Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ,ΑΥΓΑ ,ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ , ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


Επεισόδια έγιναν χτες το βράδυ, λίγο μετά τις δέκα, όταν μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, πιθανώς του αντιεξουσιαστικού χώρου, εισέβαλε στο Bar Cue στο Παγκράτι όπου είχε προγραμματιστεί συνάντηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.Αρχικά, οι νεαροί φώναξαν: «Ποιοί είναι οι βουλευτές εδώ»; Μόλις εντόπισαν τους βουλευτές άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις: «Θα το σκέφτεστε πριν βγείτε», «Τι έχετε κάνει στον κόσμο»; ενώ πέταξαν γιαούρτια και αυγά.

Οι βουλευτές αντέδρασαν ψύχραιμα και κατευναστικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έσπασαν κάποια ποτήρια και πιατάκια και μετά αποχώρησαν. Κάποιος νεαρός έξω από το τζάμι έβαλε το χέρι του στο λαιμό κάνοντας την χαρακτηριστικά κίνηση που υπονοεί ότι θα τους κόψουν το λαιμό.

Στο μπαρ ήταν εκείνη την ώρα οι βουλευτές: Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας, Έλενα Παναρίτη, Ελπίδα Τσουρή, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Δημήτρης Παπουτσής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Δημήτρης Λιντζέρης ενώ αμέσως μετά τα επεισόδια ήρθε η Άρια Αγάτσα.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ήταν στο μπαρ είδαν τους νεαρούς αναρχικούς να σπάνε ποτήρια και να πετούν νερά, γιαούρτια και αυγά, ακόμα και πέτρες (κάποιοι μιλούν και για δύο βουλευτές που τραυματίστηκαν ελαφρά) ενώ απειλούσαν με χειρονομίες τους βουλευτές και τους φώναζαν συνθήματα. 

Λίγο αργότερα αποχώρησαν οι νεαροί, και στο σημείο έφτασαν άντρες της αστυνομίας, ενώ η συνάντηση των βουλευτών διαλύθηκε.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;;;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;

ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ.

ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ.
ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΑΡΚΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ(ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ).

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΤΕ Η
ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΗ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Απίστευτη δήλωση από τον ανθέλληνα Χριστόφια: "Μεγάλη προσωπικότητα ο Ραούφ Ντενκτάς"!



ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ "ΠΙΝΕΙ" ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΠΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

«Μεγάλη προσωπικότητα» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας τον πρώην τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, που απεβίωσε χθες, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η δράση του δεν ήταν η καλύτερη για τον κυπριακό λαό.

Πρόσθεσε ότι ο Ντενκτάς «ήταν συνεπής στο όραμα του για διχοτόμηση, η οποία ωστόσο δεν είναι αποδεκτή».

Αυτή είναι ώρα θρήνου για τους Τουρκοκύπριους και τους Τούρκους της Τουρκίας, συμπλήρωσε ο Πρόεδρος Χριστόφιας.

Ο κ. Χριστόφιας ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, στον οποίο διαβίβασε συλλυπητήρια και πρόσθεσε ότι θα έχει επικοινωνία και με τον γιο του Ραούφ Ντενκτάς, Σερντάρ.

Θρασύτατη ανακοίνωση του Λά.Ο.Σ. – Ζητάνε και τα… ρέστα!



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ… ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Μουγγάθηκαν τα –λαλίστατα σε… άλλες περιπτώσεις- κόμματα του πολιτικού κατεστημένου (και τα… ευαγή «Ιδρύματά» τους…), με την αποκάλυψη ότι η χρηματοδότησή τους αυξήθηκε (!!!) το 2011, την ώρα που μισθοί, συντάξεις, μεροκάματα κ.λπ. μειώνονται δραματικά. Τι να πουν άλλωστε; Δεν τους συμφέρει…

Μόνη παραφωνία στη… διακομματική μούγγα το τηλεκόμμα ΛάΟΣ, το οποίο εξέδωσε μια θρασύτατη και προκλητικότατη ανακοίνωση, με την οποία ζητάει και τα… ρέστα από τον ελληνικό λαό, με τον ισχυρισμό ότι τα προερχόμενα από το υστέρημά μας λεφτουδάκια μας που τσεπώνουν, τελικώς επιστρέφουν στην… αγορά! Να άμα δε μας πιστεύετε:

«Μπορούμε και με λιγότερα. Αλλά τα χρήματα που δίνονται στα κόμματα ξαναγυρίζουν στην αγορά υπό μορφή μισθών (Σ.Σ. σε κομματόσκυλα), υπό μορφή αγορών, υπό μορφή ενοικίων κλπ.»

