Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ" ΒΟΡΙΔΗ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...
«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν μέλη της Χρυσής Αυγής στον Μάκη Βορίδη κατά την άφιξη του σε ξενοδοχείο της Λαμίας. Οι Χρυσαυγίτες αποδοκίμασαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.
Στο πλευρό των μελών της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το ξενοδοχείο, όπου θα γινόταν εκδήλωση με ομιλητή τον Βορίδη, ήταν και ο πρώην Βουλευτής του κόμματος Απόστολος Γκλέτσος.
Νωρίτερα η Αστυνομία έκανε δύο προσαγωγές σε μέλη της οργάνωσης για εξακρίβωση στοιχείων.(Δεν θα έχανε τη ευκαιρία ο Δένδιας)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΜΑ ΚΑΛΑ;;...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΑΚΟΜΑ;


ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ...

KAI OI "KAΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ" ΣΕΡΒΟΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"


ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΛΕΝΕ...ΣΛΑΒΟΙ ΟΙ ΜΕΝ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ...
Έσβηναν, διόρθωναν, άλλαζαν τη θέση των σημαιών και μέσα σε λίγα λεπτά έφτιαξαν το πρόγραμμα των εργασιών της Περιφερειακής Διάσκεψης Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης στο Βελιγράδι από την αρχή.
Το βέτο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη ανάγκασε... τους διοργανωτές της διάσκεψης να προσφωνήσουν τελικά τη ΠΓΔΜ με την ονομασία «FYROM» κι όχι ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Μια μικρή διπλωματική νίκη πέτυχε η Ελλάδα στο Βελιγράδι. 
Με άμεση παρέμβαση του υφυπουργού Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα μας στη διάσκεψη, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να εξαφανίσουν την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ : ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.


ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ...
Απο enikos.gr
Με καθολικά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς το άτομο που αυτοπυ ρπολήθηκε στα Βριλήσσια, στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πεντέλης, όπως σας ενημέρωσε πριν από λίγο το enikos.gr. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα εγκαύματα τόσο εκτεταμένα, που δεν μπορούσε να εξακριβωθεί με την πρώτη ματιά αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Στο Γεννηματάς είναι σε κατάσταση ετοιμότητας οι γιατροί με τους αναισθησιολόγους,

Συνελήφθη Σύριος που προσπάθησε να περάσει όπλα από τον Έβρο στην Ελλάδα. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

Τι πάει να στήσει στη χώρα μας η Νέα Τάξη Πραγμάτων;
Κάτι στήνουν; Πάντως, πολεμικό υλικό προσπάθησε να περάσει χθες στη χώρα μας 30χρονος Σύριος με βελγικό διαβατήριο από το Τελωνείο των Κήπων και συνελήφθη από άνδρες της ομάδας Δίωξης του Τελωνείου. Μετέφερε 257 διόπτρες στόχευσης ημέρας για καλάσνικοφ, 24 διόπτρες νυχτός για αντιαρματικά και περισκόπιο σκόπευσης-παρατήρησης πυροβολικού! Ήδη, της υπόθεσης επιλήφθηκε η ΕΥΠ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης για την απαγγελία κατηγοριών. Τα ερωτήματα στην προκειμένη περίπτωση, είναι πολλά: πως προμηθεύτηκε όλα τα παραπάνω, πως πέρασε μέσα στην Τουρκία και τη διέσχισε χωρίς να εντοπισθεί, που πήγαινε και ποιος ήταν ο προορισμός και ο σκοπός του. Ή μήπως το ΥΠΕΞ να ρωτήσει απευθείας την Άγκυρα;

Αυτόν τον άπλυτο τον φέραμε πίσω με έξοδά μας για να μας βρίζει: Απίστευτο μίσος για την Ελλάδα.






Πρόκειται για τον Λουκά Σταμέλλο (@potmos), μέλος της Πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για την Γάζα», ο οποίοςσυνελήφθη από τους Ισραηλινούς τον Νοέμβριο του 2012 και επέστρεψε στην χώρα μετά από ενέργειες του ελληνικού ΥΠΕΞ και με έξοδα του ελληνικού κράτους δηλ. δικά μας....
Δείτε τι γράφει ο σαλεμένος και προσέξτε το πρώτο μήνυμα όπου...
καλεί τους τουρίστες να μην έρθουν στη χώρα μας!!

