Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

TΡΟΜΟΣ ΣΤΗ CIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΧΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Untitled-1 (1)“Δεν έχει παρέλθει πολύς καιρός από τότε που οι εγχώριοι λακέδες των διεθνών τοκογλύφων, έντρομοι μπροστά στην εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και κατόπιν εντολών από αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, διέταξαν την απαρχή των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Έκτοτε, η Χρυσή Αυγή έχει εκπλήξει τους πάντες συνεχίζοντας τον πολιτικό αγώνα μέσα σε τρομερά αντίξοες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του φωτογραφικού αποκλεισμού από οποιασδήποτε μορφής κρατικής χρηματοδότησης, εκπλήσσοντας το σύστημα, το οποίο ανέμενε ο Λαϊκός Σύνδεσμος απλώς να «σβήσει» από την οικονομική ασφυξία και τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ.

Τα κύτταρα δεν προδίδουν...

Εχουν λυσάξει οι προδότες της αριστεράς, να πείσουν το πόπολο ότι Έλληνες δεν υπάρχουν.
Ότι, από πλευράς γενετικής είμαστε ενας αχταρμάς από όλες τις φυλές που πέρασαν κατά καιρούς από αυτόν εδώ τον τόπο, ως κατακτητές ή ως λαθρέποικοι [όπως παραδέιγματος χάριν οι Σλλάβοι, στον καιρό του Βυζαντίου]
Τρίχες!
Και τρίχες κατσαρές [σαν το μαλλί της Σίας]

Οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν προδότες και της φυλής τους και του έθνους τους και του πολιτισμού τους.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...

...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ  ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ...ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΙΑ -ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Η ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΚΡΥΩΣΟΥΝ" ΚΑΙ "ΚΕΡΑΣΜΑ" ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
Οι αγρότες κρατούν σε «ομηρία» τον υπουργό από το πρωί - Εγκλωβισμένος ο Αποστόλου
Ενταση επικρατεί έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, όπου παραμένουν διαμαρτυρόμενοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Θράκης με τον Βαγγέλη Αποστόλου «όμηρο» εντός του κτιρίου από το πρωί μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Αν δεν απαλλαγούμε από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς άσπρη μέρα δεν θα δούμε...

"Τόσα χρόνια την ταΐζαμε και τώρα έχει γίνει ασήκωτη"

Σκεφτόμουν, έστω και ετεροχρονισμένα, να πω κάποιες "ευχές" στους αναγνώστες του ΚΟ, για το νέο έτος, αλλά όλο το ανέβαλα, και τελικά, αυτό που βγαίνει είναι κάποιες εντελώς ανάκατες και μπουρδουκλωμένες σκέψεις. (Τουλάχιστον είναι σκέψεις).
 
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καλός στα «χρόνια πολλά», «καλή χρονιά» και τα λοιπά. Σπανιότατα δε να στείλω καμία ευχή μέσω διαδικτύου. Δεν είμαι γενικά, πολύ των ευχών. Με τις ευχές δεν γίνεται τίποτα. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει έμφυτη η ελπίδα στον άνθρωπο ότι «δεν μπορεί, θα πάει καλύτερα η χρονιά» ή «ίσως πάει καλύτερα η χρονιά» ή «μακάρι να πάει καλύτερα η χρονιά».

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Λεσβιάθαν

Ως γνωστόν, Λεβιάθαν ήταν το βιβλικό θαλάσσιο τέρας που κατάπινε  τους πάντες και τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των προφητών [σιγά μην έκαμε εξαίρεση....]
Ο Λεσβιάθαν είναι ένα άλλο τέρας, που κατατρώγει επιλεκτικά τις σάρκες του Ελληνικού έθνους [ή ότι απέμεινε από αυτό]

Τον τελευταίο καιρό σουλατσάρει στα παράλια της Λέσβου και παραμονεύει τους Έλληνες που τυχόν θα αντισταθούν στις μελαμψές ορδές, για να τους κάμει μια μπουκιά.
Ο Λεσβιάθαν είναι τόσο αχόρταγος, ώστε δεν θα σταματήσει να καταβροχθίσει οτιδήποτε θυμίζει Ελληνισμό, ωσότου να εξαφανιστούν και τα τελευταία μας ίχνη, από τις ράχες της γης.

Ο πιάσας του πιάσαντος...(made in SYRIZA)



Καλά, ε;
Όσο μαλάκες φαίνονται αυτοί οι συριζαίοι στην πολιτική, τόσο γάτες είναι στην αρπαχτική.
Δηλαδή μιλάμε, ένα χρόνο βρίσκονται οι άνθρωποι στην εξουσία και έχουν γίνει κιόλας, καλύτεροι από τους γαλαζοπράσινους δασκάλους τους.

Άκου τώρα να φρίξεις!
Πολιτευτής λέει του συριζα και πέντε-έξη υπαλληλάκια σε κάποια τραπεζούλα, κάπου στην αλβανογραικυλία - συν την κυρία του κυρίου πολιτευτή - τα πιάσανε από έναν φουκαρά, προκειμένου να του ξεμπλοκάρουνε δεσμευμένη επιδότηση από το ΕΣΠΑ!