Παραμιλάνε. Σκεπάστε τους!

Ρεζίλι μας έκανε διεθνώς ο ελληνόφωνος Γιακουμάτος της "πατριωτικής" νουδούλας.



Ειρωνικά είναι τα σχόλια της γερμανικής εφημερίδας στην πρόταση του Γ.Γιακουμάτου να ενοικιαστεί η Ακρόπολη σε ιδιώτες, υπενθυμίζοντας ότι ανάλογο σχόλιο από την πλευρά της εφημερίδας στο παρελθόν είχε προκαλέσει έντονες ελληνικές αντιδράσεις.
«Οι Έλληνες θέλουν να...
νοικιάσουν την Ακρόπολη» και «Έλληνας βουλευτής προτείνει να νοικιαστεί η Ακρόπολη» είναι οι τίτλοι της γερμανικής Bild και του πρακτορείου Bloomberg, αντιστοίχως.

«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική. Για πρώτη φορά Έλληνας πολιτικός βάζει στο παιχνίδι ακόμη και την Ακρόπολη για την αποκατάσταση των οικονομικών της Ελλάδας» γράφει η Bild.

H εφημερίδα, μάλιστα, αναφέρει δηκτικά ότι ο τίτλος της, το Μάιο του 2010, που παραινούσε τους Έλληνες «να πουλήσουν νησιά ακόμη και την Ακρόπολη για να ξεχρεώσουν» είχε προκαλέσει την οργή όλων των Ελλήνων και τώρα είναι δικός τους βουλευτής που καταθέτει αυτή την πρόταση.


ΠΗΓΗ

350.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ 1000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠ .ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ


Πρόκειται για την αναρτητέα στο διαδίκτυο απόφαση του Υπ.Υγείας, με αριθμό πρωτοκόλλου Π2δ/Γ.Π. 54113 .

Περίπου 350 χιλιάδες ευρώ διέθεσε το Υπουργείο, από δημόσιους πόρους για να στηρίξει την δράση της μη κυβερνητικής οργάνωσης "Ελληνικό συμβούλιο για τους πρόσφυγες".

Το σχέδιο με τίτλο "Κοινωνική αρωγή για την...ένταξη των προσφύγων", υλοποιείται από το καλοκαιρί του 2011 και ανάμεσα στους στόχους περιλαμβάνονται δράσεις όπως, παροχή υπηρεσιών κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης και ένταξης στην αγορά εργασίας, δραστηριότητες πολιτιστικού χαρακτήρα, εκμάθηση ελληνικής γλώσσας, μέχρι και εργαστήρια επαγγελματικής κατάρτισης.

Μέρος του σχεδίου δράσης με τον κωδικό Β1, αφορά 1000 άτομα, για τα οποία προβλέπεται ψυχολογική, συμβουλευτική και οικονομική στήριξη. Όπως παρατηρεί το Υπουργείο Υγείας, "...θα δίδεται βοήθεια, σε περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο, στα μέσα διαβίωσης, ήτοι: επιδότηση ενοικίου, λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τρόφιμα, ρουχισμό, κλπ, με στόχο την άμεση ανακούφιση σε θέματα επιβίωσης και καθημερινότητας!!!

Είπατε κάτι;

Και αυτό δεν είναι παρά ένα μόνο ενδεικτικό παράδειγμα των δράσεων των εκατοντάδων ΜΚΟ.

Τα συσίτεια να είναι καλά, για τους Έλληνες και από επιδοτήσεις ενοικίου έχουμε για όλους ...

...τους αλλοδαπούς.


