Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΛΑΙΚΗ (ΕΞ)ΑΓΟΡΑ "Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ"...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ


Πρώτο κόμμα στην Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν... άντε και στα δικά μας με την Χ.Α.


Αναταραχή. Το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν ξεπερνά το Σοσιαλιστικό Κόμμα στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές και ανεβαίνει στην πρώτη θέση, μπροστά από το UMP. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία YouGov, το κόμμα της Marine Le Pen συγκεντρώνει 19% των ψήφων, μόλις μία μονάδα πίσω, το UMP (18%). Το Σοσιαλιστικό Κόμμα κουτσαίνει στο 15% των ψήφων, στο ίδιο επίπεδο με το Αριστερό Μέτωπο. Και η Marine Le Pen δηλώνει έτοιμη. Η ηγέτης του FN δήλωσε ότι αν κερδίσει τις εκλογές και αναλάβει την εξουσία της Γαλλίας, ο πρώτος στόχος της θα είναι να καταστρέψει... την υπάρχουσα τάξη της Ευρώπης και να αναγκάσει τη διακοπή της νομισματικής ένωσης.
Σήμερα, αυτό δεν είναι πλέον μια προοπτική αστήρικτη. "Εμείς δεν μπορούμε να εξαγοραστούμε", είπε, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αρκεί βέβαια να καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο...
"Το ευρώ παύει ακαριαία να υφίσταται την στιγμή που η Γαλλία το εγκαταλείψει, είναι στο χέρι μας. Τι μπορούν να μας κάνουν δηλαδή αν φύγουμε από το ευρώ; Θα στείλουν τα τανκς;", είπε σε μια συνέντευξη στην Daily Telegraph στην έδρα του Εθνικού Μετώπου, ένα επιβλητικό κτίριο στα προάστια του Παρισιού. "Η Ενωμένη Ευρώπη είναι απλά μια μεγάλη απάτη. Από τη μία πλευρά υπάρχει η τεράστια δύναμη των κυρίαρχων λαών και από την άλλη πλευρά μια ολιγαρχία τεχνοκρατών που αποφασίζουν για τους λαούς."
antistasi.info

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.


Μαζικές ύβρεις κατά της Παναγίας στο twitter από τα σκυλιά του σατανά.




Και όμως, ακόμη και ανήμερα της Κοιμήσεως της Παναγίας, έβγαλαν κάποιοι "προοδευτικοί" όλο το κόμπλεξ και την απύθμενη ηλιθιότητα που τους διακρίνει βρίζοντας την Παναγία στο twitter.

Οι ανθρώπινοι νόμοι τους προστατεύουν, αλλά ο νόμος του Θεού θα τους πει τα "κάλαντα" σύντομα.

Σκέψου και να έρθουν στην εξουσία οι άθεοι και οι αβάφτιστοι στην Ελλάδα, τι έχει να γίνει.

Εντυπωσιακό χτύπημα του ''Συριακού Ηλεκτρονικού Στρατού''.

 
 
Θύματα διαδικτυακής επίθεσης έπεσαν οι ιστοσελίδες που ανήκουν στην Washington Post, το CNN και το περιοδικό Time.
 
Τα site των διεθνών ειδησιογραφικών οργανισμών δέχθηκαν  επίθεση από χάκερς  υποστηρικτές του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.
 

ΑΙΣΧΟΣ: Σύσσωμο το καθεστώς προσκύνησε τον σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ.

Σήμερα 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του μνημείου-σπιτιού όπου έζησε ο Κεμάλ Ατατούρκ (γεννήθηκε στον Λαγκαδά και ήρθε στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 6 ετών), ο πατέρας της σύγχρονης Τουρκίας, που ήταν ο καθοδηγητής του σφαγιασμού των Ελλήνων Ποντίων και της Μικρασιατικής καταστροφής.

Το 2011, επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, η Τουρκία απευθύνθηκε στην Πολεοδομία Θεσσαλονίκης και ζήτησε άδεια για να προχωρήσει στην ανακαίνιση του σπιτιού στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε ο «Τούρκος εθνάρχης Κεμάλ Ατατούρκ». Το υπουργείο Πολιτισμού απάντησε ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο προηγουμένως το ακίνητο πρέπει να κηρυχθεί ως μνημείο. Η Άγκυρα επανήλθε στο αίτημά της και τον Μάιο του 2011 το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού αναβαθμίζει το κτήριο που γεννήθηκε ο Ατατούρκ σε μνημείο.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Νεκρός ο 19χρονος πιτσιρικάς, υπεύθυνος αυτός ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ!


ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!


ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ... 
ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Ο "ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ", ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΜΟΝΗΣ, ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΕΙΤΕ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ...! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ... Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ!


pitsirikos.net_ Με συγκίνηση, ευλάβεια, κατάνυξη -αλλά και πολύ χαβαλέ- εορτάζουν σήμερα οι πιστοί την Κοίμηση της Θεοτόκου. Η Παναγία είναι το πιο αγαπημένο ιερό πρόσωπο για τους Έλληνες επειδή είναι η μόνη που δέχεται δωροδοκίες -ο Θεός και ο Χριστός είναι αδιάφθοροι-, οπότε πάνε οι Έλληνες τον Δεκαπενταύγουστο και την δωροδοκούν με χρυσαφικά, χρήματα και λαμπάδες για να τους κάνει τα χατίρια.

Η ανοχή της Παναγίας στις δωροδοκίες κάνει τους Έλληνες να πιστεύουν πως η Παναγία είναι Ελληνίδα, ενώ είναι Εβραία.

Βέβαια, πολλοί Έλληνες περιμένουν πρώτα την Παναγία να κάνει το θαύμα της για να της δώσουν μετά το μπαξίσι και αυτό έχει καταγραφεί και στα δημοτικά τραγούδια, με κορυφαίο παράδειγμα τα «Δώδεκα Ευζωνάκια», όπου υπάρχουν οι στίχοι «Βοήθα Παναγιά μου να τα γλιτώσουμε, κι ύστερα όλα σου τα καντήλια θα στ’ ασημώσουμε».

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ MR ALEXIS.

 "ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ...!!!
Ο πόνος έμεινε βαθιά ριζωμένος μέσα στις ψυχές όλων όσων βίωσαν τα γεγονότα του 1974. Οι πληγές τους δεν έχουν επουλωθεί και ας έχουν περάσει...

Η δυστυχία και ο θάνατος που σκόρπησαν οι σαράντα χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες που εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του Καταστατικού χάρτη του Συμβουλίου Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών στη Κύπρο, δημιούργησαν θλιβερές καταστάσεις και απίστευτα ανθρώπινα δράματα.

Μάνες να θρηνούν πάνω από τους τάφους των παιδιών τους, χήρες και ορφανά να υποφέρουν, άντρες που ποτέ πριν δεν έκλαψαν, να κλαίνε σαν μωρά. Γυναίκες να έχουν υποστεί την πιο εξευτελιστική και εφιαλτική εμπειρία, θλιβερές εικόνες που ακόμα και εμάς -που γεννηθήκαμε αρκετά χρόνια μετά την εισβολή- μας συγκλονίζουν κάθε φορά.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ Ο ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΜΠΑΜΑ.

Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε σήμερα με τον εντονότερο τρόπο την προσφυγή του αιγυπτιακού στρατού στη βία εναντίον των διαδηλωτών και διακήρυξε ότι διαφωνεί με την επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη χώρα.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΚΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΤΙΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ "ΕΛΛΗ"(ΒΙΝΤΕΟ)


ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ...
Τι έγινε το ΕΛΛΗ μετά το τορπιλισμό του; Πουλήθηκε για παλιοσίδερα από Έλληνες
Είναι τόσο απίστευτο όσο και συγκλονιστικό.
Το ναυάγιο του ΕΛΛΗ “κόπηκε” από ελληνικά ιερόσυλα χέρια και πουλήθηκε για παλιοσίδερα!
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, του ΣΚΑΪ, για τον τορπιλισμό του εύδρομου καταδρομικού μας “ΕΛΛΗ” στις 15 Αυγούστου 1940 στο λιμάνι της Τήνου.
Σε αυτή την συνέντευξη, ο Αλέξης Παπαδόπουλος περιγράφει ότι κατέγραψε με την υποβρύχια κάμερα σχετικά με τον διαμελισμό του “ΕΛΛΗ” από ιερόσυλα ”ελληνικά” χέρια και την πώλησή του για παλιοσίδερα (σκραπ)!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Αλβανοί έντυσαν με την Ελληνική σημαία σκυλιά ..για να βεβηλώσουν τη μνήμη του Αριστοτέλη Γκούμα.(Βίντεο)


ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ...
Aλβανικό παραλήρημα. Με αφορμή το μνημόσυνο των τριών χρόνων από την δολοφονία του βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα και την παρουσία σ’ αυτό μελών της Χρυσής Αυγής....
Αλβανοί έντυσαν σκυλιά με ελληνικές σημαίες και τα περιέφεραν στο δρόμο.