Νόαμ Τσόμσκι: Το έμβρυο είναι ένα «όργανο» του σώματος της γυναίκας. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ "ΠΡΟΤΥΠΟ" ΕΛΑΦΡΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.

ΔΟΥΒΛΙΝΟ (LifeSiteNews.com). Ο Νόαμ Τσόμσκι, ο πιο διάσημος διανοητής, είπε ότι ένα αγέννητο μωρό είναι «ένα όργανο» και ένα μέρος του "σώματός" της μητέρας κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης διάλεξης σε ένα ιρλανδικό κολέγιο.

«Υπάρχει μια έντονη συζήτηση αυτή τη στιγμή σε σχέση με το δικαίωμα των γυναικών να ελέγχουν ένα όργανο του σώματός της - δηλαδή το έμβρυο», είπε ο Τσόμσκι κατά τη διάρκεια ερωτήσεων και απαντήσεων στο University College του Δουβλίνου το βράδυ της Τρίτης. «Υπάρχει νομοθεσία που είναι να θεσπιστεί σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ για να καθοριστεί ως προσωπικότητα ένα γονιμοποιημένο ωάριο».

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.




(Από το βιβλίο «Μαρτυρίες προσκυνητών-Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης-Νικ.Ζουρνατζόγλου)


Λίγο πρν τν πόλεμο, θ πάρχει κακομοιρι στ χώρα μας λλ κα στην Ερώπη.
Θ πάρχει κρίση,οκονομική κα πολιτική.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ!

BOYCOTT-AB
Παρ’ ότι έχουν περάσει οι ημέρες, συνεχίζονται οι λυσσαλέες αντιδράσεις του σάπιου κατεστημένου της δυστυχίας μας και των οργάνων του –φανερών και κρυφών- για την εμφάνιση βουλευτών του 5ου κόμματος της βουλής (και ήδη 3ου σ’ όλες τις δημοσκοπήσεις) στην εκπομπή του Γ. Τράγκα, στον ΣΚΑΪ.

Στα πλαίσια αυτά, κάποιο ανώνυμο -αλλά πανίσχυρο όπως θα δούμε στη συνέχεια- όργανο του συστήματος που εμφανίζεται στο Twitter ως @ypopto_mousi, ξεκίνησε εκστρατεία «ενημέρωσης» των διαφημιζομένων εταιρειών στην εκπομπή του Γ. Τράγκα, με σκοπό να αποσύρουν την διαφήμισή τους, λόγω της παρουσίας εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. Ήδη, η πρώτη εταιρεία, τα Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος («και του πουλιού το γάλα»), αποφάσισε να αποσύρει την διαφήμισή της. Ιδού η σχετική ανάρτηση, στην επίσημη ιστοσελίδα της:

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ Ο... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.




Και τας πλεονεξίας, ας νυν παρά των Ελλήνων επιθυμούσιν αυταίς γίγνεσθαι, ταύτας παρά των βαρβάρων ποιήσασθαι. 

Τα δε πλεονεκτήματα, που τώρα επιδιώκουν να έχουν εις βάρος των Ελλήνων, να τα εξασφαλίσουν εις βάρος όχι των Ελλήνων, αλλά των βαρβάρων.

Ισοκράτης, Πανηγυρικός (Ο... αντιρατσιστής σύμφωνα με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της αριστεράς).

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

"Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ


ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Απο defencenet.gr
Το Δεκέμβρη του 1955 η Αφροαμερικάνα Ρόζα Παρκς αρνήθηκε να παραχωρήσει τη θέση της στο λεωφορείο σ' έναν λευκό άντρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Εκείνη τη μέρα ήταν η αρχή του τέλους για το φυλετικό διαχωρισμό στην Αμερική. Σήμερα οι ΗΠΑ έχουν αφροαμερικάνο πρόεδρο».(ΜΗΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΑΦΡΟΕΛΛΗΝΑ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ)
Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ(ΞΕΡΕΤΕ...ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ),

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤIΟΝ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ Ή ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΩΝ;;; 
Το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ανέλαβε τις...έρευνες - Ομάδα δικηγόρων έκανε την καταγγελία βασιζόμενοι σε μαρτυρία μιας επιβάτιδος!!! (Ο εισαγγελέας δεν αναρωτήθηκε αν είναι νόμιμα στην χώρα τα αραπάκια...)
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου ο οποίος κατέβασε από το όχημά του δύο Αφρικανούς. Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι ο λόγος που τους κατέβασε ήταν πως δεν πλήρωσαν εισιτήριο. 
«Τους εντόπισα από την κάμερα ασφαλείας ότι δεν είχαν εισιτήριο. Αρνήθηκαν να βγάλουν εισιτήριο και τους κατέβασα από το λεωφορείο»,

Σαν σήμερα : Η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Λατίνους (12 Απριλίου 1204)


ΓΕΝΙΚΑ: Η Δ' Σταυροφορία (1201-4) έχοντας στόχο την απελευθέρωση από τους Μουσουλμάνους των Ιεροσολύμων, παρέκκλινε από το στόχο της και οι Σταυροφόροι κατέλαβαν τελικά την Κωνσταντινούπολη καταλύοντας το Βυζάντιο Αυτοκρατορία, διασπώντας την επικράτειά της σε μικρά φράγκικα κρατίδια υπό την υψηλή παπική εποπτεία. Ως ιστορικό γεγονός, η Δ' Σταυροφορία υπήρξε αποτέλεσμα θρησκευτικών αισθημάτων, ελπίδων των Σταυροφόρων για ηθική ανταμοιβή, επιθυμίας κέρδους και περιπετειών. Όμως, η επικράτηση των υλικών συμφερόντων επιβεβαιώθηκε με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης το 1204.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Στις αρχές του 13ου αιώνα η Παλαιστίνη ανήκε στους διαδόχους του Άραβα Σαλαντίν,

Ο ΠΑΠΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ 666 ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑ.


ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ! Εξάπλωση της Χρυσής Αυγής βλέπει η Ελευθεροτυπία λόγω της νέας ταινίας για τους “300”.

Κλινική, στα πλαίσια της ψυχιατρικής, μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση των καθεστωτικών δημοσιογράφων και στην «αγαπημένη των τρομοκρατών», «Ελευθεροτυπία». 

12 Απριλίου του 1871 γεννιέται στην Ιθάκη, ο εθνικός μας κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς.


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ! Γαλλία: Έγκριθηκε το νομοσχέδιο περί «γάμου» ομοφυλόφιλων!

 
Οι κοινωνίες της ελευθεριότητας προωθούνται πλέον με κάθε μέσο.. Η Γαλλική Γερουσία ενέκρινε τελικά το νομοσχέδιο περί «γάμου» των ατόμων ίδιου φύλου, παρά την δημόσια κατακραυγή που εκδηλώθηκε με την πραγματοποίηση μαζικών διαδηλώσεων κατά της προτεινόμενης νομοθεσίας.

Την Τρίτη, τα μέλη της Γαλλικής Γερουσίας ενέκριναν με 179 ψήφους υπέρ και 157 κατά, το πλέον «επίμαχο» πρώτο άρθρο του νομοσχεδίου, το οποίο ουσιαστικά «νομιμοποιεί» τον γάμο μεταξύ δύο ατόμων του ίδιου φύλου, αφαιρώντας ουσιαστικά τις ισχύουσες νομικές «διακρίσεις».

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.


ΟΥΤΕ ΣΤΟ HOLLYWOOD : ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΡΙΦΙΦΙ


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ "ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ..."ΩΡΑΙΑ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΣΕΙ ΔΕΝΔΙΑ !!
Aπο iefimerida.gr
Απόδραση με ριφιφί σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Αγίου Δημητρίου, όπου τρεις ποινικοί κρατούμενοι απέδρασαν ανοίγοντας τρύπα.
Οι δραπέτες τρεις αφρικανικής καταγωγής, άνοιξαν τρύπα στα κελιά του αστυνομικού τμήματος και πέρασαν σε μια αποθήκη που δεν χρησιμοποιείται και από εκεί έφυγαν ανενόχλητοι. Η αστυνομία τους αναζητά.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΦΙΛΟΘΕΪΤΗΣ (ΑΡΙΖΟΝΑΣ): ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.



Ένα εξαιρετικό κείμενο, γραμμένο με βαθύ πόνο ψυχής από τον Προηγούμενο της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, τον μοναχό που ίδρυσε πάνω από 20 μοναστήρια (!!!) στις ΗΠΑ:
 
Αγαπητά μου παιδιά,
 
Σήμερα η γη μας ποτίζεται συνεχώς από πολύ αίμα, από τους πολέμους και τόσα άλλα που συμβαίνουν. Ποτίζεται όμως και με αθωότερο αίμα από το του Άβελ, και το αίμα αυτό είναι της βρεφοκτονίας. Είναι το αίμα των αθώων βρεφών, των απροστάτευτων υπάρξεων, το οποίον χύνεται από τις ίδιες τις μητέρες των.

Όλα τα ιατρεία κι όλα τα μαιευτήρια έχουν γίνει σφαγεία του Ηρώδου. Εκατομμύρια, εκατομμύρια βρέφη σ' όλον τον κόσμο έχουν πεταχθή στους ντενεκέδες των σκουπιδιών και στους υπονόμους. Μήτε τα γατάκια δεν πετούν έτσι. Όπως γνωρίζουμε αυτός ο φονιάς, ο γιατρός, ο μαιευτήρ με το νυστέρι του σκοτώνει το βρέφος μέσα στην μήτρα -όπως έχουμε δη σε ταινία- και μετά με το εργαλείο του σπάζει, θραύει το κεφαλάκι του παιδιού και το βγάζει. Και η μητέρα δεν βλέπει τίποτε και πολύ ήσυχη αναχωρεί για το σπίτι της....

ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟ ΡΕ;


Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.



ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ.

MATHITES
Τεράστιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σύστημα και οι αριστεροί ουραγοί του, με την απήχηση που έχει η Χρυσή Αυγή στην ελληνική νεολαία, και ιδιαίτερα στη μαθητιώσα. Έτσι, οι κομμουνιστές που ελέγχουν τους καθηγητές (ινστρούχτορες) ψάχνουν τρόπο να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά έγινε στη Θεσσαλονίκη κουκουέδικη εκδήλωση «για τη στάση των εκπαιδευτικών απέναντι στην όξυνση του φασισμού». Ας παρακολουθήσουμε τι γράφουν οι ίδιοι σχετικά:

«Μέσα από την πετυχημένη εκδήλωση αναδείχθηκαν ζητήματα που προβληματίζουν τους εκπαιδευτικούς τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, για τη φασιστική ιδεολογία που βρίσκει απήχηση σε χώρους δουλειάς, αλλά και στους μαθητές.».

Με λίγα λόγια, το χάσατε το παιχνίδι σύντροφοι με τη νεολαία –που σας έφυγε μέσα από τα χέρια σας- και μαζί χάσατε το μέλλον. Πάρτε το, λοιπόν, χαμπάρι πως αργά ή γρήγορα θα… αναπαυθείτε αιωνίως εκεί που σας αξίζει: στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας!

Ο ΒΑΣΤΑΖΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: "ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ"!

Όσοι νόμιζαν ότι ο καθηγητής Βαρουφάκης ήταν αντιμνημονιακός, πιστεύουμε να έχουν αλλάξει άποψη. Για όσους όμως ακόμη δεν πείθονται σας το ξαναλέμε: ο άνθρωπος υπηρετεί ξεκάθαρα τι συμφέροντα των μνημονίων και των τοκογλύφων.
Οι μάσκες έπεσαν για τον κ. Βαρουφάκη. Ερωτηθείς ο κουμπάρος του Ν. Παπανδρέου (μην το ξεχνάμε και τη σχέση του με την οικογένεια αυτών που μας έχωσαν στα Μνημόνια και το ΔΝΤ) για το τι θα έκανε ο ίδιος τις καταθέσεις του, απάντησε ότι εάν ήταν Ισπανός και είχε 20.000 ευρώ, δεν θα τα κατέθετε στη Bankia, αντιθέτως θα απευθυνόταν στη Φρανκφούρτη!
Το γιατί είπε "αν ήμουν Ισπανός είναι ευνόητο. Για να μην φάει απευθείας κράξιμο και πει "πάρτε Έλληνες τα λεφτά σας από τις ελληνικές τράπεζες και στείλτε τα στις γερμανικές" το λέει εμμέσως.
Χειροκροτήστε τον μεγάλο καθηγητή!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΣΙΠΡΑΣ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ


OI KΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξη Παπαχελά και στο ΣΚΑΪ, ο Τσίπρας τόνισε με έμφαση ότι, η χώρα δεν βρίσκεται «υπό κατοχή», επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να «γίνονται τέτοιου είδους παραλληλισμοί».
Την ίδια άποψη να πούμε έχει και η τρικομματική κυβέρνηση του Σαμαρά.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ALEXIS TOTE TI EINAI;

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Υπάρχουν πασόκοι και στην Ινδία!


