Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ




ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
H NTOΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ,ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΙΚΙΝΔΥΝΑ.
ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΡΘΑΝ "ΕΙΣ ΓΑΜΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ".
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ZOULGA:
Τελικά τα σενάρια και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά για να επιστρέψει στη ΝΔ και να ενταχθεί, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, στις λίστες της Συγγρού....


Σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Ν. Φελέκη, ο οποίος εμφανίστηκε και στη ΝΕΤ, πιθανότατα, η Ντόρα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη γίνεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Αντώνη Σαμαρά για συγκρότηση μετώπου των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

Η zougla.gr ήρθε σε επαφή με τους άμεσους συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη, οι οποίοι στο σχετικό ερώτημα απάντησαν ως εξής: «Δεν έχουμε τέτοια εικόνα αυτή τη στιγμή. Το πρωί άρχισαν οι διεργασίες για την διαμόρφωση του πολιτικού πλαισίου που θα συνοδεύσει αυτήν την προοπτική επιστροφής». Οι διαδικασίες αυτές συνεχίζονται.

Στις 17:15 επιτελικά στελέχη της ΝΔ, σχολιάζοντας το ίδιο θέμα δήλωναν: «Είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσει το θέμα, αλλά ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια»!

2 σχόλια:

  1. ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ.....ΚΑΛΑ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.