Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Δημοσιογράφος ξεμπροστιάζει την Ρεπούση γιατί έφυγε από τη Βουλή όταν ζητήθηκε ενός λεπτού σιγή για τις σφαγές των Ποντίων (φώτο)


Σάλος έχει προκληθεί στα social media, καθώς αναδημοσιεύονται διαρκώς αναρτήσεις που φέρουν την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση να αποχώρησε από την Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Το όλο θέμα φαίνεται πως πήρε διαστάσεις όταν ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Δημήτρης Κοτταρίδης, έγραψε στο twitter του ειρωνευόμενος την κ. Ρεπούση ότι μάλλον θα θυμήθηκε πως είχε κάποια δουλειά την ώρα που η Βουλή τηρούσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Ποντίων.


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ακόμα μέσα στη Βουλή

 Ωρα 12:44 μμ  η Ρεπούση μέσα στη Βουλή


 Ωρα :12 :46 μμ Mόλις ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από τα έδρανα της Βουλής

 Ωρα :12 :47  Εξαφανισμένη ακόμα από τα έδρανα της Βουλής η Ρεπούση

 .Ωρα :3 :09 μμ επανήλθε στην αίθουσα η Ρεπούση και ψηφίζει
 ΩΡΑ 3:09 ΜΜ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ 

ΣΧΟΛΙΟ :ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ KAI TΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ
egersis2.blogspot-iefimerida

1 σχόλιο:

  1. Το πρόβλημα του κόσμου Αντωνάκη είναι το αν θα απελαθούν ή όχι οι εκατομμύρια λαθρομετανάστες που μας αφαιρούν τις θέσεις εργασίας. Δεν είναι ναι ή όχι στη δραχμή. Αν δεν το καταλάβεις, τότε ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Μια πιθανή επιστροφή στη δραχμή μπορεί να σημάνει μεγάλες απώλειες για όσους MPLA MPLA....

    αλλά μια πιθανή ΜΗ κυβέρνηση Χρυσής Αυγής θα σημαίνει συνέχιση γιά χρόοοοονια του τζάμπα φάρμακα, τζάμπα εξετάσεις στα νοσοκομεία, τζάμπα επιδόματα σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες και σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ελληνικών ταμείων και των ίδιων των Ελλήνων.
    Κανονίστε τι θα ψηφίσετε. Δεν είναι πλάκα η ψήφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.