Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ : ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...


....ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Χρυσή Αυγή : Ηχηρό μήνυμα στην Χούντα Σαμαρά από χιλιάδες Χρυσαυγίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Δεν λυγίζουμε!
Έναν χρόνο μετά από τότε που ξεκίνησε ο βρώμικος και ανηλεής πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής με τις πολιτικές διώξεις και τις παράνομες φυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος, χιλιάδες Έλληνες εθνικιστές έστειλα ηχηρό μήνυμα στην Χούντα Σαμαρά: Δεν λυγίζουμε!
Παρά τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις, τις δολοφονίες, την λάσπη και την φίμωση και με τους αθώους Συναγωνιστές στα κελιά της Τιμής, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε, όπως επεδίωκαν οι σκευωροί και οι εχθροί του Ελληνισμού, αλλά γιγαντώθηκε και συνεχίζει ολοένα να κερδίζει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Financial Times ανησυχούν για την επιστροφή του εθνικισμού στην παγκόσμια πολιτική και ...για τον Πούτιν.

ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ
Η επιστροφή του εθνικισμού στην παγκόσμια πολιτική -Τα αυτονομιστικά κινήματα, ο Πούτιν και η Λεπέν 
Με μία αναφορά στο βιβλίο του Κενίσι Ομάε που κυκλοφόρησε το 1990 και τιτλοφορείται «Ενας κόσμος χωρίς σύνορα», προλογίζει το άρθρο του στους Financial Times ο δημοσιογράφος Γκίντεον Ράχμαν.
Ο τίτλος αυτού του βιβλίου αντανακλούσε τέλεια το πνεύμα της παγκοσμιοποίησης. Τα επόμενα 25 χρόνια, όλες οι εξελίξεις στις επιχειρήσεις, την τεχνολογία και την πολιτική έμοιαζαν να επιβεβαιώνουν την υποχώρηση των συνόρων και των εθνικών κρατών τα οποία προστάτευαν, γράφει στο άρθρο του που φέρει τίτλο «Η περίεργη αναβίωση του εθνικισμού στην παγκόσμια πολιτική».

Ποιό ήταν το πραγματικό σχέδιο της Φιλικής Εταιρείας


του Μελέτη Μελετόπουλου*
Από τα Απομνημονεύματα του Ξάνθου προκύπτει ότι ο σκοπός της Φιλικής Εταιρείας ήταν η γενική επανάσταση «διά την ανέγερσιν και απελευθέρωσιν του Ελληνικού Έθνους». Ήταν ένα καθαρά εθνικό σχέδιο, το πολυεθνικό όραμα του Ρήγα («Βούλγαροι κι Αρβανίταις και Σέρβοι και Ρωμηοί») είχε εγκαταλειφθεί χάριν της συμπήξεως καθαρά ελληνικού κράτους. Σήμερα, βλέποντας τα γεγονότα από την σκοπιά του κράτους των Αθηνών, δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ότι εκείνη την εποχή οι Έλληνες επεδίωκαν όχι την δημιουργία κρατιδίου στην ελληνικό νότο, αλλά το αυτονόητο γι’ αυτούς, που ήταν η απελευθέρωση του κατεχομένου από τους Οθωμανούς κράτους τους,

Το πραξικόπημα της 28ης Σεπτεμβρίου από το βαθύ κράτος Σαμαρά - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Η πιο βρώμικη επιχείρηση παράνομης πολιτικής καταστολής στα χρονικά της μεταπολίτευσης

Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την παράνομη επιχείρηση σύλληψης του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Βρέθηκα στον πυρήνα εκείνων των γεγονότων, ακολούθως συγκέντρωσα επαρκείς πληροφορίες και μπορώ πλέον να περιγράψω με λεπτομέρειες όλο το σκοτεινό παρασκήνιο της υπόθεσης. Πρόκειται για μία άθλια συμπαιγνία με έναν οργανωτικό και δύο εκτελεστικούς βραχίονες. Οργανωτές είναι φυσικά το περιβάλλον Σαμαρά και οι υπουργοί Δένδιας, Αθανασίου, Βορίδης και Μιχελάκης. Εκτελεστές ο Άρειος Πάγος και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δηλαδή η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία, που οι κεφαλές τους ελέγχονται απόλυτα από την διεφθαρμένη εξουσία του μνημονίου.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η...ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ. ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΓΑΝΙΑ

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΜΩΣ...ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ.
ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»!
Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος και τα κατάπτυστα… αρχαιολογούντα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου μνημονιακού συστήματος έχουν κάνει… σήριαλ  τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, κρύβουν μια σημαντικότατη ανακάλυψη που έγινε προ ημερών στην Αρχαία Μεσσήνη! Και την κρύβουν, για λόγους καθαρά πολιτικούς και σιγουρότατα «με εντολή Σαμαρά» (εφόσον έγινε στον τόπο του και σίγουρα είναι ενημερωμένος για τα «μη πολιτικώς ορθά» ευρήματα)!
Στις ανασκαφές, λοιπόν, που έγιναν αποκαλύφθηκε ψηφιδωτό δάπεδο που χρονολογείται στο 350 π.Χ., γεμάτο όμως με το ελληνικότατο σύμβολο του αγκυλωτού σταυρού. Και προκειμένου «να το εκμεταλλευτούν πολιτικά οι ναζί» (όπως επί λέξει είπε ένας αρχισάπιος…), η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και τα ξεφωνημένα ΜΜΕ της (ψοφοδεξιά κι αριστερά…) έκαναν γαργάρα τις αποκαλύψεις της αρχαιολογικής σκαπάνης!
Σπάμε την άθλια συνωμοσία σιωπής των ξεπουλημένων γραικύλων και σας παρουσιάζουμε σήμερα με ξεχωριστή υπερηφάνεια τα απαγορευμένα ελληνοπρεπή ευρήματα


http://sklantzithres.blogspot.gr/

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;;

Κε ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ,Κα ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ,Κε ΝΤΟΓΙΑΚΟ....ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;