Παναγιώτης Ζ.


http://ksipnistere.blogspot.com

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

"Μωρή πατσαβούρα" και άλλα κοσμητικά επίθετα άκουσε βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Μωρή πατσαβούρα" "πουτ@να" και λοιπά άκουσε η γυναίκα από τους μάγκες. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πληρώνουν το δηλητηριώδες κλίμα που το κόμμα τους δημιούργησε σκορπίζοντας τόνους λάσπης στο δημόσιο βίο με την ατέρμονη σκανδαλολογία του.
Και τι δεν άκουσε η άτυχη βουλευτίνα του μνημονιακού Πασοκ Βάσω Τσόνογλου στη Λιβαδειά σε εστιατόριο που γευμάτιζε..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :



taxalia.blogspot.com

Εconomist: Η μεγάλη φυγή των Αλβανών από την Ελλάδα



«Είναι η ώρα που τα παιδιά έχουν σχολάσει και τα περιμένουν οι γονείς τους έξω από ένα σχολείο στην Θεσσαλονίκη. Οι γονείς μιλούν Αλβανικά, ενώ τα παιδιά ελληνικά;

Κι όμως τα περισσότερα από αυτά δεν ξέρουν αλβανικά και δεν έχουν πάει ποτέ στην πατρίδα τους. Τώρα όμως θα πρέπει να πάνε γιατί οι... γονείς τους αναγκάζονται να επιστρέψουν λόγω των αντίξοων οικονομικών συνθηκών στην Ελλάδα».

Αυτός είναι ο πρόλογος ενός άρθρου που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Economist και αναφέρεται στο κύμα φυγής των Αλβανών μεταναστών από την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο αρθογράφος αναφέρει ότι αρκετοί Αλβανοί έχουν ήδη μεταφέρει τα χρήματά τους σε τράπεζες στην Αλβανία, υπό τον φόβο της ελληνικής χρεωκοπίας.
Και συνεχίζει: «Δεν είναι λίγες και οι ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν πάει στην Αλβανία όπου δουλεύουν εκεί έμπιστα άτομα αλβανικής καταγωγής με τα οποία συνεργαζόντουσαν οι Έλληνες όταν ήταν εκείνοι ακόμα εδώ»...


Υ/Γ : ΟΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕΕΕΕΕΕ......

Πήγανε...λαμιώντας Βούλγαρο ληστή στην Λαμία.



Ο δράστης τραυμάτισε νεαρή μέσα σε κοσμηματοπωλείο - Στη συνέχεια όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή του μανιασμένου πλήθους.

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 14.00 το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Πατρόκλου. Ο ληστής, ένας 30χρονος Βούλγαρος, μπήκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο και απειλώντας με κατσαβίδι και μαχαίρι την 27χρονη κόρη των ιδιοκτητών, προσπάθησε να τη ληστέψει.......
Η κοπέλα αντιστάθηκε και φώναξε βοήθεια. Ο αδίστακτος ληστής την τραυμάτισε στο χέρι με το κατσαβίδι, ενώ όπως είπε η ίδια στο lamiareport.gr... ''Μου είχε αρπάξει το κεφάλι και το χτυπούσε στο σίδερο της σκάλας. Με έχει χτυπήσει σε όλο μου το σώμα με κλωτσιές και μπουνιές. Πήγε να με καρφώσει και έβαλα το χέρι μου μπροστά''.

Οι βουτυρομπεμπέδες της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας λένε όχι στην αύξηση της στρατιωτικής θητείας.



Ρήξη στις σχέσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και της ΟΝΝΕΔ διαπιστώνεται σχετικώς με τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας.

Μετά την αντίδραση της οργάνωσης νέων του κόμματος, οι στρατιωτικοί εκτιμούν ότι ο πολιτικός τους προϊστάμενος λειτουργεί υπό το άγος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και ψηφοθηρικών βλέψεων, καθώς μετέθεσε επ' αόριστον και εν καιρώ τη λήψη της σχετικής πολιτικής απόφασης.

Παρότι αρχικά εμφανιζόταν ως υπέρμαχος του να αυξηθεί η θητεία, μετά την ξεκάθαρη θέση της νεολαίας της ΝΔ διά του πρόεδρου της Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο υπουργός ζητεί λύσεις με ημίμετρα από τη στρατιωτική ηγεσία με τη δικαιολογία ότι  η κυβέρνηση είναι μεταβατική και δεν παίρνει το κόστος τέτοιων αποφάσεων.

