Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη σε Πρετεντέρη.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δε θίγομαι από τους βλακώδεις χαρακτηρισμούς και τις ανοησίες Πρετεντέρη, τις οποίες δεν είχα καν τον χρόνο και τη διάθεση να διαβάσω εν συνόλω (ενημερώθηκα απλά για τον αποτυχημένο τίτλο του εν λόγω φληναφήματος). Τουλάχιστον οι Χρυσαυγίτες, όσο "ακραίοι" κι αν είναι, δεν παριστάνουν τους καραγκιόζηδες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, πετώντας πλαστικές φιάλες σε διαιτητές αγώνων μπάσκετ.


Ασφαλώς δεν μπορούμε να κάνουμε και εμείς εμπάργκο 2 ωρών στον Πρετεντέρη, όπως έκανε ο... "ultra επαναστατικός και αντιμνημονιακός" Σύριζα, που εκπρόσωποί του είναι πάντα "πρώτο τραπέζι πίστα" στις πολιτικές εκπομπές της ναυαρχίδας της μνημονιακής προπαγάνδας (mega). Στην Χρυσή Αυγή έχουν πολλά χρόνια να δώσουν βήμα οι εκπομπές αυτές, με εξαίρεση την τελευταία προεκλογική περίοδο, όταν βάσει νόμου έπρεπε να υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των εκλεγμένων κομμάτων στα διάφορα πάνελ.

Τότε ο εν μνημονίω αδελφός του Ντερμπεντέρη, Μανώλης Καψής, μου είχε κλείσει πολύ δημοκρατικά τα μικρόφωνα και είχε διακόψει την παρέμβασή μου. Πρόλαβα όμως να αναφέρω ότι ορθώς τους πληρώνει με πολλά λεφτά ο Μπόμπολας και πως αν ήμουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ θα έβαζα αυτούς τους τύπους στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας μου για την προσφορά τους στην επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού.

Ηλίας Κασιδιάρης - Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.