιαλτικό μεῖγμα πού ἀποδομεῖ τίς ἀξίες τοῦ Ἑλληνοχριστιανικοῦ πολιτισμοῦ."

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ :Προχώρησε σε de facto ανανγώριση της ανεξαρτησίας Κοσόβου.



ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ "ΙΜΙΑ" ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡIΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ
Σε de facto αναγνώριση του επαρχίας του Κοσόβου ως ανεξάρτητου κράτους προχώρησε σήμερα το ΥΠΕΞ και ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον "πρωθυπουργό  του Κοσόβου Hashim Thaçi όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση και με τον "υπουργό Εξωτερικών Εnver Hoxhaj".
Η Ελλάδα, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα και ο ΟΗΕ δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ την ανεξαρτησία της αποσχισθείσας περιοχής της Σερβίας, η οποία μέχρι σήμερα για το ελληνικό κράτος αποτελεί έδαφος της Σερβίας, χωρίς "πρωθυπουργό" φυσικά κιαι χωρίς "υπουργό Εξωτερικών".
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ με τους χαρακτηρισμούς των ανωτέρω ως "πρωθυπουργού" και "υπουργού Εξωτερικών"

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

Εξωθήθηκαν σε παραίτηση δύο από τους επικρατέστερους διαδόχους του σημερινού αρχηγού της Αστυνομίας - Πρόκειται για τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος και τον Γενικό Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - «Καρατομήθηκαν» οκτώ αξιωματικοί από τις πλέον νευραλγικές θέσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα σε εσωτερική έρευνα για Χρυσαυγίτες αστυνομικούς

«Αλυσιδωτές» και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή τα γεγονότα που συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σε αυτό το πλαίσιο, «καρατομήθηκαν» δύο από τους επικρατέστερους αξιωματικούς για τη διαδοχή του σημερινού αρχηγού της Αστυνομίας, οι οποίοι εξωθήθηκαν, ουσιαστικά, σε παραίτηση, την οποία και υπέβαλαν, επικαλούμενοι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «προσωπικούς λόγους».

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ : ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.(ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ
"Ξέρω τραμπούκους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στη ΔΗΜΑΡ, αλλά και σε όλους τους χώρους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των γκρουπούσκουλων που θέλουν να ανοίξουν κεφάλια" "Και μεσα στο ΠΑΣΟΚ υπαρχουν φασιστομουτρα" αποκαλύπτει πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνει και τα καταγγέλλει επώνυμα. Δείτε τις καταγγελίες του...

Mητέρα Μυρτώς: Πρέπει να λογοδοτήσουν αυτοί που ευθύνονται για τον ερχομό και την παραμονή του Πακιστανού στην Ελλάδα



ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ . ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΑΜΕΝΗ Η ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Ο Γολγοθάς της 17χρονης Μυρτώς που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς τον Ιούλιο του 2012 στην Πάρο…συνεχίζεται.

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να δίνει τον δικό της αγώνα από τον θάλαμο νοσηλείας της στο Spaulding Rehabilation Hospital της Βοστόνης, έχοντας πάντα στο πλευρό της την μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου.

Το αρχικό διάστημα των τριών μηνών που είχε προγραμματιστεί να παραμείνει στο κέντρο αποκατάστασης κύλησε με προβλήματα,

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκ στο "συνταγματικό τόξο" : Παραπέμπεται για κακούργημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης.


ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ;;
Απο taxalia : Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί «αμετακλήτως» και με βαριές κατηγορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας»! Η υπόθεση αφορά ...
ατασθαλίες εκατομμυρίων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο οποίο ο κ. Σταθάκης είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας ενώ ήταν και αντιπρύτανης μέχρι την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, ως βουλευτής Χανίων. 
 Η υπόθεση συνδέεται με τη διαχείριση κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης σε διάφορες χρονικές φάσεις που απλώνονται από το 1996 έως το 2004.

H ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ


Ό,τι η Άνγκελα Μέρκελ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της Γερμανίας και της Ευρώπης το ξέραμε. Τώρα απλά είναι και με την ψήφο των Γερμανών πολιτών. Οι εκλογές στη Γερμανία δεν ήταν θρίλερ, ήταν ένας τεράστιος θρίαμβος για την Γερμανίδα καγκελάριο και την πολιτική της.
Τα exit poll έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως η Μέρκελ σάρωσε τα πάντα. Όμως η εκτίμηση, έστω και με μεγάλες επιφυλάξεις, του τηλεοπτικού δικτύου ARD πως οι Χριστιανοδημοκράτες θα κερδίσουν την απόλυτη πλειοψηφία στη γερμανική Βουλή αλλάζουν τον χάρτη.
Αν η Μέρκελ σχηματίσει μόνη της κυβέρνηση, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά από την εποχή του Κόνραντ Αντενάουερ, το 1957,

Το μαζικό έγκλημα της ηγεσίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Αμάσεια στις 21 Σεπτεμβρίου 1921.


Γράφει ο Φάνης Μαλκίδης

Η γενοκτονία των Ελλήνων που ζούσαν σε χώρους με μακραίωνη και σημαντική παρουσία, στην Μικρά Ασία, στον Πόντο, στη Θράκη, φτάνοντας μέχρι τις ημέρες μας στην Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο και στην Κύπρο, παρέμεινε στο περιθώριο της πολιτικής και επιστημονικής ανάλυσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολλά χρόνια, και ιδιαίτερα σε περιόδους που υλοποιούνταν ένα ακόμη έγκλημα εναντίον τους στην πρώην Σοβιετική Ένωση αλλά και εναντίον των ελληνόφωνων που παρέμειναν στον Πόντο.
Οι αναζητήσεις όμως της δεύτερης και τρίτης γενιάς ανέδειξαν το μαζικό και λησμονημένο έγκλημα ενάντια στον ελληνικό πληθυσμό και πλέον η επαναφορά στο προσκήνιο του αποσιωπημένου εγκλήματος αποτελεί υπόθεση και ζήτημα πολλών ερευνητών και θεσμών σε όλον τον κόσμο. Το δικαίωμα στη μνήμη είναι πλέον το κυρίαρχο αίτημα,

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ : ΟΤΑΝ Η ΟΝΝΕΔ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΟΝΝΕΔ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ :

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΝ ΤΗΣ NOVA ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Η NOVA. (Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;;)


Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ
sport 24 : Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΟΦΗ.
Συγκεκριμένα, ορισμένοι ανεγκέφαλοι οπαδοί των "πρασίνων", κατευθύνθηκαν προς το van της NOVA και λίγο έλειψε να κάψουν ζωντανούς τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα.
Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού, οι θερμόαιμοι οπαδοί (αν είναι οπαδοί) άνοιξαν την πόρτα του βαν και άφησαν μέσα μολότοφ. Λίγο πριν πάρει φωτιά το van, ένας τεχνικός της NOVA πρόλαβε να κλωτσήσει το μολότοφ και ουσιαστικά έσωσε τη ζωή του και των συναδέλφων του.
Λίγη ώρα αργότερα,

Εδώ Κουβέλης : Nα κοπεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής.


Εδώ Δένδιας : Εκτός Σώματος, όποιος αστυνομικός υποστηρίξει τη Χρυσή Αυγή