Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

TΡΟΜΟΣ ΣΤΗ CIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΧΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Untitled-1 (1)“Δεν έχει παρέλθει πολύς καιρός από τότε που οι εγχώριοι λακέδες των διεθνών τοκογλύφων, έντρομοι μπροστά στην εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και κατόπιν εντολών από αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, διέταξαν την απαρχή των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Έκτοτε, η Χρυσή Αυγή έχει εκπλήξει τους πάντες συνεχίζοντας τον πολιτικό αγώνα μέσα σε τρομερά αντίξοες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του φωτογραφικού αποκλεισμού από οποιασδήποτε μορφής κρατικής χρηματοδότησης, εκπλήσσοντας το σύστημα, το οποίο ανέμενε ο Λαϊκός Σύνδεσμος απλώς να «σβήσει» από την οικονομική ασφυξία και τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ.
Οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής απέδειξαν περίτρανα, όμως, ότι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από θέληση για να διεξαχθεί ο πολιτικός αγώνας.
Την ίδια έκπληξη βιώνουν και οι εντολείς της πολιτικής σκευωρίας, δηλαδή οι αμερικανοσιωνιστές, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Telegraph” εκπόνησαν επείγουσα και απόρρητη έρευνα για τυχόν χρηματοδότηση ευρωπαϊκών κομμάτων από το Κρεμλίνο.
Στο στόχαστρο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η Χρυσή Αυγή, το Jobbik από την Ουγγαρία, το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο και η ιταλική «Λέγκα του Βορρά».
Το πόρισμα της έρευνας αυτής δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα, προφανώς, αφού ήταν απόρρητη έκθεση. Το μόνο που αναφέρεται ήταν η ήδη γνωστή δανειοδότηση του Εθνικού Μετώπου από ρωσική τράπεζα, γεγονός που προφανώς και δεν έχει σχέση με το αντικείμενο της έρευνας, αφού πυρήνας της έρευνας ήταν η χρηματοδότηση από την ρωσική κυβέρνηση, προκειμένου να υποβαθμιστεί η αμερικανική επιρροή στην Ελλάδα.
Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, το δημοσίευμα δεν αναφέρει τίποτα, παρά το γεγονός ότι σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Huffington Post λεγόταν συκοφαντικά ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από Ρωσία. Και δεν θα μπορούσε να αναφέρει τίποτα το δημοσίευμα, αφού τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής έχουν ερευνηθεί ενδελεχώς και από την CIA, όπως βλέπουμε τώρα, και από το ΣΔΟΕ και κατερρίφθησαν πλήρως όλες οι συκοφαντίες για «σκοτεινή χρηματοδότηση».
Η Χρυσή Αυγή δεν χρηματοδοτείται ούτε από «Ρώσους», ούτε από «εφοπλιστές», ούτε από οποιαδήποτε άλλη απίθανη εκδοχή αναπαράγουν τα παπαγαλάκια του συστήματος. Μοναδική δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι από το υστέρημα των Χρυσαυγιτών και των Χρυσαυγιτισσών που μάχονται με κάθε τρόπο για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.
Και τέλος μία παρατήρηση: Πότε θα βγάλουν ένα ανάλογο πόρισμα για τα λαμόγια της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας και το πόσα χρήματα έχουν λάβει από ΗΠΑ, Γερμανία και άλλες παρόμοιες δυνάμεις; Γιατί ως τώρα ξέρουμε μονάχα για τα «μαύρα» που έδινε η Siemens στο ΠΑΣΟΚ και τα χρήματα που δίνει η Μέρκελ για να εκδίδονται οι συκοφαντίες του Ψαρρά εναντίον της Χρυσής Αυγής” καταγγέλει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Περί του ζητήματος ερωτήθηκαν από το Russia Today οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης και Γεώργιος Επιτήδειος.
1. Πώς σχολιάζετε το γεγονός πως το όνομα του κόμματος σας αναφέρεται σε αυτό το άρθρο;
Λ.Φ. Αυτό το Βρετανικό μέσο ενημέρωσης δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να συνεχίζει την μακρά και ειδεχθή παράδοση των Βρετανικών κυβερνήσεων και των ελεγχόμενων από αυτές ΜΜΕ, στο να εξαπολύουν μαύρη προπαγάνδα εναντίον οποιουδήποτε δεν ευθυγραμμίζεται με την πολιτική και τα συμφέροντα τους. Χωρίς κανένα στοιχείο, χρησιμοποιούν το όνομα μας και μας κατηγορούν, αν και την ίδια στιγμή δεκάδες πολιτικά σκάνδαλα και περιπτώσεις διαφθοράς, ειδικά μεταξύ ΜΜΕ και πολιτικών, έχουν αποκαλυφθεί στην Βρετανία, όπως επίσης και μια μόνιμη και πιστή υπακοή του βρετανικού πολιτικού συστήματος στις ερχόμενες πέραν του Ατλαντικού εντολές.
