Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τους Ποντίους για εγκλήματα εναντίων των Τούρκων!!



Την ώρα που ο Τσίπρας στέλνει μήνυμα στην εκδήλωση της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, για την 19η Μαϊου, Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τους Ποντίους για εγκλήματα εναντίων των Τούρκων!!
Τελικά ποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ θα μας κυβερνήσει;;;

Δείτε τι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Γενοκτονία των Ποντίων. Το άρθρο δημοσιεύεται από την εφημερίδα – φωνή του ΣΥΡΙΖΑ!!


Του Νάσου Θεοδωρίδη

Οι επετειακές κραυγές που συνήθως ακούγονται και γράφονται κάθε άνοιξη για το ζήτημα της όντως απεχθούς και μαζικής εξόντωσης των Ποντίων επιτάσσουν μια ψύχραιμη προσέγγιση και αποτίμηση του ιστορικού αυτού ζητήματος. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς ειδήμων ασχολήθηκε αντικειμενικά με την ιστορική ανάλυση της άλλης πλευράς της αλήθειας στο θέμα του ελληνισμού του Πόντου.

ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


Α. Σαμαράς: Αξιώνουμε από την Τουρκία να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Ποντίων!
ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ:
Οι Έλληνες δεν ξεχνούμε! Τιμούμε, στις 19 Μαΐου, τους Εθνομάρτυρες του Πόντου. Τους σφαγιασθέντες και τους διωχθέντες αδελφούς μας. Και αξιώνουμε, από την Τουρκία, να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ως ελάχιστο βήμα στο δρόμο για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της.
Είναι, άλλωστε, η Γενοκτονία αυτή ένα από τα πιο στυγνά εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. Μία
μελανή σελίδα στην Ιστορία του Παγκόσμιου Πολιτισμού. Μία αποτρόπαιη, κεντρικά οργανωμένη και καλά συντονισμένη επιχείρηση των Νεότουρκων, που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες Χριστιανούς: Έλληνες, Αρμένιους και Ασσύριους.
Ο οικονομικός στραγγαλισμός με την άγρια φορολογία, οι επιτάξεις, η αναγκαστική στρατολόγηση των ανδρών στα «Αμελέ Ταμπουρού» και η βίαιη εξόντωσή τους κάτω από συνθήκες ανείπωτης βαρβαρότητας, τα βασανιστήρια, οι βιασμοί και οι εν ψυχρώ δολοφονίες, ήταν οι μέθοδοι που επιστρατεύτηκαν σε βάρος τους.
Ήταν κι αυτό που ο Π. Ενεπεκίδης χαρακτήρισε με τη φράση «ένα Άουσβιτς εν ροή»:

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ .ΕΦΥΓΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ .ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ Ο ...ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Σε έντονο κλίμα διεξήχθη η σύσκεψη των στελεχών και των πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ, για να καθοριστεί αν το κόμμα θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές ή εάν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ . Στην απόφαση  για αυτόνομη κάθοδο αντέδρασαν  οι πρώην βουλευτές Θάνος Πλεύρης, Κώστας Κιλτίδης και Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ότι διαφωνεί με την απόφαση και αποχωρεί από το κόμμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Καρατζαφέρη εάν θα προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην βουλευτής δεν απάντησε.
Η αποχώρηση του Θάνου Πλεύρη από το «ΛΑΟΣ», μόνο ανώδυνη δεν θα είναι. Αρχικά έξω από τα γραφεία του κόμματος υπήρξαν αποδοκιμασίες προς τον πρώην Βουλευτή, ενώ ακόμα πιο σοβαρό θέμα είναι οι δηλώσεις του πατέρα του Κωνσταντίνου.
Το επεισόδιο στην Καλλιρόης
Κατά την έξοδό του από το κτίριο στην οδό Καλλιρόης, ο Θανάσης Πλεύρης συνάντησε ομάδα φίλων του ΛΑΟΣ που με οργή τον ρωτούσαν αν τόσα χρόνια έδιναν «τζάμπα» μάχες για το κόμμα. Μάλιστα ένας από αυτούς επιχείρησε να σταματήσει με βία τον πρώην βουλευτή, ενώ αυτός απομακρυνόταν σιωπηλός ..   δείτε το βίντεο :

Όλοι στο κόλπο.Πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής!!!


Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής.

Έλληνες και Ελληνίδες, ο μεγαλύτερος συστηματικός πόλεμος Μαζικής παραπληροφόρησης γίνετε τον τελευταίο καιρό για να καταφέρουνε να αλλάξουνε την γνώμη του Ελληνικού Λαού. Εσείς πιστεύετε ότι δεν τα βρήκαν μεταξύ τους οι πολιτικοί Αρχηγοί? Πραγματικά το πιστεύετε αυτό?

Κανείς δεν περίμενε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, κανείς δεν το φανταζόταν, όταν η Χρυσή Αυγή την εβδόμη Μαΐου ανακηρύχτηκε "Νικητήρια" με 7% τρέμανε οι βίλες όλου του Σαθρού πολιτικού Συστήματος και όλου του Σαθρού δημοσιογραφικού Συστήματος. 


Το διεθνές ΑμερικανοΓερμανικό Σιωνιστικό Λόμπυ με τις δυνάμεις των διεθνών ΜΜΕ αποκάλυψε τα χαρτιά του με τον πόλεμο που έκανε σε συνεργασία με όλα τα Παρακρατικά Ελληνικά κόμματα. 
Ναι Κυρίες και Κύριοι και το Συ.Ριζ.Α. στο κόλπο, αυτή ήτανε όλη η πραγματικότητα από την αρχή,

ΝΕΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Νέα συντονισμένη επίθεση (DDoS attack - Denial of Service) δέχεται από χθες το βράδυ η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής - www.XryshAygh.com 
Το μέγεθος της επίθεσης είναι πολλαπλά gigabytes και ο server μας λαμβάνει δεκάδες εκατομμύρια πακέτα ανά δευτερόλεπτο. Πιθανή εμπλοκή των Anonymous.
Όλα αυτά, λίγες μόλις μέρες μετά την παράτυπη και απαράδεκτη κατάργηση του ιστολογίου μας από την wordpress.
Έχουν πάθει στην κυριολεξία αμόκ με τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους…
Το πρόβλημα θα λυθεί εντός των επομένων ωρών.

Xρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου 

Η απάντηση των Ποντίων στην προκλητική ασέβεια της Ρεπούση να αποχωρήσει από την Βουλή


Η απάντηση των Ποντίων στην προκλητική ασέβεια της Ρεπούση ήταν άμεση:

«Προκλητική, ασεβής και κυρίως αμετανόητη αρνητής, η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Μαρία Ρεπούση – τα κατάφεραν οι εχθροί των Ποντίων, εύγε Φώτη Κουβέλη- εκπρόσωπος των αναθεωρητών της ελληνικής ιστορίας, εμφανίστηκε χθες στη βουλή!

Τι έκανε η γνωστή συγγραφέας του βιβλίου ιστορίας του ….’συνωστιμού’;


Αποχώρησε επιδεικτικά από την αίθουσα, μόλις ο πρόεδρος της βουλής ζήτησε από τους 300 βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τα γενοκτονημένα θύματα του Τουρκικού φασισμού...

Αλλοδαποί δολοφόνησαν 29χρονο Έλληνα στην Πάτρα: Συνένοχοι οι ελληνόφωνοι της Πάτρας που έβγαλαν πρώτο κόμμα την ανθελληνική συμμορία του σύριζα.



ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 29χρονος νεαρός από τις Ιτιές, που τα ξημερώματα του Σαββάτου χτυπήθηκε με μαχαίρι σε συμπλοκή με τρεις αλλοδαπούς, στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, ο άτυχος άνδρας καυγάδισε με την παρέα των αλλοδαπών πιθανόν για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί με μαχαίρι και να τραυματιστεί σοβαρά.

Τελικά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των αλλοδαπών που φέρονται ως δράστες της επίθεσης και πλέον κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.

Δημοσιογράφος ξεμπροστιάζει την Ρεπούση γιατί έφυγε από τη Βουλή όταν ζητήθηκε ενός λεπτού σιγή για τις σφαγές των Ποντίων (φώτο)


Σάλος έχει προκληθεί στα social media, καθώς αναδημοσιεύονται διαρκώς αναρτήσεις που φέρουν την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση να αποχώρησε από την Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Το όλο θέμα φαίνεται πως πήρε διαστάσεις όταν ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Δημήτρης Κοτταρίδης, έγραψε στο twitter του ειρωνευόμενος την κ. Ρεπούση ότι μάλλον θα θυμήθηκε πως είχε κάποια δουλειά την ώρα που η Βουλή τηρούσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Ποντίων.


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

19 ΜΑΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

Σπείρα Πακιστανών έκλεβε μετασχηματιστές της ΔΕΗ


Στα ίχνη κυκλώματος που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η, στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας έφτασε η αστυνομία.
Οι δράστες είναι όλοι Πακιστανοί, ηλικίας 25, 17, 23, 19 και 28, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ στην ίδια υπόθεση ενέχεται και ένας 22χρονος ομοεθνής τους.

Από την έρευνα προέκυψε, ότι από τα τέλη Μαρτίου είχαν διαπράξει 18 κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. στις περιοχές των Φιλιατρών, της Κυπαρισσίας, της Γιάλοβας Πύλου και των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας.

Η συνολική ζημιά που είχαν προκαλέσει στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., από την δράση τους, υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 162.000 ευρώ, ενώ η ποσότητα του χαλκού που είχαν αφαιρέσει συνολικά υπερβαίνει του 3,5 τόνους.

newsbomb.gr

Δεν είχε αφήσει σπίτι για σπίτι σπείρα Γεωργιανών


Εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σπείρα αλλοδαπών κακοποιών που επί διετία τουλάχιστον διέπραττε με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διαρρήξεις οικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συνελήφθησαν την  Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας, τρεις  Γεωργιανοί, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο  ομοεθνείς τους. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες μαζί με τουλάχιστον δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε οικίες. Συγκεκριμένα επέλεγαν οικίες στις οποίες αφού διαπίστωναν ότι απουσίαζαν οι ένοικοι, εισέρχονταν διαρρηγνύοντας  τον ομφαλό της κλειδαριάς και αφού ερευνούσαν τους χώρους αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη. 

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δεκαοκτάμηνο έχουν διαπράξει είκοσι πέντε (25) κλοπές-διαρρήξεις  σε :

Σαν σήμερα :19 Μαίου . Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.(Βίντεο)


Στις 19 Μαΐου 1919 ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας. Μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 οι Ελληνοπόντιοι που έχασαν τη ζωή τους ξεπέρασαν τους 200.000, ενώ κάποιοι ιστορικοί ανεβάζουν τον αριθμό τους στις 350.000.

Όσοι γλίτωσαν από το τουρκικό σπαθί κατέφυγαν ως πρόσφυγες στη Νότια Ρωσία, ενώ γύρω στις 400.000 ήλθαν στην Ελλάδα. Με τις γνώσεις και το έργο τους συνεισέφεραν τα μέγιστα στην ανόρθωση του καθημαγμένου εκείνη την εποχή ελληνικού κράτους και άλλαξαν τις πληθυσμιακές ισορροπίες στη Βόρειο Ελλάδα.

Με αρκετή, ομολογουμένως, καθυστέρηση, η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα στις 24 Φεβρουαρίου 1994 την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Τραγούδι:Αλέξης Παρχαρίδης (Καμπάνα του Πόντου, μοιρολόι).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

onalert.gr

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ναζιστική η προέλευση της Αφής της φλόγας και της Λαμπαδηδρομίας...μήπως να την καταργήσουμε και αυτήν;;;


Ένα ωραίο άρθρο που κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως απάντηση στις ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής περί ναζιστικών συμβολών κ.τ.λ.
Ναζιστική η επινόηση της Αφής της Φλόγας και της Λαμπαδηδρομίας .
Στην Αρχαία Ελλάδα η Ιερή Φλόγα έκαιγε καθ'ολη την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και θύμιζε την Αρπαγή της Φωτιάς του Δία από τον Προμηθέα για χάρη των Ανθρώπων.
Στους συγχρόνους Ολυμπιακούς αγώνες την Τελετή της Αφής και την λαμπαδηδρομία την οφείλουμε στην Γερμανία του Χίτλερ 
Παρόλα αυτά ο θεσμός αυτός κρατάει ακόμα και μάλιστα είναι μια κορυφαία στιγμή για όλο τον κόσμο και φυσικά για την προβολή της Ελλάδος.
Να λοιπόν και κάτι που θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Χίτλερ.

Ακολουθεί το Άρθρο:

ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ...ΒΗΧΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ Ο ΥΕΘΑ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ


“Έκοψε” με συνοπτικές διαδικασίες οποιαδήποτε πιθανότητα να αναλάβει τουρκική εταιρεία την πυρόσβεση.

