Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

"ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ :ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
«Στις συνιστώσες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, στο αριστερό μπλόκο των μεταρρυθμίσεων και των αναγκαίων αλλαγών, απαντάμε με σύνθεση δυνάμεων και υπεύθυνες προτάσεις» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι «αλλάζουν τα πάντα στην Κεντροδεξιά».

Σημείωσε ακόμη ότι «όταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος να νιώθεις, δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς» και πρόσθεσε πως «δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα ούτε στα διεθνή συμφέροντα ούτε στην ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική Αριστερά».

Ανέφερε, δε, ότι αναλαμβάνει εν λευκώ τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης στη Βόρεια Ελλάδα με αναφορά απευθείας στον πρόεδρο.

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡIΙΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ  ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.
ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ,ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.