Γ.Ε. Το όνομα του κόμματος μου αναφέρεται σε αυτό το άρθρο με πολύ πονηρό τρόπο. Ο δημοσιογράφος ενώ μιλούσε σχετικά με ένα δάνειο που έλαβε ένα γαλλικό πολιτικό κόμμα, στην ίδια πρόταση αναφέρεται και το όνομα της Χρυσής Αυγής ώστε να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις. Τα οικονομικά του κόμματος μας ελέγχονται ετησίως από δημόσιους λογιστές, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και έχουν ελεγχθεί επίσης και από το ΣΔΟΕ. Τίποτα ύποπτο ή παράνομο δεν έχει βρεθεί όπως αναφέρουν οι αναφορές όλων αυτών. Ούτε εκατομμύρια ρούβλια, δολάρια ή οποιοδήποτε άλλου νομίσματος δεν έχουν δοθεί στο κόμμα μας. Σας ενημερώνω πως η προεκλογική εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές έγινε με λίγο παραπάνω από σαράντα χιλιάδες Ευρώ και ο κομματικός μηχανισμός χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από τις συνεισφορές των μελών και των βουλευτών μας.
2. Έχετε κάποια πληροφόρηση σχετικά με το αν μια τέτοια έρευνα πρόκειται να διεξαχθεί σχετικά με το κόμμα σας;
Λ.Φ. Δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφορία ή έστω ένδειξη για κάτι τέτοιο, αν όμως συμβεί δεν θα μας προκαλέσει καμία έκπληξη, δεδομένης της πάγιας τακτικής των Η.Π.Α. να επεμβαίνουν, ακόμα και δημόσια, στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα. Σας πληροφορώ πάντως πως είναι ανοιχτή έρευνα των ελληνικών δικαστικών αρχών, σχετικά με την παρακολούθηση Ελλήνων πολιτικών από τις Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου και ενός πρώην Πρωθυπουργού. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν να διακρίνουμε την ειρωνεία του να κατηγορούν οι Η.Π.Α. και η Βρετανία την Ρωσία για κάτι που συστηματικά κάνουν οι ίδιες. Επιπλέον, το Κίνημα μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή, λόγω των έντονων πολιτικών διώξεων εναντίον μας, έχει ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και τις Ελληνικές Αρχές και καμία άλλη πηγή χρηματοδότησης δεν έχει βρεθεί, πέραν των μελών και των αγωνιστών μας.
Γ.Ε. Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση σχετικά με αυτό αλλά δεν θα εκπλαγώ αν ισχύει. Η NSA παρακολουθούσε το τηλέφωνο της κυρίας Μέρκελ και μέσω των Wikileaks μπορούμε να διαβάσουμε για πάρα πολλές παράνομες και περίεργες δραστηριότητες οι οποίες όλες καταλήγουν σε ένα σκοπό: πληροφόρηση σχετικά με την πολιτική τρίτων χωρών. Πάντως, το ερώτημα είναι κάτω από ποια δικαιοδοσία αυτή η έρευνα θα γίνει σε μια θεωρητικά ανεξάρτητη χώρα. Θα υπάρξει διεθνές σκάνδαλο.
3. Πώς σχολιάζετε την υποτιθέμενη επιρροή του Κρεμλίνου στις δραστηριότητες του κόμματος σας;
Λ.Φ. Η Χρυσή Αυγή έχει ως πάγια πολιτική θέση πως η Ελλάδα πρέπει να επιδιώξει γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποκαταστήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και να γλυτώσουμε από την φυλακή του ΝΑΤΟ, το οποίο μας έχει προκαλέσει πολλές απώλειες στα Εθνικά μας Θέματα. Επιπλέον, το ΝΑΤΟ είναι σταθερός σύμμαχος της Τουρκίας, εθελοτυφλεί στις τόσες παραβιάσεις εκ μέρους της Τουρκίας, τόσο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσο και διεθνών συνθηκών. Το προφανέστερο παράδειγμα είναι η περίπτωση της Κύπρου, όπου εισέβαλλε η Τουρκία και εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια κατέχει σχεδόν το 40% του νησιού, σκοτώνοντας χιλιάδες και προκαλώντας χιλιάδες ακόμα αγνοούμενους. Πώς λοιπόν οι Η.Π.Α. και η Βρετανία κατηγορούν την Ρωσία για την Κριμαία, όπου ο Λαός σε δημοψήφισμα αποφάσισε την ενσωμάτωση στην Ρωσική Ομοσπονδία, αλλά δεν λένε τίποτα εναντίον της Τουρκίας; Σε κάθε περίπτωση, για να απαντήσω και στην ερώτηση σας, η Χρυσή Αυγή έχει αυτές τις θέσεις για πολλά χρόνια, σχεδόν μια εικοσαετία τώρα, και δεν είναι αποτέλεσμα καμίας δήθεν επιρροής του Κρεμλίνου ή του Προέδρου Πούτιν.
Γ.Ε. Το μόνο που επηρεάζει την πολιτική της Χρυσής Αυγής είναι το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και του Έθνους μας. Το πολιτικό μας πρόγραμμα και οι θέσεις μας είναι αποτέλεσμα της πολιτικής μας ταυτότητος και δεν υπόκεινται σε συμβιβασμούς ή καθοδήγηση από κανέναν οργανισμό πέρα από το Εθνικό Συνέδριο του κόμματος μας.
Οι απόρρητες επιχειρήσεις αμερικανών μυστικών πρακτόρων και οι έρευνες τους για τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής και των εθνικών κομμάτων Γαλλίας, Ιταλίας και Ουγγαρίας με την ρωσική κυβέρνηση.
http://www.makeleio.gr/