Περίπου δέκα Αλβανοί έντυσαν δύο σκυλιά με ελληνικές σημαίες και βγήκαν στην πόλη Φίερι.

Έσπευσε, πάντως, στην φαιδρή συγκέντρωση η αλβανική αστυνομία, η οποία τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ.

Τρία χρόνια πέρασαν απ’ την στυγερή δολοφονία του βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα. Δολοφονήθηκε στις 12 Αυγούστου 2010,

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.



Ο γνωστός συγγραφέας-βουλευτής έγραψε πριν από λίγο στο λογαριασμό του στο Facebook: «Η Λένα Διβάνη χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να την λυντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας». 

«Καὶ σὺ Υἱὲ καὶ Θεέ μου, παράλαβέ μου τὸ πνεῦμα».





Ἐν Δελβινακίῳ τῇ 5ῃ Αὐγούστου 2013
Ἀριθ. Πρωτ. 52

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 165η

ΘΕΜΑ: «Καὶ σὺ Υἱὲ καὶ Θεέ μου, παράλαβέ μου τὸ πνεῦμα».

 Ἀγαπητοί μου Χριστιανοί,
-Α-

 Μιὰ ζωή, ἡ ζωὴ τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου, ζωὴ γεμάτη δοκιμασίες, ἀλλὰ καὶ χαρὲς καὶ εὐλογίες, μιὰ ζωὴ ἀπόλυτης ὑπακοῆς στὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ, ἔφθασε ἤδη στὸ τέρμα της. Ὁ ἱερὸς ὑμνογράφος παρουσιάζει τὴν Παναγία νὰ προσκαλῇ τοὺς Ἁγίους Ἀποστόλους νὰ κηδεύσουν τὸ πανάχραντο σῶμα της στὴν περιοχὴ τῆς Γεθσημανῆ. Ὕστερα, ἀπευθύνεται στὸν Ἰησοῦ Χριστό. Τὸν ὀνομάζει Υἱό της, ἀλλὰ καὶ τὸν παραδέχεται καὶ Θεό της. Καὶ τοῦ ζητάει νὰ παραλάβῃ τὴν ψυχή της στὴν ἐπουράνια Βασιλεία Του. Λέει τὸ θαυμάσιο αὐτὸ τροπάριο : «Ἀπόστολοι ἐκ περάτων, συναθροισθέντες ἐνθάδε, Γεθσημανῇ τῷ χωρίῳ κηδεύσατέ μου τὸ σῶμα · καὶ σὺ Υἱὲ καὶ Θεέ μου, παράλαβέ μου τὸ πνεῦμα». Ὧρες ἱερὲς γιὰ τοὺς Ἁγίους Ἀποστόλους. Μὲ θαυμαστὸ τρόπο συγκεντρώθηκαν στὴν Γεθσημανῆ γιὰ νὰ τελέσουν τὴν ἐξόδιο ἀκολουθία στὴν Μητέρα τοῦ Διδασκάλου τους, ἡ ὁποία, ὅμως, ἦταν καὶ δική τους μητέρα. Διότι ὅλο αὐτὸ τὸ διάστημα τῶν τριῶν ἐτῶν. ποὺ ἐμαθήτευαν κοντὰ στὸν Χριστό, ἡ Παναγία σίγουρα τοὺς περιέβαλλε μὲ ἀγάπη καὶ μὲ μητρικὴ στοργή. Ἔτσι, τώρα, ὡς ἐλάχιστο «ἀντίδωρο» τῆς προσφορᾶς της, οἱ Ἀπόστολοι τελοῦν τὴν κηδεία τοῦ σεπτοῦ σκηνώματος τῆς Παναγίας.

Απολυτίκιον Κοιμήσεως της Θεοτόκου.



Ἐν τῇ Γεννήσει τὴν παρθενίαν ἐφύλαξας, ἐν τῇ Κοιμήσει τὸν κόσμον οὐ κατέλιπες Θεοτόκε. Μετέστης πρὸς τὴν ζωήν, μήτηρ ὑπάρχουσα τῆς ζωῆς, καὶ ταῖς πρεσβείαις ταῖς σαῖς λυτρουμένη, ἐκ θανάτου τὰς ψυχὰς ἡμῶν.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ήταν τρελός-Νότης Σφακιανάκης(για τον Σολωμό Σολωμού)


Ήταν τρελός, γι' αυτό και τού πρεπε η δόξα,
κι αυτοί τον πρόδωσαν με θάνατου φιλί .
Ενός τρελού πάντα μπροστά τραβάει η λόξα,
για να φοβούνται και να κρύβονται οι δειλοί.
Ήταν τρελός, γι' αυτό τον ξέχασαν οι αγύρτες,
σαν το τσιγάρο του στα χείλη η ζωή.
Από τι φτιάχνονται των προδοτών οι φύτρες,
και δεν τιμούνε όσους έχουνε φωνή...

Τρελό αδέλφι μου, έγινες ντέρτι μου,
σ' ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω;
Γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου,
αυτούς στον σβέρκο μου που κάθισαν να διώξω.
Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου,
ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του.

Ήταν τρελός κι αυτοί χαράμισαν μια σφαίρα,
γιατί οι δειλοί πάντα τους άοπλους χτυπούν.
Μα, αυτός αθάνατος γυρίζει στον αγέρα
κι αυτοί οι αθάνατοι δεν φεύγουν, πάντα ζουν!..

Τρελό αδέλφι μου, έγινες ντέρτι μου,
σ' ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω;
Γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου,
αυτούς στον σβέρκο μου που κάθισαν να διώξω.
Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου,
ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του.

Τρελό αδέλφι μου, έγινες ντέρτι μου,
σ' ένα τραγούδι πόσο θάρρος να στριμώξω;
Γίνε σημαία μου κι έλα παρέα μου,
αυτούς στον σβέρκο μου που κάθισαν να διώξω.
Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου,
ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του.

Μνήμη Σολωμού Σολωμού!



Σαν σήμερα, στις 14 Αυγούστου του 1996 ο Σολωμός Σολωμού πέφτει νεκρός από τις σφαίρες Τούρκων ελεύθερων σκοπευτών.

Ήταν την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ που δολοφονήθηκε τρεις μέρες πριν κατά τη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης.

ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Στων Ελλήνων όλες τις κοινότητες στην εορτή της Παναγίας γίνονται μεγάλα πανηγύρια και μαζεύονται σ’ αυτά όλοι, από όπου κι αν ζουν, από κάθε μέρος του πλανήτη. Η πίστη, η αγάπη, η γόνιμη σκέψη και η εφευρετικότητα όχι μόνο των καλλιτεχνών και των λογίων, αλλά και του απλού πιστού λαού προς  την Παναγία φαίνεται και από τις επωνυμίες που της έχουν δώσει, που ξεπερνούν  τις τριακόσιες και που μπορούν να χωριστούν σε οκτώ κατηγορίες. 

ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ.



Φόβος και τρόμος των πολιτών αποτελούν οι διαρρήκτες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ρημάζουν σπίτια

Δείτε τα σύμβολα των επιτήδειων, που βάζουν οι δράστες για να μαρκάρουν τις κατοικίες των πολιτών!...

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ.





Περαστικά στον Κωνσταντίνου και τους λαθρολάγνους του:

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αθήνα, 13-08-2013

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΚΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΚΡΥΒΟΤΑΝ... ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 14 - 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1974


Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ.



ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ;;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2013. ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!
ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ" ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΙΚΙΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ...ΜΠΟΥΡΚΙΝΙ. ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Πατροκοσμάς: "Νάχετε τό σταυρό στό μέτωπο, γιά νά σάς γνωρίσουν ότι είσθε χριστιανοί". Εκπαιδεύουν "λευκούς" ισλαμιστές στα Σκόπια για τρομοκρατικά χτυπήματα!

 
 
Στην Αλβανία αλλά και σε όλες τις περιοχές των Βαλκανίων με αμιγώς αλβανικό πληθυσμό, γίνεται εκπαίδευση ισλαμιστών ανταρτών με "λευκή" όψη, με σκοπό την εύκολη διείσδυσή τους σε χώρες του σύγχρονου κόσμου, όπου δεν θα κινούν υποψίες λόγω του παρουσιαστικού τους, σύμφωνα με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.
 
Πρόκειται για μεγαλόπνοο σχεδιασμό που αποσκοπεί στην τελική κατοχή της Ευρώπης από το Ισλάμ σύμφωνα με την Φωνή της Ρωσίας!
 
 

Μάρτυρα υπεράσπισης της 17Ν έβαλε υπεύθυνη Δικαιοσύνης ο Τσίπρας! Το κόμμα των τρομοκρατών ο ΣΥΡΙΖΑ!



Είναι πραγματικά εγκληματίες οι απανταχού μεγαλοδημοσιογράφοι που παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό.. Το ίδιο προδότες και εγκληματίες είναι και οι "ελαφροδεξιοί' και λοιποί "ελαφροπατριώτες" που λένε ότι το εθνικιστικό κίνημα είναι "αντιδημοκρατικό" και "αντισυνταγματικό", άρα και παράνομο και αυτοί μαζί με τα αριστερά κόμματα είναι οι υπερασπιστές της "Δημοκρατίας", της ευνομίας, της ειρήνης και της τάξης...

Καυστικά σχόλια στο twitter για την πώληση του 902: «Το καλύτερο κούρεμα θέσεων εργασίας το κανει ένα σφυροδρέπανο».



«Ξεσηκωμό» έχει προκαλέσει στο twitter η απόφαση του ΚΚΕ να πουλήσει τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό 902 σε ιδιώτη επιχειρηματία, με τους χρήστες των social media να είναι ιδαιτέρως επικριτικοί και καυστικοί κατά της ηγεσίας του κόμματος, προτρέποντας τον Αντώνη Σαμαράς να «αξιοποιήσει» τον γ.γ. Του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα σε κάποια θέση προκειμένου να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»;

 
 
Σίγουρα θα έχετε δει / ακούσει / διαβάσει σχετικά με τους...μεγάλους αυτούς "φιλανθρώπους", που παρελαύνουν στα ΜΜΕ ειδικά σε περιόδους γιορτών κλπ, ζητώντας τον οβολό μας "για τα παιδιά", όπως λένε. Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από αυτούς; Όχι μόνο μεγάλα επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ!!!

Έχουμε και λέμε: Ο Πρόεδρος του ιδρύματος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (και στην φωτογραφία αριστερά), εικονίζεται εδώ σε θερμή χειραψία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Ρόταρυ: 

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘEΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
newsbomb
Οι Νεότουρκοι επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη .
Σε τέσσερις μέρες από σήμερα, η Θεσσαλονίκη αποκτά το πρώτο τουρκικό ιστορικό μνημείο, για να θυμόμαστε πάντα τον σφαγέα του ποντιακού ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ!
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Στις 16 Αυγούστου θα γίνουν τα εγκαίνια του μνημείου-σπιτιού όπου έζησε ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο πατέρας της σύγχρονης Τουρκίας, που ήταν ο καθοδηγητής του σφαγιασμού των Ελλήνων Ποντίων.

Το 2011, επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, η Τουρκία απευθύνθηκε στην Πολεοδομία Θεσσαλονίκης και ζήτησε άδεια για να προχωρήσει στην ανακαίνιση του σπιτιού στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε ο «Τούρκος εθνάρχης Κεμάλ Ατατούρκ».

ΓΕΛΑΕΙ Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΒΕΛΕΡ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ.



ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.



Η συμμορία Σαμαρά-Στουρνάρα ετοιμάζεται να πετάξει 15000 οικογένειες στον δρόμο!



- Στην άρση αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας το 2014 προχωρά η κυβέρνηση - Παράταση σε όσους χρωστούν έως και 3 χρόνια στις τράπεζες - Εξαιρούνται άνεργοι, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, άτομα με αναπηρία και χρόνια πάσχοντες - Εξετάζεται μείωση των αντικειμενικών αξιών...  

Σχέδιο με το οποίο βγαίνουν σε πλειστηριασμό οι πρώτες κατοικίες περίπου 15.000 ιδιοκτητών φέρνει προς διαβούλευση το υπουργείο Ανάπτυξης.  Στο στόχαστρο, σύμφωνα με το Πρωτο Θέμα μπαίνουν περίπου 15.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που από το 2008 δεν έχουν πληρώσει ούτε μια δόση για το ακίνητό τους.  Σύμφωνα με αρμόδια πηγή “αυτοί που θα έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όσοι και δεν οληρώνουν συστηματικά αξιωποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου εδώ και 6 χρόνια και έχουν εισοδήματα που δεν δικαιολογούν τέτοια στάση”.   

ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ...



«Δεν έχω καμία ανοχή απέναντι στις χώρες που μεταχειρίζονται τους ομοφυλόφιλους και τους διαφυλικούς με τρόπους που τους εκφοβίζουν ή τους πλήττουν» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος

«Καμία ανοχή» δήλωσε ότι δεν έχει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, απέναντι σε χώρες που εισάγουν διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του NBC "The Tonight Show with Jay Leno".

