Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣΑπο Χρυσή Αυγή :Παρακρατική επίθεση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής
Όλα αυτά μετά την παράνομη απόφαση Δένδια για την απόσυρση της αστυνομικής φύλαξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου

Μία ακόμη επίθεση σε συνέχεια των επιθέσεων που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες το κράτος και τα μίσθαρνα όργανα του παρακράτους πραγματοποιήθηκε εναντίον μέλους της Χρυσής Αυγής.


Οι γνωστοί κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες στην βιτρίνα του καταστήματος με ζωοτροφές που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του ο βουλευτής Λάρισας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Ο συναγωνιστής κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται τόσο ο ίδιος αλλά και μέλη της οικογένειάς του.


Πρέπει να σημειώσουμε επίσης πως είναι η δεύτερη φορά που το κατάστημα του Συναγωνιστή δέχεται επίθεση, καθώς πριν λίγους μήνες, οι γνωστοί - άγνωστοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους αφήνοντας απειλητικά αυτοκόλλητα στην βιτρίνα του καταστήματος.

Οι πραιτοριανοί του συστήματος τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι Εθνικιστών υπό την ανοχή του Δένδια. Μάλιστα ο υπουργός Προ-Πο άφησε αφύλακτους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθιστώντας τους άμεσους στόχους για τις οργανωμένες συμμορίες του ανθελληνικού παρακράτους.

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου