Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

"Δολοφόνος" σύμφωνα με την ανθελληνική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!



Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος! 

Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως το έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα! 

Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;

Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουνε να εκδώσουν ανακοίνωση στον ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα); Ή προηγούνται οι Αλβανοί ληστές;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ,ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ!

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΓΕΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.