Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

"Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ


ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Απο defencenet.gr
Το Δεκέμβρη του 1955 η Αφροαμερικάνα Ρόζα Παρκς αρνήθηκε να παραχωρήσει τη θέση της στο λεωφορείο σ' έναν λευκό άντρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Εκείνη τη μέρα ήταν η αρχή του τέλους για το φυλετικό διαχωρισμό στην Αμερική. Σήμερα οι ΗΠΑ έχουν αφροαμερικάνο πρόεδρο».(ΜΗΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΑΦΡΟΕΛΛΗΝΑ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ)
Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ(ΞΕΡΕΤΕ...ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ),
σχετικά με τον οδηγό που κατέβασε μετανάστες από το λεωφορείο.
«Στην Ελλάδα του 2013 ξεκινάμε την αντίστροφη πορεία. Οδηγοί λεωφορείων γυρίζουν τη χώρα μας πολύ πίσω. Η επιρροή της Χρυσής Αυγής δηλητηριάζει την κοινωνία μας. Ο ρατσισμός δεν ωφελεί κανέναν», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Η πράξη του οδηγού στη Θεσσαλονίκη είναι αποτρόπαια, είναι απαράδεκτη ηθικά, είναι παράνομη.(ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ) Την απάντηση πρέπει να δώσει η συντεταγμένη πολιτεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.