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ "ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ" ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟΣΟ "ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ;;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Για «αναμενόμενο ξεσηκωμό» των αλλοδαπών κρατουμένων στο Κέντρο Μεταναστών της Αμυγδαλέζας, κάνει λόγο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος.
«Οι συνθήκες κράτησης στο Κέντρο είναι άθλιες και ο ξεσηκωμός των μεταναστών ήταν κάτι που το περιμέναμε» λέει και προσθέτει ότι την προηγούμενη Τετάρτη συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να του εκφράσει την ανησυχία του, δεδομένου ότι, όπως είπε, 1.650 άνθρωποι «στοιβαγμένοι» στον ίδιο χώρο «είναι πάρα πολλοί και δεν μπορούν να ζήσουν σε κοντέινερ, που το καλοκαίρι η θερμοκρασία φτάνει τους 50 βαθμούς Κελσίου».
(Να του θυμίσουμε οτι υπάρχουν Ελληνικές σεισμόπληκτες οικογένειες που ζουν για πολλά χρόνια στα κοντέινερ αλλά δεν έβαλαν φωτιά να τα κάψουν)

Μια τσάντα, μια συμπλοκή και ο ρατσισμός (BINTEO)

Τις τελευταίες μέρες φρόντισαν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και οι ηλεκτρονικές σελίδες να μας ενημερώσουν ότι η γνωστή στο αμερικάνικο κοινό τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουινφρει έπεσε θύμα ρατσισμού στη επίσκεψη της στην Ζυρίχη. Η "ακραία ρατσιστική συμπεριφορά" της οποίας έπεσε θύμα, έγκειται στο γεγονός  ότι η πωλήτρια στο κατάστημα με τις τσάντες που πήγε για ψώνια δεν την αναγνώρισε (όφειλε άλλωστε;) και στην απαίτηση της Αμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας να της δείξει μία τσάντα, της απάντησε ότι αυτή είναι πολύ ακριβή για εσάς. Άμεσα ξεχύθηκαν σε όλη την υφήλιο οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και φυσικά φανατικοί αντιρατσιστές να διογκώσουν το περιστατικό, να το υπερπροβάλλουν, μιλώντας για τους κακούς λευκούς ρατσιστές που θεωρούν ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας τους μαύρους. Η κυρία Γουινφρει όμως χαίρει δημοσιότητας και αποτελεί βασικό παράγοντα χειραγώγησης της αμερικάνικης κοινής γνώμης.
Δυστυχώς δεν ισχύουν τα ίδια για το 13χρονο στην Φλώριδα των Η.Π.Α που λίγες μέρες πριν, μέσα στο σχολικό λεωφορείο δέχθηκε βιαιότατη επίθεση από 3 συμμαθητές του, που τυχαίνει να είναι μαύροι.
Εδώ κανείς δε θα βρεθεί να μιλήσει για ρατσιστική συμπεριφορά. Για να είμαστε και πιο ακριβείς μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι ο λόγος του άγριου ξυλοδαρμού ήταν επειδή τους είχε αρνηθεί νωρίτερα να αγοράσει ναρκωτικά.
Ακολουθεί το βίντεο :

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ .ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ...


Σήμερα 11 Αυγούστου 2013 συμπληρώνονται 17 ολόκληρα χρόνια από την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ κατά τη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια Αμμοχώστου.

Στις 24 Ιουνίου 2008 το ευρωπαϊκό δικαστήριο βρήκε ένοχη την Τουρκία για την δολοφονία των Σολωμού και Ισαάκ. Σύμφωνα με το δικαστήριο η Τουρκία κρίθηκε ένοχη για την παραβίαση του άρθρου 2 της ευρωπαϊκής συνθήκης για τα ανθρώπινα δικαιώματα γιατί δεν έγινε καμία έρευνα για να βρεθούν οι υπαίτιοι για τον θάνατο του.

Ο Τάσος Ισαάκ (1972 – 11 Αυγούστου 1996) δολοφονήθηκε σε διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου.

Ήταν στις 11 Αυγούστου 1996,

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ - ΤΑ "ΣΠΑΣΜΕΝΑ" ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;;(ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ .ΕΚΑΨΑΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ 10 ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ...ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΩΡΑ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...
"ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ" ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ :