Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Διαμαρτυρία ετοιμάζουν οι λαθρολάγνοι για τις δήθεν ρατσιστικές επιθέσεις στον Νέο Κόσμο.


Νέα καραγκιοζιλίκια απο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΙΑ για τις κατασκευασμένες ρατσιστικές επιθέσεις στον Νέο Κόσμο : "Aντιφασιστικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα με σημείο συνάντησης την πλατεία Ομονοίας.
Αυτή τη φορά η «Kίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» διαμαρτύρεται για τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες κατά των μεταναστών με αποκορύφωμα τα περιστατικά που έγιναν στο Νέο Κόσμο.
Γι’ αυτό και αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους ότι «Η γειτονιά μας, ο Νέος Κόσμος γνωρίζει από προσφυγιά. Πολλές γειτονιές του χτίστηκαν και κατοικήθηκαν από πρόσφυγες. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα της διάσπασης μας μέσω του ρατσισμού»."
Βέβαια τα περιβόητα "ρατσιστικά" χτυπήματα στον νέο κόσμο ηταν δύο Πολωνοί, στην διασταύρωση Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης που χτυπήθηκαν απο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια  ,και ενας Αλβανός στη συμβολή των οδών Δημόνακτος και Κριναγόρου απο ενέδρα που του είχαν στήσει.
Τα κίνητρα των επιθέσεων δεν έχουν διευκρινιστεί προκειμένου να ξεκαθαρίσει η Αστυνομία αν πρόκειται για ρατσιστική ενέργεια ή άλλου είδους διαφορές.
Το πιο πιθανό να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών , γιατί δεν φαίνεται πιστευτό οτι ήταν ρατσιστικές επιθέσεις αφού ούτε σκουρόχρωμοι ηταν οι συγκεκριμένοι , ούτε οι δράστες  μπορούν να ξεχωρίσουν την εθνικότητα των θυμάτων κινούμενοι με τα μηχανάκια στον δρόμο και μάλιστα νύχτα . Εκτός αν λόγω "μυωπίας" οι δράστες τους περάσαν για πακιστανοαφγανούς .

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΝΤΙΑ !
    Μας σκοτωνουν και μας βιασουν σαν γιδες και παραπονιουνται , που δεν καθομαστε καλα !
    Αλλα αφου εχουμε στην "εξουσια" τους προστατες τους , καλα να παθουμε και ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , μπας και ξυπνησουν τα προβατα , εστω και την τελευταια στιγμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΡΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.