Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το πραξικόπημα της 28ης Σεπτεμβρίου από το βαθύ κράτος Σαμαρά - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Η πιο βρώμικη επιχείρηση παράνομης πολιτικής καταστολής στα χρονικά της μεταπολίτευσης

Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την παράνομη επιχείρηση σύλληψης του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Βρέθηκα στον πυρήνα εκείνων των γεγονότων, ακολούθως συγκέντρωσα επαρκείς πληροφορίες και μπορώ πλέον να περιγράψω με λεπτομέρειες όλο το σκοτεινό παρασκήνιο της υπόθεσης. Πρόκειται για μία άθλια συμπαιγνία με έναν οργανωτικό και δύο εκτελεστικούς βραχίονες. Οργανωτές είναι φυσικά το περιβάλλον Σαμαρά και οι υπουργοί Δένδιας, Αθανασίου, Βορίδης και Μιχελάκης. Εκτελεστές ο Άρειος Πάγος και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δηλαδή η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία, που οι κεφαλές τους ελέγχονται απόλυτα από την διεφθαρμένη εξουσία του μνημονίου.


Μία ημέρα πριν την δολοφονία Φύσσα ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βορίδης δήλωνε στο Mega ότι η Χρυσή Αυγή θα χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση και οι βουλευτές της θα διωχθούν με βάση το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Φαίνεται πως ο εν λόγω τύπος είναι... μέντιουμ, καθώς λίγες ημέρες αργότερα πρόβλεψε και τις μαζικές συλλήψεις μας. Αμέσως μετά έρχεται ο φάκελος Δένδια με τις 32 υποθέσεις που εν τέλει απεδείχθη ότι καμία σχέση δεν είχαν με την Χρυσή Αυγή και με το 187 του Π.Κ. Η συγκεκριμένη κίνηση λειτούργησε ως εντολή προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη (την θεούσα και κοντοχωριανή του Αθανασίου...) για να ξεκινήσει παράνομες ενέργειες εις βάρος μας. Σε μηδενικό χρόνο συντάχθηκε το πόρισμα Βουρλιώτη (κι αυτός κοντοχωριανός του Αθανασίου) που θα έπρεπε να λέγεται πόρισμα Ψαρρά, καθώς αποτελεί πιστή αντιγραφή της φευδούς καταθέσεως του γνωστού υβριστή της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος Λαμπρόπουλος του Βήματος διαδίδει ότι θα έχουμε κινηματογραφικές συλλήψεις και μεταγωγές με τζιπάκια και κουκουλοφόρους με αυτόματα. Το βράδυ της Παρασκευής 27ης Σεπτεμβρίου προετοιμάζω ψυχολογικά τους γονείς μου για το επερχόμενο «σόου» και πέφτω για ύπνο.

Η σύσκεψη Βορίδη, Δένδια, Αθανασίου, Μιχελάκη

Το ίδιο βράδυ ο Σαμαράς βρίσκεται στην Αμερική και οι υπουργοί Αθανασίου, Δένδιας, Βορίδης και Μιχελάκης συσκέπτονται και αποφασίζουν παύση της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Εδώ υπάρχει μία ουσιώδης λεπτομέρεια που αποδεικνύει περίτρανα την διαπλοκή κυβέρνησης – δικαιοσύνης. Οι σαμαροφρουροί υπουργοί αποφασίζουν την αναστολή χρηματοδότησης κόμματος που ο επικεφαλής και βουλευτές του προφυλακίζονται ως διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης. Την ώρα εκείνη δεν έχει υπάρξει πόρισμα Βουρλιώτη, δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ούτε φυσικά φυλακίσεις. Ο Δένδιας όμως σπεύδει να στείλει δελτίο Τύπου σε όλα τα μέσα ενημέρωσης για την τροπολογία που συνέταξε μαζί με την παρέα των επιόρκων. Στην ουσία ανακοινώνει την απόφαση της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» προτού αυτή ληφθεί. Ο λαός λέει μία παροιμία που ταιριάζει γάντι στην περίσταση: «θέλει η π... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». 

Οι μεταμεσονύκτιες εντολές σε Άρειο Πάγο και Αντιτρομοκρατική

Το όργιο της παρανομίας παίρνει σάρκα και οστά αμέσως μετά τις 12 το βράδυ. Τότε ο Βουρλιώτης αποστέλει το άθλιο «πόρισμά» του στην Κουτζαμάνη. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Σακκά, το εν λόγω έγγραφο δεν θα το συνέτασσε ούτε πρωτοετής φοιτητής της Νομικής. Η «θεούσα» Κουτζαμάνη εγκρίνει την εν λόγω αθλιότητα και την προωθεί στην αστυνομία για να ξεκινήσει συλλήψεις. Ο πονηρός σύμβουλος του Δένδια (και ακροδεξιός) Ανδρεουλάκος, για να μη φορτωθεί το ΠΡΟ-ΠΟ ποινικές ευθύνες, ζητά εισαγγελική παραγγελία. Τότε ο Βουρλιώτης κάνει ένα ακόμη έγκλημα. Αντί να στείλει το πόρισμα σε εισαγγελέα πλημμελειοδικών, που είναι ο μόνος αρμόδιος να δώσει εντολή στην αστυνομία για συλλήψεις, τις ζητά ο ίδιος. Και μόνο αυτή η παράνομη πράξη αρκεί για να τινάξει όλη την υπόθεση στον αέρα.

