Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μαζεύουν υπογραφές για κλείσουν τα περιφερειακά blogs της Χρυσής Αυγής.


Η φωνή της αλήθειας, η ελεύθερη φωνή του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος πάντα ενοχλούσε τους κρατούντες που ήθελαν τον λαό υποχείριο μες στην άγνοιά του. Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού, τρομοκράτησης, παραπληροφόρησης και τελικά ύπνωσης του ευρύ κοινού παραμένουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ που θέλουν τα στόματα των Χρυσαυγιτών φιμωμένα, καθώς οι "κακοί φασίστες" δεν έχουν δικαίωμα λόγου.
Το μόνο μαζικό μέσο πληροφόρησης που διαπερνά τα φερέφωνα των εκδοτών είναι το ελεύθερο διαδίκτυο. Δεν είναι τυχαίο ότι λίγες ώρες μετά την μεγάλη εκλογική νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου που συγκέντρωσε την εμπιστοσύνη 440.000 αφυπνισμένων Ελλήνων η κεντρική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής "κατέβηκε" από την Wordpress.
Λειτουργώντας πάντα σε αυτό το πνεύμα (εφόσον δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τα επιχειρήματά τους, ας τους κλείσουμε το στόμα) και προσπαθώντας χρόνια τώρα να κηρύξουν την Χρυσή Αυγή παράνομη με συλλογή υπογραφών, κάνουν το ίδιο και στο διαδίκτυο. Εδώ και λίγες μέρες τα ίδια άτομα που ρίχνουν λάσπη στο Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα μαζεύουν υπογραφές για να κλείσουν όλα τα επίσημα περιφερειακά blogs της Χρυσής Αυγής που φιλοξενούνται στον φορέα blogspot. Δικαιολογούν τον αγώνα τους ενάντια στο...
ξενοφοβικό μας Κίνημα, καθώς όπως λένε στα γραφεία μας πουλάμε αντίτυπα του "Αγών μου", σηκώνουμε σημαίες με ένα σύμβολο που μοιάζει με την σβάστικα και χαιρετάμε “ναζιστικά”. Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να τους εξηγήσουμε τι συμβολίζει ο Μαίανδρος και ποιος είναι ο αρχαιοελληνικός Δωρικός χαιρετισμός. Όλα αυτά έχουν απαντηθεί πολλάκις κι ο κόσμος έχει πια μπουχτίσει με τα ψέματά τους.
Για το μόνο που θα τους διαβεβαιώσουμε είναι ότι έχουν δίκιο όταν λένε πως το Εθνικιστικό Κίνημα έπιασε ιστορικό υψηλό στις πρόσφατες εκλογές και το ίδιο θα κάνει και στις ερχόμενες. Δεν φοβόμαστε κανέναν ξένο ή ντόπιο τοκογλύφο και ποτέ δεν μας πτόησαν τέτοιες ανούσιες επιθέσεις. Αντιθέτως, μας έκαναν ισχυρότερους. Τέλος, να είναι σίγουροι πως ακόμα κι αν μας αποκλείσουν από όλα τα έντυπα, ηλεκτρονικά και δικτυακά μέσα θα παραμείνουμε ζωντανοί στην κοινωνία. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει μάθει να κάνει τηλεμαχίες, αλλά είναι μια ζωή μες στην κοινωνία, δίπλα σε κάθε Έλληνα που υποφέρει από την λαθρομετανάστευση, την ανέχεια και την εγκληματικότητα. Οι σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες που πέρασαν στην εθνική αντίσταση και μας στήριξαν με την ψήφο τους, μας ξέρουν όλους προσωπικά, από τον δρόμο, από τις πορείες, από τις δράσεις και τις κατ΄ιδίαν συζητήσεις κι αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς!

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.