Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!

Θυμάστε τον ΑΛβανό Niko Ago που είναι να απελαθεί; Χθες βγήκε στην Τατιάνα του STAR και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου! που εκτέλεσε τον Αλβανό !


Χθες στην εκπομπή της Τατιάνας (την γνωστή βρε...δεν το έχει η γυναίκα ) ήταν καλεσμένος ο Niko Ago οπου πήγε να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου που οι Αλβανοί ληστές έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του!


Αυτό είναι κράτος: Ένας παράνομος που εκκρεμεί η απέλασή του, βγαίνει ανενόχλητος στα κανάλια και κάνει υποδείξεις στην δικαιοσύνη, απαιτώντας καταδίκες νόμιμων κατοίκων της χώρας που δέχτηκαν εισβολή μέσα στο σπίτι τους!!


Που γίνονται αυτά;Στο Star και στην εκπομπή της Τατιάνας αφού η γυναίκα δεν το έχει ,δεν το κατέχει τι το θές βρε κορίτσι μου αντε να τράβα να δείς στην Χαλκίδα να κουνιέται το νερό και να λές άνοιξε το φράγμα !
http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/ 

6 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

    ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

    ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κάθε Αλβανικό μυξιάρικο ήρθε στην Ελλάδα και παριστάνει τον "βαρύ"..Καιρός να έρθουν τα πράγματα ίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΑ...ΜΟΝΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΟΡΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aλβανική σκατόφατσα του κερατά. Πες στον Σαμαρά να τον βγάλει έξω, το φιλαράκο του. Μέχρι χθες τους "χάιδευε", και τώρα που είδε ότι ανεβαίνει ο Λαικός Σύνδεσμος, τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραμπίνες, για να ξεβρωμίσει ο τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.