Σε επικοινωνία του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφάλειας και ζήτησε να αποκλειστεί οποιαδήποτε δυνατότητα να πετάξουν ελικόπτερα τουρκικών συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ,συμφώνησε ,ζήτησε από τον ΥΕΘΑ να του στείλει και σχετική επιστολή στην οποία θα αναφέρονται οι επιφυλάξεις του.

Η επιστολή θα σταλεί εντός της ημέρας.

Το ιστορικό

Στο διεθνή διαγωνισμό που προκηρύχτηκε κατατέθηκαν συνολικά 8 προσφορές, από τις οποίες οι 3 έχουν "τουρκικό" χρώμα και άρωμα. Οι δύο ήταν θα λέγαμε αμιγώς τουρκικής εταιρικής προέλευσης και σύνθεσης, ενώ η τρίτη αφορά σ' ένα κονσόρτσιουμ από λευκορωσικές και ρουμανικές εταιρείες, οι οποίες ωστόσο "πρακτορεύονται" από τουρκική αντιπροσωπεία.

Η τελευταία δε,

Οι αμερικανοτσολιάδες του σύριζα θέλουν τουρκική ένωση Θράκης!



Παρατίθεται, ως έχει, δελτίο τύπου του "πατριωτικού" ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζει τη θλίψη του επειδή ο  Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου:
Ανακοίνωση Επιτροπής Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την οριστική απόρριψη από τον Αρειο Πάγο αίτησης για νόμιμη αναγνώριση σωματείου της Ξάνθης κατά παράβαση ρητής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο  Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε  με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές!! Όμως αυτή καθαυτή η άρνηση εφαρμογής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστά από μόνη της νέα παραβίαση της ΕΣΔΑ , δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 46 της Σύμβασης, τα συμβαλλόμενα κράτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται προς τις οριστικές αποφάσεις του Δικαστηρίου επί των διαφορών στις οποίες είναι διάδικοι.
Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση
To Γραφείο Τύπου

To πρωί βοσκός και το βράδυ...ληστής ενας Αλβανός στην Λάρισα


Έπιασαν τον Αλβανό που «γάζωσε» αστυνομικό!
Tο πρωί δούλευε παράνομα ως βοσκός στο ποιμνιοστάσιο μιας 60χρονης στο Μακρυχώρι της Λάρισας και το βράδυ έκανε… ληστείες με «Καλάσνικοφ», ένας 36χρονος Αλβανός που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνος! Ήταν αυτός που είχε «γαζώσει» με έντεκα σφαίρες (!) το αυτοκίνητο ενός 33χρονου αστυφύλακα με σκοπό να τον σταματήσει για να τον ληστέψει!

Η απόπειρα είχε γίνει στις 23 Φεβρουαρίου, όταν ο δράστης μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του έκλεισαν την παλιά εθνική στη διασταύρωση της Αμφιθέας Λάρισας ρίχνοντας στο δρόμο φύλλα ραμποτέ και πυροβόλησαν το αυτοκίνητο του αστυνομικού προσπαθώντας να το σταματήσουν. Όμως, εκείνος έβαλε όπισθεν, έκανε αναστροφή και έφυγε.

Ο Αλβανός συνελήφθη στο μαντρί όπου εργαζόταν και αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας τους αστυνομικούς στην προσπάθειά του να διαφύγει. Όμως, του φόρεσαν χειροπέδες και ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμά του, όπου βρέθηκε το τυφέκιο «Καλάσνικοφ» με μια γεμιστήρα και 27 φυσίγγια, δύο ολοπρόσωπες κουκούλες, δύο μαχαίρια, τρία κυνηγετικά φυσίγγια, ένα ζευγάρι γάντια και ένα διαβατήριο που είχε κλέψει...

MEΡΚΕΛ ΣΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ : ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ



ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τις σκέψεις της τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη, εξέφρασε η Καγκελάριος της Γερμανίας  Άνγκελα Μέρκελ στην επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.


"Είναι πρόδηλο ωστόσο ότι το θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της υπηρεσιακής κυβέρνησης", επισημαίνεται στην ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφέρεται επίσης ότι ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, επικοινώνησε με τους πολιτικούς αρχηγούς:

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ...ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ!!!

Όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης πρότεινε... δέσμευση των καταθέσεων!
Τον γύρο των social media κάνει δημοσίευμα του Φαήλου Κρανιδιώτη στο οποίο μεταξύ άλλων πρότεινεται η δέσμευση μέρους των καταθέσεων, τη στιγμή που ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει αντίστοιχες προτάσεις που οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή.
Το κείμενο επιγράφεται «Καλές οι Θερμοπύλες αλλά ακόμη καλύτερες οι Πλαταιές» και πρωτοδημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη δημοκρατία» στις 12 Φεβρουαρίου 2012 ενώ στη συνέχεια αναρτήθηκε και στο antinews.gr. Στο κείμενο ο κ. Κρανιδιώτης εκθείαζε τη στάση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και ζητούσε την άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Στα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση, ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρει ενυπόγραφα:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΧΙΛ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Διαβάστε πως με παιδιάστικα κόλπα, άλλαξαν τα λίνκ, τι βγάζει η google στην αναζήτηση 100 χιλιάδες προσλήψεις και δείτε την μεγαλοπρεπή αριστερόστροφη κωλοτούμπα τους εδώ:


Έχει γίνει χαμός με τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεν γράφει στο πρόγραμμά του για 100.000 προσλήψεις. Και πράγματι, αν πάτε στο σημερινό (άντε και προχθεσινό) site του δεν θα τις δείτε... τουλάχιστον όχι αν δεν ψάξετε πολύ καλά.


Αλλά συνεχίστε το διάβασμα... σας έχω λαβράκι:


Πηγαίνετε παρακαλώ στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ που έγινε cached στις 6 Μαίου 2012... δηλαδή ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! Τι γράφει πάνω πάνω; "Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ". Τι ημερομηνία έχει δίπλα; 29-11-2011. (Έχω κρατήσει πλήρες screenshot σε περίπτωση που αλλάξει σύντομα η cache του Google).


Ψάξτε τώρα για τις 100.000 προσλήψεις. Τις βλέπετε; Ωραία...

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλάει για όλα στον Alpha (βιντεο)

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞAN) ΤΟΥ ΓENIKOY ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ  ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ALPHA

Το πάθημα Καμίνη δεν έγινε μάθημα: Στο ίδιο έργο θεατές με τον αμερικανοτσολιά Τσίπρα.


Έτσι είχε γεμίσει ο κόσμος με μηνύματα από διάφορα παπαγαλάκια, έρχεται ο Καμίνης, ο προοδευτικός, ο αριστερός, θα τα αλλάξει όλα, θα κάνει θαύματα, θα ράνει...ήρθε τελικά ο Καμίνης και το αποτέλεσμα; εδώ και δύο χρόνια οι περισσότεροι αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που τους έψησε ο giorgakis να τον ψηφίσουν....

Να σημειώσουμε εδώ πως τότε το μήνυμα που τελικά δόθηκε ήταν πως αφού εγκρίνανε τις επιλογές παπανδρέου για τον δήμο...εγκρίνανε και το μνημόνιο!

Τώρα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές....έρχεται ο Τσίπρας, ο προοδευτικός, ο αριστερός, θα καταγγείλει το μνημόνιο (εσχάτως δεν θα το καταγγείλει..θα το επαναδιαπραγματευτει!) θα κάνει ο Τσίπρας, θα ράνει ο τσίπρας...θα αλλάξει την Ελλάδα, θα μας μεταμορφώσει...θα...θα...

Έχει σκεφτεί κανείς από τους υποστηρικτές του...(δεν μιλώ για τους αριστερίζοντες αλλά για τους υπόλοιπους) πως το Τσιπράκι μπορεί να είναι ο τελευταίος άσσος στο μανίκι των κερδοσκόπων;;;;;;
Μήπως να θυμίσουμε κάποιες συμπτώσεις;;

δηλώσεις έκανε ο Παπακωνσταντίνου...ανεβαίνανε τα spreads...
δηλώσεις κάνει ο Στρατούλης....τρέχει ο κόσμος στις τράπεζες να σηκώνει λεφτά...

δηλώσεις έκανε ο Γιωργάκης πως δεν θα πάμε στο μνημόνιο....τρέχοντας πήγαμε...
δηλώσεις έκανε ο Τσίπρας πως θα το καταγγείλει....το άλλαξε σε επαναδιαπραγματευση

δηλώσεις περσι το καλοκαίρι πως δεν παραιτείται ο Γιωργάκης...έπεφτε το χρηματιστήριο...
δηλώσεις φέτος πως δεν συνεργάζεται ο Τσίπρας...γκρεμίζεται το χρηματιστήριο...

και για να το χωνέψετε....για μια ακόμη φορα...έχει σκεφτεί κανείς πως το Τσιπράκι είναι ισως ο τρόπος ....η για την ακρίβεια ο δούρειος ίππος για να πτωχεύσουν πλήρως την Ελλάδα και να βγάλουν δισεκατομμύρια κάποιοι από την χρεοκοπία της;;;;;

Αστυνομικοί υπό τιμωρία γιατί έπραξαν το καθήκον τους!

Ένα δημοσίευμα, με τον «πιασάρικο» τίτλο: «Σκάνδαλο» στην ΕΛ.ΑΣ με 60 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ», που δημοσιεύθηκε στο καθεστωτικό Βήμα, μας προκάλεσε την προσοχή. Για ποιο «σκάνδαλο» μιλάει ο αρθρογράφος, και γιατί άραγε έχει μέσα σε εισαγωγικά τη λέξη «σκάνδαλο»; Να δούμε το δημοσίευμα:
Αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ από μαζικό κρούσμα απειθαρχίας αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Περίπου 60 εποχούμενοι αστυνομικοί συνεπλάκησαν, στις μία το βράδυ της Τετάρτης, με φοιτητές στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου παρά τις αντίθετες εντολές από το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ και από ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Επιμένει ο δήμος να μην δίνει κοινόχρηστους χώρους στις Ομοσπονδίες των Ποντίων για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, υποστηρίζει ότι δεν δέχεται να «διαδραματίσει έναν ρόλο κατά τον οποίο θα επιλέγει ανάμεσα σε επιμέρους ομαδοποιήσεις, διαιωνίζοντας τις όποιες διαιρέσεις» που υπάρχουν ανάμεσα σε δύο Ομοσπονδίες που εκφράζουν τον Ποντιακό κόσμο.

Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου είναι η αποφράς ημέρα του Ποντιακού Ελληνισμού. Είναι η ημέρα που ο Μουσταφά Κεμάλ, ο επονομαζόμενος «Ατατούρκ» αποβιβάζεται στη Σαμψούντα, δήθεν για να ειρηνεύσει την περιοχή και αντί να προστατέψει τους Έλληνες κατοίκους από τη δολοφονική μανία των Τσετών, συμμάχησε με αυτούς και τον υποκινητή τους Τοπάλ Οσμάν και με το σύνθημα «Η Τουρκία στους Τούρκους» έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο των Νεότουρκων για την τελειωτική εξόντωση του ελληνικού πληθυσμού σε όλο τον Πόντο με θύματα 353.000 Ελλήνων του Πόντου.

Κάθε χρόνο την ημέρα αυτή, εκπληρώνουμε ένα ηθικό, ιστορικό και εθνικό καθήκον. Τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού και διεκδικούμε αγωνιστικά τη διεθνή αναγνώρισή της.

Οφείλουμε όλοι να θυμόμαστε. Οφείλουμε όλοι να τιμούμε.


http://www.katohika.gr/

Απαράδεκτη η κατάσταση με τα παντοπωλεία των Ασιατών..Έχουν μέχρι και φιάλες υγραερίου χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας......Βόμβες στα θεμέλια των πολυκατοικιών.

Νόμοι δεν υπάρχουν σε αυτή την χώρα; Εχουν βαλθεί να κάνουν την Αθήνα Κάιρο; Τί κατάσταση είναι αυτή με τα μαγαζιά των Ασιατών; Τί βρώμα είναι αυτή; Ο Δήμος και οι αρμόδιοι τί ακριβώς κάνουν; Ενα σωρό μαγαζιά πουλάνε φιάλες υγραερίου. Δέκα δέκα τις βάζουν στα μαγαζιά τους. Τί θα γίνει αγαπητοί; Θα ανατιναχτούμε πρώτα και μετά θα τα κλείσετε;

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ !.. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ  Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ!

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ;


ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;

Ο Τουρκικός λαός έχει πολύ αλβανικό αίμα λένε στη Αλβανία

Κώλος και βρακί οι Αλβανοί με τους Τούρκους


Η πρόεδρος του Αλβανικού Κοινοβουλίου, Τζοζεφίνα Τοπάλι, δήλωσε σήμερα ότι ο τουρκικός λαός έχει πολύ αλβανικό αίμα.Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Τούρκο ομόλογό της, Cemil Çiçek ο οποίος συνοδεύονταν από αντιπροσωπεία βουλευτών που ήρθαν επίσημη επίσκεψη στην Αλβανία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω μια αντιπροσωπεία μελών της τουρκικής Συνέλευσης που είναι αλβανικής καταγωγής. Μου είπανε ότι στην αντιπροσωπεία αυτή του τουρκικού κοινοβουλίου οι μισοί έχουν αλβανικό αίμα».

«Ο κ. πρωθυπουργός είχε δίκιο όταν έλεγε ότι υπάρχουν πολλοί με Αλβανικό αίμα στον τουρκικό λαό», είπε η Τοπάλι προσθέτοντας ότι η Τουρκία είναι περισσότερο από στρατηγικός εταίρος είναι και ένας φίλος των Αλβανών.

Ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης αναφέρθηκε για τις σχέσεις των δύο χωρών.

«Η Τουρκία είναι πάντοτε σε συνεργασία και ενεργεί από κοινού με τους αδελφούς Αλβανούς σε πολλά θέματα, ξεκινώντας πρώτα από όλα από το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου. Φυσικά, μεταξύ των δύο χωρών μας έχουμε στενούς δεσμούς, φιλικούς και αδελφικούς ακόμη. Ένα θέλω να πω:  Ζήτω η η φιλία και τουρκο-αλβανική αδελφοσύνη!, είπε ο Τσιτσέκ, ο οποίος στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

ΑΝΗΣΥΧΕΙ KAI ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ανησυχούν όλοι οι "δημοκράτες" , ανησυχεί και ο τέως βασιλιάς για τα ποσοστά της Χρυσής Αύγης
Θα αλλάξει το ποσοστό του ακροδεξιού κόμματος στις επόμενες εκλογές γιατί το 6,9% της 6ης Μαΐου ήταν απλώς μια αντίδραση του ελληνικού λαού στα μέτρα λιτότητας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος στην γνωστή δημοσιογράφο του CNN Κριστιάν Αμανπούρ.

«Με ανησυχεί πολύ το ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Με προβληματίζει βαθιά. Νομίζω πως είναι απλώς μια αντίδραση του κόσμου και είναι πολύ πιθανό αυτό να αλλάξει στις επόμενες εκλογές. Νομίζω βέβαια ότι και ο κόσμος ξαφνιάστηκε πολύ», δήλωσε ο Κωνσταντίνος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στο Λονδίνο από την Ελλάδα όπου βρέθηκε για την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας (10/5).

iefimerida

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ -ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ


Διαβαζουμε απο το newsit.gr

Ηλεία: "Πόλεμος" αλλοδαπών εργατών και παραγωγών στη Μανωλάδα
Από τη μια οι παραγωγοί ακούν τους εργάτες να ζητούν αύξηση στα μεροκάματά τους και από την άλλη, οι εργάτες καταγγέλλουν ότι τους ξυλοκοπούν και κάνουν απεργία.

Η αστυνομία σήμερα, προχώρησε σε συλλήψεις παράνομων μεταναστών

Νωρίς το πρωί, έγιναν νέα εκτεταμένα επεισόδια στην περιοχή της Μανωλάδας μεταξύ αλλοδαπών εργατών, που απεργούν για τρίτη ημέρα και παραγωγών φράουλας.

Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν τουλάχιστον 10 άτομα, κυρίως μετανάστες.

Στο μεταξύ αργά χθες το βράδυ υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ εκπροσώπων του ΠΑΜΕ και των παραγωγών φράουλας, όταν οι πρώτοι επισκέφθηκαν το χώρο των καλλιεργειών και διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών εργατών.

ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΑΠΑΡΗΓΑ!



Μια ζωή κομπλεξικά και λυσσασμένα σκυλιά με την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις του λαού μας, οι θαυμαστές του Τσαουσέσκου, του Μάο και του Στάλιν!

ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ : ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΤΙΣΩ



 ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ...
Την απάντησή του έδωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, στα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα περί συνεργασιών στον χώρο της δεξιάς.

«Είμαι αποφασισμένος να δώσω σκληρή μάχη, και όπως έχτισα το κόμμα το 2000 μόνος μου, ένας εγώ, κι εσείς ήρθατε δίπλα ο ένας στον άλλο, θα το ξαναχτίσω σήμερα το κόμμα, και θα είναι νικηφόρο το αποτέλεσμα», δήλωσε κ. Καρατζαφέρης στον τηλεοπτικό σταθμό «Τηλεάστυ».

«Μόνος μου έχτισα το κόμμα και μόνος μου θα το ξαναχτίσω», τόνισε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ : O ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Μαύρες πλερέζες στη Βουλή! Δεν ορκίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης καθώς δεν συμμετείχε στην τελετή, διαμαρτυρόμενος για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο.

Μάλιστα, όσο διαρκούσε η τελετή της ορκωμοσίας παρέμενε έξω από την αίθουσα της ολομέλειας. Ωστόσο, προσήλθε στην υπηρεσία του Μητρώου των βουλευτών για να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και να υπογράψει.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής (άρθρο 3), όσοι βουλευτές απουσιάζουν, καθώς και όσοι αποκτούν βουλευτική ιδιότητα κατά τη διάρκεια της βουλευτικής περιόδου, δίνουν τον όρκο σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις. Έτσι ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να ορκιστεί... προσεχώς!

ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ : ΠΑΣΟΚ -ΝΔ Α.Ε + ΔΩΡΟ ΔΗ.ΣΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ




ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ


Πρόταση για κοινή κάθοδο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δράσης στις νέες εκλογές, έκανε ο Στέφανος Μάνος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος τού απάντησε ότι, κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν το αποκλείουν!

Σημειώνεται ότι, ο πρόεδρος της Δράσης με ανακοίνωσή του την Τετάρτη είχε τονίσει: «Με αφορμή διάφορα φανταστικά δημοσιεύματα που με αφορούν, διευκρινίζω ότι κατά την άποψη μας προέχει να κυβερνηθεί αμέσως και αποτελεσματικά η χώρα, προς τη σωστή κατεύθυνση, για το γενικό καλό. Αν όμως δεν αποφευχθούν οι εκλογές, θα βοηθήσουμε με τη δύναμη που μας δίνει το μικρό μας ποσοστό στις εκλογές, να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο ενιαίο φιλευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο (Δράση, ΔΗΣΥ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.) που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που, αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη».

"ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ :ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
«Στις συνιστώσες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, στο αριστερό μπλόκο των μεταρρυθμίσεων και των αναγκαίων αλλαγών, απαντάμε με σύνθεση δυνάμεων και υπεύθυνες προτάσεις» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι «αλλάζουν τα πάντα στην Κεντροδεξιά».

Σημείωσε ακόμη ότι «όταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος να νιώθεις, δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς» και πρόσθεσε πως «δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα ούτε στα διεθνή συμφέροντα ούτε στην ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική Αριστερά».

Ανέφερε, δε, ότι αναλαμβάνει εν λευκώ τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης στη Βόρεια Ελλάδα με αναφορά απευθείας στον πρόεδρο.

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡIΙΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ  ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.
ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ,ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ 

Νέο ξεβράκωμα για το (πολιτικά) ερωτευμένο ζεύγος Τσίπρα-Καμμένου.



Κάποιοι  είπαν ότι χάσαμε "πολυτιμο χρόνο"  με τις διερευνητικές εντολές και τις  απανωτές συσκέψεις  στο προεδρικό μέγαρο,Άλλοι πάλι ισχυρίζονται  και δικαίως , ότι όλα αυτά  ήταν  μία αποτυχημένη παράσταση  κάποιου περιοδεύοντος  θιάσου.

Δεν ξέρω  αν αυτό που ζήσαμε  τις τελευταίες ημέρες είχε τα χαρακτηριστικά  μιάς τραγωδίας ,μιάς κωμωδίας ή τέλος πάντων μιας κακόγουστης φάρσας.Αυτό που αντιλήφθηκα  εγώ  διαβάζοντας  κυρίως τα πρακτικά  των  "συμβουλίων" των πολιτικών αρχηγών, είναι ότι λύθηκαν  μερικές δυσεπίλητες "εξισώσεις" και σε αυτό βοήθησαν κυρίως  οι πρωταγωνιστές  του "αντιμνημονιακού αγώνα" κ. Τσίπρας και Καμμένος.
 
Ο  Τσίπρας  ήταν εκείνος που πρότεινε  για υπηρεσιακό πρωθυπουργό   τον "πετυχημένο"  στα οικονομικά και στα θέματα  "εθνικής ασφάλειας"  κ. Αρσένη ( ευτυχώς που δεν  αναφέρθηκε στην επίσης  "πετυχημένη" διέλευσή  του απο το υπ. παιδείας) και που όταν   η πρότασή του απερρίφθη απο  το νεοφιλελεύθεροδίδυμο "Χονδρός - Λιγνός", ο "αντιμνημονιακός"  αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε  ...σκόντο  δηλώνοντας  πως  ως  γνήσιος ευρωαριστερός θα δεχόταν   το μέλος της Trilateral commission , του Rockfeller foundation, το πρώην στέλεχος  της ιδιωτικής "Τράπεζας της "Ελλάδος" , της ΕΚΤ  , του ΔΝΤ  και μέχρι προχθές  δοτού πρωθυπουργού  κ.Παπαδήμιο.
 
Λύθηκε λοιπόν η πρώτη εξίσωση στην οποία ο "άγνωστος χ"  ήταν  τα ποιοτικά χαρακτηριστικά  της  αριστερής  "αντιμνημονιακότητας".
 
Την δεύτερη εξίσωση   την έλυσε , και μάλιστα  "με την πρώτη", ο  εκ δεξιών "αντιμνημονιακός"  κ.Καμμένος.Η δική του  πρόταση ήταν  ο πρόεδρος του Συμβουλίου  της Επικρατείας  κ.Πικραμμένος.Αυτός δηλαδή που  απεφάνθη πως το πρώτο μνημόνιο ήταν καθ΄όλα συνταγματικό  ή για να το πούμε αλλιώτικά  "συμβατό με το Σύνταγμα της Ελλάδος".
 
Τελικά  η λύση  της δεύτερης  εξίσωσης  έγινε  αποδεκτή   και έτσι  απο αύριο  θα γελάει   ο κάθε πικραμένος και ο κάθε  καμένος  απο τα "συνταγματικά" μνημόνια και τα άλλα  θεραπευτικά  μέτρα, βλέποντας  τον προταθέντα  απο τον αρχηγό  των "Ανεξάρτητων  Ελλήνων"  στην θέση του  "υπηρεσιακού πρωθυπουργού".
 
Αν σήμερα  οι εκ δεξιών  και εξ ευωνύμων αντιμνημονιακοί "οπλαρχηγοί"  μας έδειξαν πρόσωπα  που  ήταν  χωμένοι ως τα αυτιά  στον βούρκο των μνημονίων, φαντασθείτε  πως και με ποιά "οπλα"  θα πολεμήσουν αύριο τους   δημιουργούς  αυτού  του  βούρκου.
 

Βουλή: Όλοι όρθιοι για το Κοράνι, πλην των "21" "σκληρών" της Χρυσής Αυγής

Καθιστοί παρέμειναν οι 21 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την ώρα της ανάγνωσης του Κορανίου και της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων ευρωβουλευτών σήμερα στην Βουλή. Παρά το γεγονός ότι ο Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι  οι βουλευτές αρνήθηκαν.


Αργότερα σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους τόνιζαν ότι "Η Ελλάδα είναι μια χώρα χριστιανική και ορθόδοξη. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να σηκωθούμε για κάτι που δεν πιστεύουμε. Στις μουσουλμανικές χώρες, αν δηλώσεις χριστιανός και τους ζητήσεις να σηκωθούν όρθιοι στο Ευαγγέλιο. σε σκοτώνουν".


Κατά τα λοιπά, ορκίστηκαν οι 300 βουλευτές που θα μείνουν στο αξίωμα για δύο ημέρες αφού η Βουλή διαλύεται και θα προκηρυχθούν εκλογές στις 17 Ιουνίου. Δεν θα πάρουν αποζημίωση και όπως ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής, ο Βύρων Πολύδωρας ασκεί καθήκοντα προσωρινού Προέδρου καθώς ήταν αντιπρόεδρος στην προηγούμενη Βουλή και επανεξελέγη, σε αντίθεση με τον πρώην πρόεδρο, Φίλιππο.


Ο κ. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές να σηκώσουν τα χέρια και διάβασε τον όρκο. Μόλις τελείωσε είπε: "ΆΞΙΟΙ". Οι βουλευτές του ΚΚΕ που δηλώνουν "άθεοι" δε σήκωσαν τα χέρια τους τη στιγμή που διαβάζονταν ο όρκος.  
Ο Αρχιεπίσκοπος δίνει το σταυρό να τον φιλήσουν. Πρώτος ο Βύρων Πολύδωρας και ακολούθησαν οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος, Καμμένος και Μιχαλολιάκος. Από μακριά ο κ. Ιερώνυμος ευλόγησε την κα Παπαρήγα. Το σταυρό φίλησε και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.  "Ευχόμαστε ότι καλύτερο και ό,τι συμφερότερο", είπε ο Αρχιεπίσκοπος

Ο Βύρωνας Πολύδωρας διαβάζει προεδρικό διάταγμα και τις επιστολές των προέδρων των Κ.Ο. για το ποια από τις 2 περιφέρειες που εξελέγησαν προτιμούν να είναι βουλευτές:


Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε τη Μεσσηνία αντί για τη Μαγνησία 
Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε Α΄ Αθήνας αντί για Αχαΐα
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος την Α’ Θεσσαλονίκης αντί για Ηράκλειο 
Ο Πάνος Καμμένος τον Έβρο αντί για Β’ Αθηνών.
Η Αλέκα Παπαρήγα τη Β΄ Αθηνών αντί Α’ Θεσσαλονίκης
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος την Α’ Αθηνών αντί Β΄ Αθηνών
Ο Φώτης Κουβέλης τη Β΄ Αθηνών αντί της Αιτωλοακαρνανίας 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η Γραμμή Μαζινό

Γραμμή Μαζινό απέναντι στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έψαχναν χθες στη Βουλή. Όχι ότι ο πρόεδρος προχώρησε σε οχυρωματικά έργα, αλλά το πλάνο χωροθέτησης στην αίθουσα της Ολομέλειας επανασχεδιάστηκε δύο φορές.
Αυτό, όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, επειδή κανένα κόμμα δεν θέλει να κάθεται δίπλα στους βουλευτές του Νίκου Μιχαλολιάκου, ακόμη κι.....
αν η παρούσα σύνθεση αφορά μόνο τη σημερινή ορκωμοσία και την αυριανή εκλογή Προεδρείου της Βουλής.
Αυτά τα ωραία γράφει ο κύριος Χ”Νικολάου στο enikos.gr
Οχι αγαπητέ μου κύριε. Το πρόβλημα είναι, πώς οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, τα παιδιά του λαού του τυραγνισμένου, του βασανισμένου θα κάτσουν δίπλα στους ολετήρες του ελληνισμού. Πράγματι χρειάζεται μία Γραμμή Μαζινό για να χωρίζει τους ελληνόψυχους βουλευτές της Χρυσής Αυγής απο του κοινωνικούς φίλους του χουβαρντά Χριστοφοράκου, της μίζας, της λαμογιάς,του “ευχαριστώ” στους αμερικάνους, του να πάρει ο αέρας την σημαία στα Ιμια, και του ξεπουλήματος της Ελλάδας. Πώς είναι δυνατό να κάτσουν διπλα-διπλα στη κυρία Ρεπούση αποδέκτη του παρά του State Department ή στο σύντροφο Τατσόπουλου που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο γιατί έτσι του είπαν και υπάκουσε για να βγεί βουλευτής.
Η Γραμμή Μαζινό είναι απαραίτητη. Θα χωρίζει τα κολεγιόπαιδα και τις αρσακειάδες απο τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, τα παιδιά του απλού Έλληνα που στο πρόσωπο τους είδε την ελπίδα. Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο τους ανεπάγγελτους κληρονόμους ονομάτων, Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο του πρόθυμους Συριζαίους που χάιδευαν τα αυτιά των κουκουλοφόρων και κατεστρεψαν την χώρα τον Δεκέμβρη 2008 παρέα με τον εγγονό του ιστορικού σταθμάρχη της CIA Τομ Καραμεσίνη. Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο του λάτρεις των λαθρομεταναστών που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα απο χώρα σε χώρο. Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο τους δολοφόνους του Κορώνη, του Θεοφανόπουλου, της Παπαδάκη, του 5/42, τους σφαγείς της ΟΠΛΑ και του κουκουέδες του “μεγάλου Δεκέμβρη 44” Υπομονή παιδιά, αγωνιστές, Έλληνες, Χρυσαυγίτες, Εσείς μπροστά και εμείς απο κοντά. Ο Αγώνας τώρα άρχισε.


tabouri

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ F-15 ΣΕ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

Τουρκικά μαχητικά F-16 ενεπλάκησαν σε αερομαχία με ένα ισραηλινό F-15 το οποίο πέρασε την "Πράσινη Γραμμή" στην Κύπρο και πέταξε πάνω από τα Κατεχόμενα σε μία πρωτοφανή επίδειξη ισχύος του Ισραήλ, απέναντι στην Τουρκία.
Το σημαντικότερο είναι ότι η τουρκική Αεροπορία εμφανίστηκε εντελώς απροετοίμαστη για το επεισόδιο, καθώς όπως γράφει και στην ιστοσελίδα του το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, το ισραηλινό μαχητικό μπαινόβγαινε επί μία ώρα από την ελεύθερη ζώνη προς τα Κατεχόμενα, εισερχόμενη πέντε φορές στον εναέριο χώρο τους εντελώς ανενόχλητο από την τουρκική Αεροπορία.
Συνολικά πέταξε οκτώ λεπτά επάνω από την Βόρεια Κύπρο. Το επεισόδιο συνέβη στις 14 Μαΐου και φαίνεται ότι πλέον το Ισραήλ εφαρμόζει άκρως επιθετική τακτική έναντι της Τουρκίας, με προβολή αεροπορικής ισχύος στο "μαλακό υπογάστριο" της Άγκυρας, εκεί που δεν έχει καμία διεθνή νομιμοποίηση.
Το Γενικό Επιτελείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρει ότι «δόθηκε σήμα συναγερμού (scramble)» σε δύο τουρκικά F-16 που σταθμεύουν στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ, τα οποία απογειώθηκαν για να κάνουν για πρώτη φορά από το 1974 αναχαίτιση σε εχθρικό ίχνος επάνω από τα Κατεχόμενα. Και η ανακοίνωση αναφέρει ότι «εμπόδισαν το ισραηλινό αεροσκάφος να συνεχίζει να παραβιάζει το συγκεκριμένο εναέριο χώρο».
Παρά το γεγονός ότι πλησίασαν τα τουρκικά μαχητικά εν τούτοις το ισραηλινό δεν απομακρύνθηκε και παρέμεινε στην περιοχή, προκαλώντας τα με αποτέλεσμα να υπάρξει εμπλοκή σε αερομαχία με στοχοποίηση εκατέρωθεν.
Ο Ισραηλινός πιλότος μάλιστα, απάντησε ότι "δεν έχουν κανένα δικαίωμα να απαιτούν να αποχωρήσει γιατί πετούσε μέσα στον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και είχε λάβει άδεια από την Κύπρο, ενώ αντίθετα αυτοί ήταν παράνομοι και έπρεπε να αποχωρήσουν άμεσα". Που σημαίνει ότι για πρώτη φορά άρχισαν να τίθενται σε εφαρμογή οι συνθήκες μεταξύ των δύο χωρών και μάλιστα με τον τρόπου που ξέρει το Ισραήλ να εφαρμόζει τέτοιες συνθήκες. (defencenet)

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ !

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ !

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ:ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!

Ο υποψήφιος βουλευτές των Αν.Ελλήνων δηλώνει σε συνέντευξη που έδωσε στο Ρωμαϊκό Οδοιπορικό ότι ο ευσεβής πόθος των κρητικών είναι η Ανεξαρτησία τους....Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας...
http://www.youtube.com/watch?v=UUQ4bbxXtsQ&t=4m40s


http://www.eglimatikotita.gr/

ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ


Κατά την διάρκεια της σημερινής σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, έγινε αναφορά στην απουσία του  Νίκου Μιχαλολιάκου.

Τον διάλογο ξεκίνησε με σχετική ερώτησή της η κ. Παπαρήγα, με τον κ. Παπούλια να απαντά ότι προσεκλήθη, ωστόσο δεν προσήλθε.

 " Αλ. Παπαρήγα: «Εντάξει, είμαι ευχαριστημένη που δεν ήρθε, δεν το κρύβω, αλλά ήθελα να ρωτήσω». (Γέλια)

      Αλ. Τσίπρας: «Θα παρουσιαστεί ότι αγωνιάτε για να συμμετάσχει!» (Γέλια)

      Αλ. Παπαρήγα: «Όχι. Όταν με ρωτήσουν γιατί δεν ήρθε η Χρυσή Αυγή, τι θα πω; Θα μπορούσα να πω "ρωτήστε τον Πρόεδρο", αλλά…»

      Ευ. Βενιζέλος: «Ήταν χρήσιμη η ερώτηση».

      Αλ. Παπαρήγα: «Θα πω ότι μίλησα με τον Πρόεδρο και ότι εκλήθησαν. Είναι ένα πρόβλημα».

      Κ. Παπούλιας: «Άλλωστε, την τελευταία φορά είχατε και μεγάλο ενδιαφέρον να μην είναι δίπλα σας». (Γέλια)

      Αλ. Παπαρήγα: «Θα το πω καθαρά ότι ελπίζω να μην είναι στην επόμενη Βουλή. Όμως, δημιουργεί ένα πρόβλημα. Δεν μπορεί να είναι τέσσερα χρόνια στη Βουλή και να μην είναι, ας πούμε, στο Προεδρικό Μέγαρο»."


http://www.enikos.gr

ΣΧΟΛΙΟ : ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...


ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ




ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
H NTOΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ,ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΙΚΙΝΔΥΝΑ.
ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΡΘΑΝ "ΕΙΣ ΓΑΜΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ".
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ZOULGA:
Τελικά τα σενάρια και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά για να επιστρέψει στη ΝΔ και να ενταχθεί, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, στις λίστες της Συγγρού....

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΑΚΡΑΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!



Προεκλογική περίοδος 2009...Ο "επαναστάτης" με το μπλουζάκι Timberland, "αναλύει" τις θέσεις του Σύριζα για τη μετανάστευση στον "σύντροφο" Κούλογλου:



Έχουμε και λέμε:

- ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΗ των "οικονομικών μεταναστών" (= παράνομων λαθρομεταναστών).

- "Κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας και όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης" (Αν βάλουμε στα πρώτα air condition όπως έχουν και στην Αμυγδαλέζα, είναι εντάξει;).

- "Οι άνθρωποι αυτοί έφυγαν από τις χώρες τους λόγω των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, στις οποίες συμμετείχε και η Ελλάδα" (Άρα καλά κάνουν κι έρχονται κατά εκατομμύρια στη χώρα μας)!

- "Ο κίνδυνος δεν είναι οι μετανάστες, αλλά η άνοδος της ακροδεξιάς".

ΡΩΤΑΜΕ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ:Ποια από τις παραπάνω θέσεις σας έχει αλλάξει, σχετικά με τη μεταναστευτική πολιτική; Διότι μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε το θέμα για να μην εκτεθείτε, αλλά πλέον ο ελληνικός λαός δεν μασάει κουτόχορτο!

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Μαζεύουν υπογραφές για κλείσουν τα περιφερειακά blogs της Χρυσής Αυγής.


Η φωνή της αλήθειας, η ελεύθερη φωνή του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος πάντα ενοχλούσε τους κρατούντες που ήθελαν τον λαό υποχείριο μες στην άγνοιά του. Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού, τρομοκράτησης, παραπληροφόρησης και τελικά ύπνωσης του ευρύ κοινού παραμένουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ που θέλουν τα στόματα των Χρυσαυγιτών φιμωμένα, καθώς οι "κακοί φασίστες" δεν έχουν δικαίωμα λόγου.
Το μόνο μαζικό μέσο πληροφόρησης που διαπερνά τα φερέφωνα των εκδοτών είναι το ελεύθερο διαδίκτυο. Δεν είναι τυχαίο ότι λίγες ώρες μετά την μεγάλη εκλογική νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου που συγκέντρωσε την εμπιστοσύνη 440.000 αφυπνισμένων Ελλήνων η κεντρική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής "κατέβηκε" από την Wordpress.
Λειτουργώντας πάντα σε αυτό το πνεύμα (εφόσον δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τα επιχειρήματά τους, ας τους κλείσουμε το στόμα) και προσπαθώντας χρόνια τώρα να κηρύξουν την Χρυσή Αυγή παράνομη με συλλογή υπογραφών, κάνουν το ίδιο και στο διαδίκτυο. Εδώ και λίγες μέρες τα ίδια άτομα που ρίχνουν λάσπη στο Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα μαζεύουν υπογραφές για να κλείσουν όλα τα επίσημα περιφερειακά blogs της Χρυσής Αυγής που φιλοξενούνται στον φορέα blogspot. Δικαιολογούν τον αγώνα τους ενάντια στο...