Η επιχείρηση της πλάκας οργανώνεται τελικά από την αντιτρομοκρατική, παρ’ ότι η υπόθεση δεν αφορά τρομοκρατία. Η συγκεκριμένη υπηρεσία όμως είναι η μόνη που ελέγχεται απόλυτα από το καθεστώς. Ο διοικητής της (Τζωίτης) λογοδοτεί απευθείας στον αρχηγό της ΕΛΑΣ (Παπαγιαννόπουλο) που λογοδοτεί απευθείας στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ (Δένδια). Ήταν ορατός ο κίνδυνος ο διοικητής οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας να αρνείτο να εκτελέσει τις παράνομες εντολές, δηλαδή να καταπατήσει το Σύνταγμα, φοβούμενος μην πάει φυλακή. Το επόμενο πρωί δεκάδες οπλοφόροι εισβάλλουν στην οικία των γονέων μου και την κάνουν άνω-κάτω. Ο μόνος λόγος που δεν διασκέδασα με τις εν λόγω γραφικές σκηνές ήταν γιατί είχε καταπατηθεί το άσυλο και η γαλήνη της οικογένειάς μου. Την ίδια ώρα λαμβάνουν χώρα ανάλογες αθλιότητες στην οικία του Αρχηγού και των υπολοίπων βουλευτών.

Η American jewish committee και όλο το σκοτεινό παρασκήνιο

Την μεγαλύτερη πλάκα εκείνο το πρωί την είχαν τα κανάλια της διαπλοκής. Το mega παρουσίαζε έκτακτη είδηση με πηχιαίο τίτλο: «Εξαρθρώθηκε η Χρυσή Αυγή». Εν μία νυκτί μας είχαν βαπτίσει 17 Νοέμβρη και Ερυθρές Ταξιαρχίες. Τις ώρες εκείνες είχα ασφαλώς πολύ υψηλό ηθικό και πολλή όρεξη για πλάκα που αυξήθηκε κατακόρυφα όταν έφτασαν στον χώρο και οι λοιποί «τρομοκράτες» βουλευτές. Από το μεσημέρι είχα προβλέψει ότι η μεταγωγή μας θα γινόταν από τα ΕΚΑΜ και επαληθεύτηκα. Την ώρα των κεντρικών  δελτίων ο όροφος γέμισε με πάνοπλους κουκουλοφόρους με MP-5 και M-16. Στην είσοδο της ΓΑΔΑ μας έκαναν πασαρέλα μπροστά σε όλα τα κανάλια. Ο σκοπός προφανής: να σπάσουμε, να πέσει το ηθικό του κόσμου και η κυβέρνηση να δείξει ότι μπορεί να σταματήσει την ραγδαία πολιτική μας άνοδο. Τελικά οι παράφρονες του καθεστώτος πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Υπάρχει όμως και μία ακόμα πιο σκοτεινή πτυχή των γεγονότων. Την ώρα που εμφανιζόμασταν σιδηροδέσμιοι στην τηλεόραση, ο Σαμαράς βρισκόταν στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο. Έδειχνε αυτές τις εικόνες στα αφεντικά του και υπερηφανευόταν, λέγοντας: «ορίστε... τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!». Ένα χρόνο αργότερα, όχι μόνο δεν κατάφερε να τελειώσει με την Χρυσή Αυγή, αλλά ουσιαστικά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Φαίνεται πως εμείς τελειώνουμε με τον Σαμαρά, που πληρώνει πλέον το αντίτιμο της εξαπάτησης του λαού και της προδοσίας της Πατρίδας.


Φυλακές Κορυδαλλού
21 Σεπτεμβρίου 2014


(*) Ίσως ο όρος «βαθύ κράτος Σαμαρά» να θεωρηθεί υπερβολικός από αρκετούς φίλους αναγνώστες. Πράγματι, η παράνομη και αντισυνταγματική επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής οργανώθηκε και εκτελέστηκε από μία δράκα προδοτών και επίορκων κρατικών υπαλλήλων. Όσοι απλοί αστυνομικοί συμμετείχαν σε αυτή έχουν την δικαιολογία ότι απλώς εκτελούσαν εντολές. Παρ’ όλα αυτά, η θλιβερή συμμορία του Σαμαρά, δηλαδή οι Αθανασίου, Κουτζαμάνη, Βουρλιώτης, Δένδιας, Ανδρεουλάκος, Παπαγιαννόπουλος, Τζωίτης κλπ αποτελούν «βαθύ κράτος» έστω και ως καρικατούρα. Εκμεταλλεύθηκαν τις θέσεις τους στον κρατικό μηχανισμό και καταχράστηκαν την εξουσία τους με προφανή σκοπό να νοθεύσουν το πολίτευμα και την λαϊκή κυριαρχία, χτυπώντας παράνομα το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας.