Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ...ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΞΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ...!!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
ΜΟΝΟ Η Χ.Α ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ.
 Μόλις χθές ο Τούρκος Υπουργός των Ευρωπαϊκών υποθέσεων ο Τσελίκ ζήτησε να εκκενωθεί ο χώρος που πρόκειται να κατασκευαστεί το Τέμενος… Ενώ ταυτόχρονα όπως καταγράφαμε από το stoxos.gr το πρακτορείο anadoou και τα τουρκικά μέσα είχαν ξεκινήσει εκστρατεία σιγονταρίσματος μαζί με τους διάφορους Τσίμες...Αυτό που ουδέποτε έχει συμβεί στις εκατοντάδες καταλήψεις που έχουν δημιουργήσει για εγκληματικούς σκοπούς οι πάσης αριστερής προελεύσεως αριστεροί παρακρατικοί, συνέβη πριν από λίγη στον Βοτανικό και ενάντια στην προσπάθεια κάποιων κατοίκων της περιοχής να βοηθήσουν τους συνέλληνές τους.
Αστραπιαία η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ που δεν μας έχει συνηθίσει να αντιδρά έτσι σε Καταλήψεις! 

Άνδρες της αστυνομίας πήγαν στον χώρο λίγο μετά τις έξι το πρωί και προσήγαγαν τα δεκαπέντε άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό.
Η επέμβαση έγινε μετά από μήνυση του Δημοσίου και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.
Την έρευνα για την υπόθεση είχε αναλάβει η κρατική ασφάλεια, προκειμένου να διαπιστώσει τι είδους αδικήματα συντελούνταν με την κατάληψη του χώρου και εάν συνέτρεχαν λόγοι για αστυνομική επέμβαση.
Υπενθυμίζεται ότι περίπου 10-15 άτομα, είχαν καταλάβει τον χώρο της πρώην βάσης του Πολεμικού Ναυτικού, εμφανίζοντάς τον ως κέντρο στέγασης αποκλειστικά για Έλληνες αστέγους.


ΠΗΓΕΣ : ΣΤΟΧΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.