Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκ στο "συνταγματικό τόξο" : Παραπέμπεται για κακούργημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης.


ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ;;
Απο taxalia : Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί «αμετακλήτως» και με βαριές κατηγορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας»! Η υπόθεση αφορά ...
ατασθαλίες εκατομμυρίων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο οποίο ο κ. Σταθάκης είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας ενώ ήταν και αντιπρύτανης μέχρι την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, ως βουλευτής Χανίων. 
 Η υπόθεση συνδέεται με τη διαχείριση κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης σε διάφορες χρονικές φάσεις που απλώνονται από το 1996 έως το 2004.
Αρχικώς η κατηγορία στρεφόταν κατά 19 συνολικά ατόμων αλλά στη συνέχεια η ποινική δίωξη έπαυσε για δύο εξ αυτών λόγω πλημμεληματικού χαρακτήρα των αδικημάτων τους.
 Εκτός του κ. Σταθάκη κατηγορούμενοι είναι ο νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Ευρ. Στεφάνου καθώς και οι Χρ. Νικολάου, Αλ. Καλοκαιρινός, Παν. Κωνσταντόπουλος, Μιχ. Ταρουδάκης, Ι. Μιμίδης, Χαρ. Σαββάκης, Σκ. Παπαιωάννου, Βασ. Καρδάσης, Νικ. Φαράκλας, Νικ. Ανάγνος, Ι. Αντωνιάδης, Γ. Τζιρίτας. Δημ. Κυρτάτας, Νικ. Μοσχονάς και Δημ. Πλουμίδης.

Σχόλιο taxalia: θα απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες, μην το κουράζετε.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ TO ΣΧΟΛΙΟ ΕΜΕΙΣ : EINAI TOY "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"...ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!