Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Όλοι στο κόλπο.Πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής!!!


Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, πάνε σε εκλογές για να βγάλουνε την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής.

Έλληνες και Ελληνίδες, ο μεγαλύτερος συστηματικός πόλεμος Μαζικής παραπληροφόρησης γίνετε τον τελευταίο καιρό για να καταφέρουνε να αλλάξουνε την γνώμη του Ελληνικού Λαού. Εσείς πιστεύετε ότι δεν τα βρήκαν μεταξύ τους οι πολιτικοί Αρχηγοί? Πραγματικά το πιστεύετε αυτό?

Κανείς δεν περίμενε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, κανείς δεν το φανταζόταν, όταν η Χρυσή Αυγή την εβδόμη Μαΐου ανακηρύχτηκε "Νικητήρια" με 7% τρέμανε οι βίλες όλου του Σαθρού πολιτικού Συστήματος και όλου του Σαθρού δημοσιογραφικού Συστήματος. 


Το διεθνές ΑμερικανοΓερμανικό Σιωνιστικό Λόμπυ με τις δυνάμεις των διεθνών ΜΜΕ αποκάλυψε τα χαρτιά του με τον πόλεμο που έκανε σε συνεργασία με όλα τα Παρακρατικά Ελληνικά κόμματα. 
Ναι Κυρίες και Κύριοι και το Συ.Ριζ.Α. στο κόλπο, αυτή ήτανε όλη η πραγματικότητα από την αρχή,
ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ, ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΗΣΑΝΕ, ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ, ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ.

Όλοι ξέρουν ότι με την Χρυσή Αυγή μέσα στην βουλή θα ακουστούνε πράγματα που δεν ακουστήκανε πότε στην νεότερη Μεταπολιτευτική Ιστορία της Ελληνικής Βουλής. Θα αποκαλυφθούνε τα πάντα.


Για να θυμηθούμε όλο αυτό τον καιρό τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει προκειμένου να γυρίσουνε το μυαλό του Έλληνα Ψηφοφόρου:

1. Μας είπανε Ναζιστές , όταν δηλώνουμε Έλληνες Πατριώτες Εθνικιστές.

2. Μας είπανε Σατανιστές , όταν δηλώνουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι

3. Βγάλανε τον Αρχαιοελληνικό Μαίανδρο ως Σβάστικα

4. Είπανε ότι δεν είμαστε Δημοκράτες , όταν καταγγέλλουμε το κλεπτοκρατικό πολίτευμα που έχουμε σήμερα και τιμούμε την Αρχαία Δημοκρατία.

5. Είπανε ότι ένα μέλος της Χρυσής Αυγής παραπλάνησε Ανήλικο στην Κρήτη, όταν αυτό αποδείχτηκε ότι ήτανε πλεκτάνη πριν 7 χρόνια. 

6. Κυκλοφορήσανε φωτογραφίες του Γιώργου Γερμενή βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τον παρουσιάσανε σαν μπαμπούλα χωρίς να αναφέρουνε ότι αυτές οι φωτογραφίες ήτανε από Μουσικό Συγκρότημα.

7. Η Τραγουδίστρια  Νατάσσα Μποφίλιου είπε δημόσια να πεθάνουν 440.000 Έλληνες καθώς και τα μέλη της Χρυσής Αυγή. Εδώ φάνηκε ποιος είναι ο αληθινός φασισμός.

8. Η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου κατά την διάρκεια μετεκλογικής συνέντευξης του Γ.Γ. Ν. της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου παρόλο που την ενημερώσανε αν δεν θέλει να σηκωθεί, τότε να βγει έξω, παρέμεινε στην θέση της για να δημιουργήσει στημένο επεισόδιο όταν μια κάμερα ήδη κατέγραφε τα πάντα.

9. Όλα τα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδος προεκλογικά απέφυγαν παρανόμως να εμφανίσουν την διαφήμιση της Χρυσής Αυγής στις φορές και στον χρόνο που προβλέπει ο νόμος.

10. To blog του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην ιστοσελίδα zougla.gr έχει επανειλημμένως διαγράψει θέματα υπέρ της Χρυσής Αυγής, παρόλο που υποτίθεται ότι δεν ελέγχετε από δημοσιογράφους. Επίσης ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον αγώνα του ενάντια στην αλήθεια, ξετρυπώνει βίντεο από εκπομπές της δεκαετίας του 90 προκειμένου να λασπολογήσει τον κο Μιχαλολιάκο.

11. Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού ΓερμανοΚαναλου "ALPHA" Αντώνης Σρόϊτερ, πήρε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και αντ' αυτού παρουσίασε την Χρυσή Αυγή ως τρομοκρατικό κόμμα με ένα καλόκομμένο και καλοστημένο ενός λεπτού video από όλη την συνέντευξη. ΑΙΣΧΟΣ!!!

12. Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σκάλκος και Τάκης Σαράντης στην εκπομπή ΝΕΤ  Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια της Συνέντευξης στον κ. Ν. Μιχαλολιάκο, κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να τον λασπολογήσουνε κάνοντας του ερωτήσεις για περιοδικά της Χρυσής Αυγής πριν 25 χρόνια. ΑΙΣΧΟΣ....

13. Ο κατά τα άλλα ουδέτερος δημοσιογράφος του μεγαλύτερου προδοτικού τηλεοπτικού δικτύου MEGA, Σταύρος Θεοδωράκης, προσπάθησε επανειλημμένες φορές με ερωτήσεις ερωτηματικών για τον απλό λαό περί βίας κτλ να κολλήσει στον τοίχο τον κύριο Μιχαλολιάκο, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να το καταφέρει.

14. Για να μην λέμε πολλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 8 προσπάθησε να κάνει μια από τα ίδια όπως οι συνάδελφοι του παραπάνω. Στην συγκεκριμμένη εκπομπή ό εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ Μάκης Μαίλης ζήτησε από τον Ευαγγελάτο να προστατευθεί προκειμένου να πει τα ανιστόρητα ψεύδη του πέρι κατοχής και όταν ερωτήθηκε 3 φορές αν το ΚΚΕ καταδικάζει τον Στάλιν για τα εγγλήματα του κατά των Ελλήνων του Πόντου, αυτός το μόνο που είχε να πεί ήταν "ΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;". Δεν αναγνώρισε τίποτα και ξεγλιστρησε των ερωτήσεων. Αυτό είναι το ΚΚΕ και ο κύριος Ευαγγελάτος.

15. Ό πρόεδρος της Ελληνικής Κλεπτοκρατίας κος Κάρολος Παπούλιας εκκάλεσε μονάχα μία φορά, για τα μάτια του κόσμου τον κο Μιχαλολιάκο στο προεδρικό Μέγαρο όπου κατά την διάρκεια της έξοδος του κ. Μιχαλολιάκου μερικοί ανάγωγοι δημοσιογράφοι σαν τον Γιώργο Βλάχο, που από την μια τρέχει σε δικαστήρια από αγωγές εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση, από την άλλη το έπαιζε επαναστάτης και καθόνταν οκλαδόν ως ένδειξη διαμαρτυρίας, που?? μέσα στο μέγαρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο κος Παπούλιας αντί να τον πετάξει έξω, του έδωσε και συγχαρητήρια προκειμένου να ξεφτιλίσει τον Κο Μιχαλολιάκο. Ο πόλεμος είναι τεράστιος.

16. Ρίξανε την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, xryshaygh.wordpress.com, ξαφνικά από το πουθενά και όλα αυτά μετεκλογικά.

17. Και τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στο κόλπο. Το Facebook πολεμάει με νύχια και με δόντια, σβήνοντας όλα τα προφίλ με το όνομα Χρυσή Αυγή και σβήνοντας συνέχεια όλες τις Σελίδες Υποστήριξης της Χρυσής Αυγής που έχουνε από 1000 μέλη και πάνω προσπαθώντας να μας φιμώσουνε. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σβήνουνε συνέχεια το προφίλ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής "Ηλία Κασιδιάρη"

18.  Η ιστοσελίδα των Ανθελληνικών αναρχικών στοιχείων "athens.indymedia.org" έχει ξεκινήσει τεράστιο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής κάνοντας ψηφοφορίες δεξιά και αριστερά για να πέσουνε τα blogs και οι ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής.

19. Όλες οι μεσημεριανές σκουπιδο εκπομπές, όπως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι Star, λένε συνεχώς λασπολογίες και ψέματα στον ελληνικό λαό κατά της Χρυσής Αυγής με ψευδής προβλέψεις ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να μπει καν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές του Ιουνίου. Βλέπετε θίχτηκε η κα Στεφανίδου γιατί της θίξαμε τον άντρα.

20. Κανείς βουλευτής η εκπρόσωπος κόμματος δεν δέχεται να βγει σε τηλεοπτικό πάνελ με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει και ο κύριος Γιώργος Τράγκας, από τους λίγους έντιμους δημοσιογράφους αυτής της χώρας.

21. Κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας των βουλευτών, ο Μίμης Ανδρουλάκης δεν δέχτηκε να παρευρεθεί λόγο της Χρυσής Αυγής όπως δήλωσε ο ίδιος. Τον φόβο μας να έχουνε.

22. Το κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδας έβγαλε μετεκλογικήανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής. Τί φοβούνται???

23. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής "Μπαρόζο" έκανε πρωτοφανείς δηλώσεις ότι θα ζητηθεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Σας λέει κάτι αυτό???

24. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κλεπτοκρατίας απέφυγε να καλέσει 2 φορές της Χρυσή Αυγή στην σύσκεψη αρχηγών, γιατί πολύ απλά ετοιμάζουνε το σχέδιο εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. Έτσι ο ίδιος ο Πρόεδρος έφτυσε στα μούτρα μισό εκατομμύριο Έλληνες.


Ας δούμε και μερικές Πρόσφατες κωλοτούμπες για να καταλάβουμε τι συμβαίνει:

1. Κωλοτούμπα Σύριζα για 100.000 θέσεις εργασίας. Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε με αποδείξεις πως προσπαθούνε να βγάλουνε τρελό τον Έλληνα πολίτη.

2. Κωλοτούμπα του Σύριζα όταν από την μία στιγμή στην άλλη ενώ μιλούσε για καταγγελία του Μνημονίου , ξαφνικά στέλνει επιστολή στον Πρόεδρο της Κλεπτοκρατίας Κ. Παπούλια μιλώντας για επαναδιαπραγμάτευση. Κάντε κλικ εδώ γιατα στοιχεία.

3. Κωλοτούμπα του Σαμαρά όπου ενώ έλεγε προεκλογικά πως δεν θα κάνει συγκυβέρνηση, σε χρόνο μηδέν το αλλάζει και μιλάει για συγκυβέρνηση.

4. Μέγιστη Κωλοτούμπα Ντόρας Μπακογιάννη με την επιστροφή της στη ΝΔ προδίδοντας τα μέλη του κόμματος της, αλλά παράλληλα και όλους τους ψηφοφόρους της.

5. Έτοιμη ήτανε και η κωλοτούμπα του Καρατζαφέρη εάν δεν σκεφτόντουσαν τελευταία στιγμή ότι πολλοί ψηφοφόροι τους θα στηρίζανε την Χρυσή Αυγή. Δείτε ένα πρόσφατο θέμα εδώ για να καταλάβετε τις διαθέσεις του.

6. Κωλοτούμπα ΚΚΕ, όπου μετά την δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα πως δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην σύσκεψη Αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, αυτή πήγε. Βλέπετε έπρεπε να συζητηθεί το σχέδιο για την έξοδο της Χρυσής Αυγής και μάλιστα περιγελώντας.

Αυτά και άλλα πολλά έχουνε γίνει τις τελευταίες ημέρες κατά της Ελλάδας, κατά της Χρυσής Αυγής.
Όταν το Facebook δεν ρίχνει σελίδες κατά θρησκειών και εθνοτήτων, άλλα ρίχνει της Χρυσής Αυγής. Όταν τα ΜΜΕ δείχνουνε επανειλημμένα όλα τα άλλα κόμματα και ιδιαίτερα τον Κο Ανθέλληνα Τσιπρα που απέφυγε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας να φιλήσει τον Ορθόδοξο Χριστιανικό Σταυρό. Όταν όλες οι ξένες δυνάμεις φοβούνται την Χρυσή Αυγή και την επανάσταση του Ελληνικού Λαού. Όταν σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ???


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.


Εάν αγαπάτε την πατρίδα σας, στείλτε αυτό το θέμα παντού και μέσω internet και έξω στον κόσμο. Πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια, πρέπει όλοι στις ερχόμενες εκλογές να βρίσκονται πάνω από τις κάλπες για να μην μαγειρευτούν οι ψήφοι, γιατί αυτό θα κάνουν. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Η Χρυσή Αυγή τους χαλάει την σούπα και προσπαθούνε να την πετάξουνε εκτός. Εάν τα καταφέρουν θα είναι λάθος δικό μας. Τότε θα συνεχίσουν να κυβερνούνε οι ίδιοι και θα έρθουν τα νέα μέτρα εξόντωσης. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

www.xryshaygh.in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.