Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Ο Τουρκικός λαός έχει πολύ αλβανικό αίμα λένε στη Αλβανία

Κώλος και βρακί οι Αλβανοί με τους Τούρκους


Η πρόεδρος του Αλβανικού Κοινοβουλίου, Τζοζεφίνα Τοπάλι, δήλωσε σήμερα ότι ο τουρκικός λαός έχει πολύ αλβανικό αίμα.Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Τούρκο ομόλογό της, Cemil Çiçek ο οποίος συνοδεύονταν από αντιπροσωπεία βουλευτών που ήρθαν επίσημη επίσκεψη στην Αλβανία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω μια αντιπροσωπεία μελών της τουρκικής Συνέλευσης που είναι αλβανικής καταγωγής. Μου είπανε ότι στην αντιπροσωπεία αυτή του τουρκικού κοινοβουλίου οι μισοί έχουν αλβανικό αίμα».

«Ο κ. πρωθυπουργός είχε δίκιο όταν έλεγε ότι υπάρχουν πολλοί με Αλβανικό αίμα στον τουρκικό λαό», είπε η Τοπάλι προσθέτοντας ότι η Τουρκία είναι περισσότερο από στρατηγικός εταίρος είναι και ένας φίλος των Αλβανών.

Ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης αναφέρθηκε για τις σχέσεις των δύο χωρών.

«Η Τουρκία είναι πάντοτε σε συνεργασία και ενεργεί από κοινού με τους αδελφούς Αλβανούς σε πολλά θέματα, ξεκινώντας πρώτα από όλα από το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου. Φυσικά, μεταξύ των δύο χωρών μας έχουμε στενούς δεσμούς, φιλικούς και αδελφικούς ακόμη. Ένα θέλω να πω:  Ζήτω η η φιλία και τουρκο-αλβανική αδελφοσύνη!, είπε ο Τσιτσέκ, ο οποίος στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.