Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Λεσβιάθαν

Ως γνωστόν, Λεβιάθαν ήταν το βιβλικό θαλάσσιο τέρας που κατάπινε  τους πάντες και τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των προφητών [σιγά μην έκαμε εξαίρεση....]
Ο Λεσβιάθαν είναι ένα άλλο τέρας, που κατατρώγει επιλεκτικά τις σάρκες του Ελληνικού έθνους [ή ότι απέμεινε από αυτό]

Τον τελευταίο καιρό σουλατσάρει στα παράλια της Λέσβου και παραμονεύει τους Έλληνες που τυχόν θα αντισταθούν στις μελαμψές ορδές, για να τους κάμει μια μπουκιά.
Ο Λεσβιάθαν είναι τόσο αχόρταγος, ώστε δεν θα σταματήσει να καταβροχθίσει οτιδήποτε θυμίζει Ελληνισμό, ωσότου να εξαφανιστούν και τα τελευταία μας ίχνη, από τις ράχες της γης.Η Εβραϊκή καταγωγή του τέρατος, δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν...

Α, και κάτι ακόμα...
Το τελευταίο του κόλπο, για να αρπάξει ανυποψίαστε ελληνάκια που κόβουν αμέριμνα βόλτες στις ακτές της παγκοσμιοποίησης, είναι η απίστευτη αγυρτεία της "κάρτας του μετανάστη"
Με δόλωμα [τι άλλο;] το πρόσκαιρο κέρδος, ο Λεσβιάθαν ετοιμάζεται να χάψει ελληνικές ψυχές και ελληνικά χώματα.

Όπως άλλωστε τον έχουν προστάξει οι Ιουδαίοι κατασκευαστές του...

Ξεπατικώνω εδώ την "κουφή" είδηση από το καλό ιστολόγιο Αττικά Νέα της κ. Πόπης Σουφλή...

 Ας μας απαντήσει κάποιος, πόσο ξεφτίλες μπορεί να είναι οι «αλληλέγγυοι» επιτέλους! Πληροφορηθήκαμε από τοπική εφημερίδα της Λέσβου ότι το Επιμελητήριο Λέσβου έκανε πρόσκληση στους καταστηματάρχες της Λέσβου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της έκδοσης καρτών στους λαθρομετανάστες, ώστε να επωφεληθούν με εκπτώσεις!

Πρόκειται για προπληρωμένες τραπεζικές κάρτες των 90 και 250 ευρώ, ώστε να χορηγηθούν στους λαθρομετανάστες από την ΜΚΟ Mercy Corps, ζητώντας μάλιστα από τις τοπικές επιχειρήσεις να κάνουν… προσφορές (δηλαδή να παραχωρήσουν έκπτωση), ώστε η εν λόγω ΜΚΟ να κατευθύνει σε αυτές τους αλλοδαπούς!

Αυτή η εμετική ιδέα είναι ενδεδυμένη τον μανδύα της «αλληλεγγύης» αλλά βρωμάει ανθελληνικότητα, αφού δήθεν το Επιμελητήριο κόπτεται για την τόνωση της τοπικής οικονομίας της Λέσβου, αλλά μόνο σε ότι αφορά του λαθρομετανάστες, καθώς η «ιδέα» αφορά μόνο τους λαθρομετανάστες και όχι τους μόνιμους φτωχούς κατοίκους του νησιού.
Οι κάρτες με τα παραπάνω ποσά θα αξιοποιούνται από τους λαθρομετανάστες για τη σίτιση, την αγορά προϊόντων από την περιοχή της Λέσβου, όπως είδη ένδυσης και υπόδησης και εισιτήρια, ή και για την κάλυψη του κόστους διανυκτέρευσης σε καταλύματα. 

Κάθε λαθρομετανάστης που θα περνά από τη συγκεκριμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση θα λαμβάνει απαραίτητα την προπληρωμένη κάρτα με τα παραπάνω ποσά, ώστε να έχει διαθέσιμους πόρους για να καλύψει τα έξοδα του.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιεί η εν λόγω Οργάνωση, εκτός από την «φιλανθρωπία» και τον «ανθρωπισμό», δείχνει και τον πακτωλό των κονδυλίων που κινούνται γύρω από το (λαθρο)μεταναστευτικό καθώς στο τεράστιο αυτό πρόβλημα οι λεγόμενες ΜΚΟ έχουν μετατραπεί σε «κράτος εν κράτει» χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος – που – πως διαθέτει αυτά τα χρήματα!

Αποτελεί άλλωστε κοινό μυστικό στην τοπική κοινωνία πως αρκετά μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία και διαμερίσματα στα νότια προάστια της Μυτιλήνης, κινούνται με ακριβά αυτοκίνητα έχοντας ιδιαίτερη δύναμη καθώς στο όνομα του προσφυγικού, διαχειρίζονται πακτωλό κονδυλίων, συνεργάζονται με την Αυτοδιοίκηση και διορίζουν προσωπικό παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις, με όχι ευκαταφρόνητες μισθολογικές απολαβές.

Το Επιμελητήριο Λέσβου, εξάλλου, συμφώνησε με τις επιχειρήσεις της Μυτιλήνης που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και διαθέτουν τερματικά μηχανήματα για Master Card να δώσουν ένα ποσοστό έκπτωσης για μετανάστες στα είδη που εμπορεύονται και τις υπηρεσίες που παρέχουν, ώστε να συμπεριληφθούν στους χάρτες που δίνει η συγκεκριμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση στους αλλοδαπούς. 

Με άλλα λόγια, εκτός από τις προ-φορτωμένες χρεωστικές κάρτες με 90 ευρώ και 250 ευρώ που δίνει η Οργάνωση στους πρόσφυγες, ταυτόχρονα θα διαθέτει στους αλλοδαπούς και χάρτες μέσα στους οποίους θα υπάρχουν οι συνεργαζόμενες τοπικές επιχειρήσεις και γι αυτό απευθύνει πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Εμείς δεν κάνουμε κανένα σχόλιο πλέον, τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή
http://panusis.blogspot.gr/