Στημένη συνέντευξη Τσίπρα στον Παπαχελά της Μπίλντεμπεργκ και της αμερικανικής πρεσβείας.

 
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η στημένη συνέντευξη Τσίπρα στον εκλεκτό της αμερικανικής πρεσβείας και της λέσχης Μπίλντεμπεργκ Παπαχελά απέδειξε ότι ο Σύριζα ξεπουλήθηκε στο διεθνές κεφάλαιο για ένα κόκκαλο εξουσίας. Ο Σύριζα παράτησε την κατάργηση του μνημονίου και την ξένη κατοχή της χώρας και έγινε συνομιλητής των τοκογλύφων. Μετά το "λεφτά υπάρχουν" του Jeffrey ήρθαν οι "αυξήσεις μισθών" του Alexis. Ψεύτες και απατεώνες που παίζουν με την αγωνία ενός ολόκληρου λαού. Το κόμμα των αναρχικών και των σλαβομακεδόνων θυμήθηκε το εθνικό όραμα και τους Έλληνες Αξιωματικούς. Ξέχασε να μας πει ο Τσίπρας τι δόλια μέσα μεταχειρίστηκε για να λουφάρει τη θητεία του ως ναύτης...

Εξέγερση αλλοδαπών σε εξέλιξη. Άρχισαν τα όργανα;


Η κατάσταση στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών Κορίνθου αυτήν την στιγμή, «μυρίζει» μπαρούτι, ομάδες περίπου 60 αλλοδαπών ξεκίνησαν εξέγερση και κατέλαβαν τους εσωτερικούς χώρους. Νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης, δύο Αλγερινοί μετανάστες είχαν σκαρφαλώσει σε μια καμινάδα από την οποία ανέβηκαν στην ταράτσα και απειλούσαν να πέσουν στο κενό αν δεν τους άφηναν ελεύθερους! Τελικά, πείστηκαν να κατεβούν μετά από μιας ώρας διαπραγματεύσεις με αστυνομικούς.
Το κέντρο κράτησης έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προσπαθούν να ηρεμήσουν τους μετανάστες που εκσφενδονίζουν εναντίον τους σπασμένα γυαλιά, πέτρες, ξύλα, σίδερα και άλλα αντικείμενα! Ένας από τους κρατούμενους έχει αναρριχηθεί στη στέγη του κέντρου και ξηλώνει τα κεραμίδια, με τα οποία εφοδιάζει άλλους κρατούμενους που τα πετούν προς τις αστυνομικές δυνάμεις. 
 

Ο συριζαίος Βαξεβάνης έσβησε τον Κοντομηνά από την λίστα Λαγκάρντ του Hot-Doc.

Ο συριζαίος Βαξεβάνης έσβησε τον Κοντομηνά από την λίστα Λαγκάρντ του Hot-Doc
Τελικά η υπόθεση λίστα Λαγκάρντ δε λέρωσε μόνο την συγκυβέρνηση, αλλά και τους Συριζαίους, που παριστάνουν τους άμεμπτους. Ο δημοσιογράφος Βαξεβάνης, που παρίστανε τον κήρυκα της κάθαρσης, είχε διαγράψει το όνομα του επιχειρηματία Κοντομηνά από τη λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Hot-Doc. Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης του Alpha, όπου εργαζόταν επί μακρόν ο Βαξεβάνης. Ο οποίος Βαξεβάνης είχε την αμέριστη συμπαράσταση του Σύριζα, αλλά και των ΑΝ.ΕΛ., καθώς ο Β. Καπερνάρος είχε αναλάβει την υπεράσπισή του.

Τελικά η υπόθεση "λίστα Λαγκάρντ" φαίνεται πως λερώνει τους πάντες, πλην Χρυσής Αυγής. Ήδη ο Βαξεβάνης, που εκλήθη εκ νέου από την προανακριτική, δήλωσε πως απουσιάζει στο εξωτερικό. Για να είμαστε ακριβείς, στη λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Hot-Doc, ο κύριος αυτός, που έχει επανειλημμένως επιτεθεί με άθλιο τρόπο στην Χρυσή Αυγή, είχε αντικαταστήσει το όνομα Dimitrios Kontominas με την επωνυμία Interamerican...


ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ: ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ.


ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΑΛΛΑΓΗ" ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥΣ.


Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ; Απεργία πείνας μέχρι θανάτου ζήτησαν από τους πακιστανούς ο Τζαβέντ Ασλάμ και ο Πέτρος Κωνσταντίνου.

Απεργία μέχρι θανάτου ζήτησε από τους Πακιστανούς ο Τζαβέντ Ασλάμ μαζί με τον Πέτρο Κωνσταντίνου με δηλώσεις τους στον ΑLPHA.
Σε απεργία πείνας προχωρούν μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα, ήδη από το Σάββατο.
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κίνηση "Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή".

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ! ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας «βλέπει» τον Μπόμπολα.

Μετά τους Αλαφούζο και Ψυχάρη τώρα και στα γραφεία του «Πήγασου» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 

Eπιβεβαιώνεται η πληροφορία που είχε δημοσιεύσει το περασμένο Σάββατο, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για επικείμενο ραντεβού μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Μπόμπολα.

Σε λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρα θα συναντηθεί με κ. Μπόμπολα στα γραφεία του «Πήγασου»

Ήδη, έχει συναντηθεί με την οικογένεια Αλαφούζου, τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη, ενώ την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκε στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Η αλήθεια είναι ότι η επίσκεψη στα γραφεία του Γιώργου Μπόμπολα, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, αφού ως γνωστόν τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ασκήσει έντονη κριτική για διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Μπόμπολα.

παραπολιτικα

“ΕΦΥΓΕ” ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ “007″ ΛΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ.

loukas-xristidis

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΗΔΕΥΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΚΗΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 Ο Ελληνας βορειοηπειρώτης κατάσκοπος από τους Δρυμάδες Χειμάρρας, Λουκάς Χρηστίδης, αφιέρωσε τα καλύτερα του χρόνια της ζωής του για την Μητέρα Πατρίδα.

Υπήρξε κατάσκοπος της χωράς μας στην Αλβανία και φυλακίστηκε για 30 ολόκληρα χρόνια στις απάνθρωπες φυλακές του Χότζα. Όταν πέσανε τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα, ήρθε στην Ελλάδα, καμαρώνοντας για την προσφορά του. Περίμενε να τιμηθεί, όμως αντί αυτού, κατέληξε σ” ένα δωματιάκι, 2 επί 2, ιδρύματος στην Ηγουμενίτσα, όπου και ζούσε τα τελευταία χρόνια. Εκεί άφησε πριν από λίγες ήμερες την τελευταία του πνοή… ξεχασμένος από την Πατρίδα στην οποία προσέφερε τα νιάτα του!

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ! ΝΑ ΤΟΝ...ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!




Και χειροκροτητής της τρόικας μας προέκυψε ο κ. Βαρουφάκης. Ο ρόλος του στα πράγματα μόνον αντιμνημονιακός δεν είναι.

Εμφανίζεται ως τέτοιος αλλά ουσιαστικά είναι βαστάζος της τρόικας. Δεν είναι η πρώτη φορά που...χαιρετίζει τις ενέργειες της τρόικας. Για την μη συγχώνευση Εθνικής-Eurobank μόνο που δεν βάρεσε δημοσίως παλαμάκια, για το μποκάρισμα που επέβαλε η τρόικα. Είπε λοιπόν στο ΣΚΑΪ: "Μέσα σε ένα σκηνικό εξελίξεων δεν μπορεί να μιλάμε για καλή εξέλιξη η διάλυση του "γάμου" της Εθνικής με την Eurobank αλλά χαιρετίζω την παρέμβαση της τρόικας να μη γίνει αυτή η συγχώνευση", είπε ο οικονομολόγος και πρόσθεσε: "αν πάρεις δύο κοτρόνες και τις δέσεις με ένα σκοινί δε θα επιπλεύσουν πιο εύκολα σε μια φουσκοθαλασσιά. Οι δύο τράπεζες αυτές αλλά και οι υπόλοιπες είναι δυστυχώς πτωχευμένες". 

Οπότε μην εκπλαγείτε εάν μεθαύριο δείτε τον Βαρουφάκη να χαιρετίζει και την εξαγορά της Εθνικής από την Ντόϊτσε Μπανκ! Να θυμίσουμε ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι κουμπάρος του Ν. Παπανδρέου.