Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ;;


Προκαλούν οι Έλληνες γιατροί:«Θα νοσηλεύουμε λαθρομετανάστες. Όχι στα διαπιστευτήρια Λοβέρδου στη Χρυσή Αυγή»!
Aυτοί τελικά είναι οι Έλληνες γιατροι?Παίρνουν φακελάκια απο τους Έλληνες ασθενείς και σκίζονται να περιλθάλψουν τζάμπα τους λαθραίους?Θα εξέταζαν τζάμπα έναν Έλληνα ή θα τον έδιωχναν αν δεν τους έδινε το φακελάκι?

Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους των νοσοκομειακών με την απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με την οποία απαγορεύει την περίθαλψη όσων βρίσκονται παράνομα στη χώρα με εξαίρεση τα επείγοντα περιστατικά.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί αποφάσισαν να παραβλέψουν την εντολή Λοβέρδου τον οποίο μάλιστα κατηγορούν ότι με την εγκύκλιό του δίνει …διαπιστευτήρια στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Μετά από σχετική απόφαση του συνδικαλιστικού τους φορέα (ΟΕΝΓΕ), θα συνεχίσουν να περιθάλπουν κανονικά τους λαθρομετανάστες καθώς όπως τονίζεται από την ΟΕΝΓΕ:
«Οι νοσοκομειακοί γιατροί απαντούν για πολλοστή φορά στον αμετανόητο υπουργό Υγείας ότι δεν πρόκειται να αποποιηθούν το ιατρικό τους επάγγελμα και να μεταβληθούν σε ανθρωποφύλακες, ασχολούμενοι με το χρώμα, το φύλο, την καταγωγή και τα νομιμοποιητικά έγγραφα οιουδήποτε ανθρώπου ζητά εξέταση και νοσηλεία».


Μάλιστα ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας αποσαφηνίζει με σκληρά λόγια: «Εάν ο κ. Λοβέρδος επιθυμεί να ικανοποιήσει τις πολιτικές του εμμονές ή να δώσει διαπιστευτήρια στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής έχει την ευχέρεια να το πράξει με πολλούς τρόπους, όχι όμως εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική ευθύνη και αξιοπρέπεια των νοσοκομειακών γιατρών.


Δηλώνουμε λοιπόν πως θα αγνοήσουμε παντελώς την πρόσφατη προεκλογική εγκύκλιο του κ. Λοβέρδου και θα συνεχίσουμε να ασκούμε την ιατρική όπως επιτάσσει ο όρκος μας και η ιατρική δεοντολογία».

http://www.eglimatikotita.gr/


2 σχόλια:

 1. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ...)

  Η ΚΑΤΑΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗς!

  ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ

  ΓΗΣ....)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να αφαιρούνται από τον μισθό τους (των ιατρών) τα έξοδα νοσηλείας των λαθραίων κατά περίπτωση.
  Σε τυχόν υπέρβαση του μισθού τους να καταβάλλουν την διαφορά σε μετρητό.
  Άλλως να απολύονται από το νοσοκομείο διότι ζημιώνουν το δημόσιο.
  Έτσι και δεν θα έχουμε με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο και επίσης θα προκύψει πεδίον δόξης λαμπρόν για να ξεχωρίσουν οι ιδεολόγοι ιατροί από τους τσάμπα μάγκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.