Τρίτη 15 Μαΐου 2012

"ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ", ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ


Σάββατο μεσημέρι. Στον 4ο όροφο της ΓΑΔΑ έχουν σύσκεψη. Μεταξύ πολλών, γνωστός ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ (Αμεσοδρασίτης) και με λόγο στην ομάδα ΔΙΑΣ, βαθμοφόροι της ομάδας ΔΕΛΤΑ, υπαξιωματικοί και των δύο δίτροχων ομάδων αστυνόμευσης.

Κάποια στιγμή(σύμφωνα με καταγγελίες που δεχτήκαμε και τις οποίες κατά την διασταύρωση τους που κάναμε συγκλίνουν), ο αξιωματικός φέρεται να είπε στους αρχιφύλακες: «Πρέπει να προσέχουμε τι ψηφίζουμε γιατί πρέπει να είμαστε αρεστοί στην ηγεσία!».

Πολλοί απέδωσαν την φερόμενη ως "ήπια σύσταση" του αξιωματικού, στην προτίμηση πλήθους αστυνομικών να ψηφίσουν αντιμνημονιακά κόμματα(Καμμένο, Τσίπρα, Χ.Α κλπ). Μάλιστα κάποιοι είπαν ότι η ηγεσία της ΕΛΑΣ(Παπαγιαννόπουλος και ΣΙΑ), παρουσιάζονται σφόδρα ενοχλημένοι με τα αποτελέσματα εκλογικών τμημάτων στους Αμπελόκηπους όπου εκεί ψηφίζουν ως επί το πλείστον αστυνομικοί και προτίμησαν ως κόμμα την Χρυσή Αυγή.

Για την πατρότητα της «ήπιας σύστασης» υποδεικνύεται ο ταξίαρχος...
Βενέτης. Νο 2 στην Άμεσο Δράση και διοικητής της ΔΙΑΣ. Άνθρωποι όμως που γνωρίζουν τον ταξίαρχο Βενέτη λένε ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο το οποίο εάν έγινε θα ήταν ωμή πολιτική παρέμβαση στη συνείδηση ένστολων ψηφοφόρων. Γεγονός αντιδημοκρατικό και απαράδεκτο που προσβάλει και εκθέτει την αστυνομία.

Ο εν λόγω ταξίαρχος φέρεται να είπε(κατά άλλους αυτόπτες) στους αρχιφύλακες ότι καλό θα ήταν οι αστυνομικοί να προσέχουν τις εκδηλώσεις τους γιατί την βραδιά των αποτελεσμάτων, παρατηρήθηκε το φαινόμενο «δικυκλιστές να ανάβουν φάρους και να κορνάρουν έξω από γραφεία της Χρυσής Αυγής, χειρονομώντας».

Όπως και να έχει υπάρχει θέμα. Και καλό είναι να ξεκαθαριστεί. Τον τρόπο θα τον βρει η ΓΑΔΑ.

Πάντως ο επικεφαλής συνδικαλιστής του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, δήλωσε στο makeleio.gr, ερωτηθείς για το θέμα: «Εαν έγινε τέτοια τοποθέτηση που αφορά τον κομματικό προσανατολισμό των αστυνομικών, αυτό είναι απαράδεκτο. Εαν επίσης υπήρξε τέτοια συμπεριφορά από αστυνομικούς κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους, αυτό δεν δικαιολογείται. Κάνω την σχετική έρευνα και όταν βρω κάποια άκρη να είστε σίγουροι ότι θα την δημοσιοποιήσω».

makeleio.gr

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

    ΔΙΑΣΤΗΜΑ.....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΙ??????????

    (ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΘΕΝ

    ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΕ,ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣ ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

      Διαγραφή
  2. ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.