Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Σύλληψη υποψηφίων βουλευτών της Χρυσής Αυγής αντί των επιτιθέμενων! Καμία δήλωση από τους «σοκαρισμένους» δημοκράτες!

Εδώ και τρεις περίπου ημέρες βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ και τους παρελαύνοντες από αυτά «δημοκράτες» με ανακοινώσεις κομμάτων, προσώπων, επωνύμων και κάθε λογής ειδήμονα επί παντός επιστητού για τον «βάναυσο» ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη και την «φασιστική» επίθεση εις βάρος της Δούρου, από τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής.

Όλοι μας γίναμε μάρτυρες με ποιον τρόπο δουλεύει η δημοκρατία και η δικαιοσύνη, αφού κατά τηλεφωνική παραγγελία δημοσιογράφου, κινήθηκαν οι νομικές διαδικασίες για άμεση ποινική δίωξη εις βάρος του εκπροσώπου μας.

Το τηλεφώνημα του Δελατόλα στην εισαγγελέα, το οποίο κράτησε κάτι λιγότερο από ένα τηλεφώνημα για παραγγελία σε ταχυφαγείο, ήταν αρκετό για να «θιχτεί» η υπόληψη των καθώς πρέπει και των υποκριτών. Τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους μας.

Σήμερα, κλιμάκιο Συναγωνιστών από τον Τοπικό Πυρήνα Ημαθίας προέβη σε ενημερωτική εκστρατεία στο κέντρο της Βέροιας, το οποίο όταν έγινε αντιληπτό από τους αιώνιους άεργους της ψευτοκουλτούρας, δέχθηκε επίθεση με σκοπό να ματαιώσει την καθ' όλα νόμιμη δραστηριότητα των Συναγωνιστών.

Το επεισόδιο που διαδραματίστηκε είναι χαρακτηριστικό και της άποψης που έχει η άρχουσα τάξη περί νόμων και ίσης αντιμετώπισης απέναντι του, αφού τα πρώτα λεπτά κατά τα οποία το κέντρο της πόλης είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, η αστυνομία περίμενε τη λάθος κίνηση από τη μεριά της Χρυσής Αυγής για να προβεί σε... προληπτικές συλλήψεις.

Παρά την συνήθης ευνοϊκή αναλογία υπέρ των αναρχικών, οι Χρυσαυγίτες κατόπιν εντολής του επικεφαλής τήρησαν αμυντική στάση, για να μη δοθεί έκταση στο επεισόδιο και καταστραφούν περιουσίες αθώων πολιτών.

Οι ίδιοι, βλέποντας έκπληκτοι να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους σκηνές βίας, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι ενοχλούνται από την ελληνική σημαία, συμπαραστάθηκαν λεκτικώς στους Χρυσαυγίτες, κάτι που φυσικά «ξίνισε» τους παρακρατικούς.

Έτσι λοιπόν, όταν κατέφθασε η αστυνομία και το σχέδιο τους απέκτησε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, το ηθικό τους αναπτερώθηκε και έγινε προσπάθεια μετωπικής επίθεσης, η οποία όμως κατέληξε, όπως πάντα, στο κενό.

Ωστόσο, ενημερώνουμε άπαντες, ότι παρά τη ψύχραιμη στάση μας, φροντίσαμε να καταγράψουμε πολλά από τα περιστατικά που έλαβαν χώρα, τα οποία αποδεικνύουν τους δράστες της επίθεσης με τα πρόσωπα τους, τον οπλισμό τους, την αποτυχημένη προσπάθεια τους κι άλλα πολλά, τα οποία είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε εφόσον κι να κινηθούμε νομικά.

Προς το παρόν, κανένας εισαγγελέας δε διέταξε τη σύλληψη αυτών που κατ’ εξακολούθηση παραβαίνουν το νόμο και κανείς δημοσιογράφος δεν έκανε τηλεφώνημα προς την εισαγγελική αρχή. Κόρακας κοράκου, δε βγάζει μάτι!

http://www.xryshaygh.com/

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.