Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ...ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΞΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ...!!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
ΜΟΝΟ Η Χ.Α ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ.
 Μόλις χθές ο Τούρκος Υπουργός των Ευρωπαϊκών υποθέσεων ο Τσελίκ ζήτησε να εκκενωθεί ο χώρος που πρόκειται να κατασκευαστεί το Τέμενος… Ενώ ταυτόχρονα όπως καταγράφαμε από το stoxos.gr το πρακτορείο anadoou και τα τουρκικά μέσα είχαν ξεκινήσει εκστρατεία σιγονταρίσματος μαζί με τους διάφορους Τσίμες...Αυτό που ουδέποτε έχει συμβεί στις εκατοντάδες καταλήψεις που έχουν δημιουργήσει για εγκληματικούς σκοπούς οι πάσης αριστερής προελεύσεως αριστεροί παρακρατικοί, συνέβη πριν από λίγη στον Βοτανικό και ενάντια στην προσπάθεια κάποιων κατοίκων της περιοχής να βοηθήσουν τους συνέλληνές τους.
Αστραπιαία η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ που δεν μας έχει συνηθίσει να αντιδρά έτσι σε Καταλήψεις! 

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ : ΚΑΙΝΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ





ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  " ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...ΝΤΑΓΛΑΡΑΔΕΣ 
ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙΝΕ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ "ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ" ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ
Με αίτια την επίσκεψη του υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα μετανάστες  έκαναν διαμαρτυρία κατά των βομβαρδισμών στη Συρία από τη Ρωσία στο Σύνταγμα .   Οι διαδηλωτές, κυρίως πρόσφυγες από τη Συρία, έφτασαν στο Σύνταγμα έχοντας σε πλακάτ φωτογραφίες του Βλαντιμίρ Πούτιν στις οποίες είχαν σχεδιάσει το χαρακτηριστικό μουστάκι του Χίτλερ. Στη συνέχεια φώναξαν συνθήματα κατά της Ρωσίας, έσκισαν και έκαψαν τα πλακάτ με τον εικόνα του Ρώσου προέδρου.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ :

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ;; Ιερώνυμος: «Η χώρα προχωράει στον αφελληνισμό και αποχριστιανισμό - Κίνδυνος η κατασκευή του τζαμιού

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ "ΤΑΡΑΞΕΙ" ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΥΤΑ...ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΨΑ;;
Το κίνδυνο του αφελληνισμού και του αποχριστιανισμού σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες αποδίδοντας ευθύνες στην κυβέρνηση, αλλά και στους πολιτικούς γενικότερα. «Ο τόπος μας μας περνάει από στιγμή σε στιγμή στον αφελληνσιμό και στον αποχριστινιασμό», είπε και αμέσως αναφέρθηκε στο θέμα της ανέγερσης του τζαμιού επικρίνοντας την κατασκευή του.
«Θα μπορούσε να αναβληθεί κατά την δική μου την άποψη, έως ότου να ξεκαθαρίσει το θέμα των μουσουλμάνων. Θα μείνουν εδώ, δικαιούνται. Αν όμως είναι περαστικοί τι χρειάζεται; Τίποτα δεν θα κάνουμε... Και αυτό να γίνει ποιος θα το διοικήσει; Πρώτον. Τι θα είναι αυτό; Θα είναι ένας τόπος προσευχής ή θα είναι ένας χώρος διδασκαλίας; Ποιος θα διδάξει τον μουσουλμανισμό;

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ....Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!!

Με μια λιτή τελετή χιλιάδες Εθνικιστές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη, τίμησαν τους νεκρούς Ήρωες του Κινήματος, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Η σεμνή τελετή ξεκίνησε με τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δύο Συναγωνιστών που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους τρομοκράτες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013.
Τρία χρόνια μετά και το ανθελληνικό κράτος δεν έχει κάνει καμία κίνηση για την σύλληψη και την τιμωρία των παρακρατικών δολοφόνων.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Κ@Λ@Ι : Αλβανος Έντι Ράμα: Η Ακρόπολη διασώθηκε χάρη στους Αλβανούς


ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ
Ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα φτάνει στο σημείο να ισχυριστεί ότι η Αθήνα κάποτε κατοικούνταν κυρίως από αλβανόφωνους - Πώς συγκρίνει την Αθήνα με την Χειμάρρα και τι λέει για τον αρχιεπίσκοπο Δούσμανη και τον Μοροζίνι. Φτάνει στο σημείο να ισχυριστεί ότι η Αθήνα κάποτε κατοικούνταν κυρίως από αλβανόφωνους - Πώς συγκρίνει την Αθήνα με την Χειμάρρα και τι λέει για τον αρχιεπίσκοπο Δούσμανη και τον Μοροζίνι
Με προκλητικό τρόπο αντέδρασε ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα στην δήλωση του ελληνικού ΥΠΕΞ για την υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών στην Χειμάρρα.
Ο Έντι Ράμα με ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνει ότι η Ακρόπολη διασώθηκε από έναν Αλβανό, αλλά αναφέρει ακόμα ότι η Αθήνα κατοικείτο από αλβανόφωνους.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook, μια γκραβούρα που απεικονίζει την Αθήνα του 1670, υποστηρίζοντας ότι η Ακρόπολη στέκεται ακόμη όρθια χάρη σε έναν Αλβανό, τον Γκιέργκι Ντουσμάνι, ο οποίος ζήτησε από τους Ενετούς να μην βομβαρδίσουν την Αθήνα.

ΑΦΩΝΗ Η ΠΑΣΟΚΑ ΑΚΡΙΤΑ ... ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: "ΗΜΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΟΝ...Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ" (ΒΙΝΤΕΟ)

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/eon-metaxas-theodwrakhs.jpg
 Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΟΝ

«ΣΥΓΝΩΜΗ...; ΔΕ ΤΟ ΠΙΑΣΑ... ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ;;;» ΟΤΑΝ Η ΑΚΡΙΤΑ ΕΜΕΙΝΕ Α - Φ - Ω - Ν - Η ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ «ΜΕΤΑΞΙΚΟ» ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ :

ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ...ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ...ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α

 ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ -ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ- ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ - ΚΑΠΕΛΩΝΗ.
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ . Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ .ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΗΧΗΡΟΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ  ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Την Τρίτη 1-11-2016 η Χ.Α έχει ανακοινώσει και προγραμματίσει στο Δήμο μας, παναθηναϊκή συγκέντρωση και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Ηρακλείου όπου κάποτε είχε τα περιφερειακά της γραφεία.