Εύλογα είναι ως εκ τούτου τα ερωτήματα που προκύπτουν για την αλλαγή πορείας του κ. Αβραμόπουλου, καθώς μόνο του μέλημα φαίνεται ότι είναι η απώλεια ψήφων.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος αναφέρει σε επιστολή του ότι στηρίζει τη διατήρηση της θητείας στα επίπεδα που αυτή βρίσκεται σήμερα με την υποχρεωτική εκπλήρωση έως το 26ο έτος προκειμένου να σταματήσει οριστικά το φαινόμενο των αναβολών με ταυτόχρονα κίνητρα περαιτέρω μείωσης για ένα μήνα σε όσους επιλέξουν να υπηρετήσουν στην ηλικία των 18.

"Παράλληλα ζητάμε να εφαρμοστούν μια σειρά από αλλαγές προκειμένου οι νέοι άνθρωποι να μπορέσουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα στην Πατρίδα, όπως η εντατικοποίηση της στρατιωτικής εκπαίδευσης με παράλληλη εισαγωγή δραστηριοτήτων ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, η σύνδεση της στρατιωτικής ειδίκευσης με την αγορά εργασίας με επέκταση σε όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων του θεσμού των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, η εισαγωγή ανθρωποκεντρικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα κέντρα εκπαίδευσης κ.α. Η σημερινή χρονική διάρκεια της θητείας άλλωστε, ελήφθη με ομόφωνη απόφαση το 2009 επί Υπουργίας Ευ. Μεϊμαράκη και συνοδευόταν από ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού Στρατού το οποίο περιελάμβανε τη μείωση του αριθμού των στρατοπέδων, την ηλεκτρονική φύλαξη τους και τη σταδιακή αύξηση του αριθμού των Επαγγελματιών Οπλιτών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων".

Και καταλήγει: "Ως νέοι άνθρωποι λοιπόν, είμαστε ξεκάθαρα αντίθετοι σε κάθε σχεδιαζόμενη αύξηση της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας καθώς αυτό αποδεικνύεται πως δεν είναι απαραίτητο».

Και σας ερωτούμε κύριε υπουργέ: Με ποια κριτήρια κάνετε τις επιλογές σας ως υπουργός της Ελλάδας στις έσχατες μέρες που διανύουμε;

Πολιτικό κόστος ή εθνικό συμφέρον;

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.


    

  Γράφει  ο Παναγιώτης Αποστόλου
      Με  την ανατολή του 2012, ο Ανώτατος Άρχοντας της πατρίδος μας κ. Παπούλιας  υπέπεσε σε νέο βαρύτατο θεσμικό  ατόπημα. Ξέχασε πως είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο θεματοφύλακας των θεσμών και του Συντάγματος της χώρας,  δηλαδή ο πραγματικός ρυθμιστής του πολιτεύματος και θυμήθηκε, ενεργώντας ως υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (ρόλο που προφανώς ποτέ δεν ξέχασε), πως έπρεπε να στηρίξει με νέες δηλώσεις του τις δυνάμεις κατοχής, της κυβέρνησης Παπαδήμου, φθάνοντας την οργή και την υπομονή του λαού μας στα όριά της.

      Πιο αναλυτικά, την Κυριακή υποδέχτηκε στην καθιερωμένη εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο την πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας καθώς και τους κοινωνικούς φορείς όπου του μετέφεραν τις ευχές τους για το νέο έτος. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, δήλωσε με περίσσια θρασύτητα στους δημοσιογράφους  πως αισθάνεται ότι «με την κυβέρνηση Παπαδήμου επικρατεί ύφεση και έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός. Του γίνεται πόλεμος. Το βλέπω στις εφημερίδες με σχόλια που θα μπορούσαν να μην γίνονται, αφού όλοι δηλώνουμε και ζητάμε τα πολλά χρήματα από την Ευρώπη». Επιπλέον, πρόσθεσε πως «είναι αισιόδοξος για την οικονομική πορεία της χώρας  καθώς οι Ελληνικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό αρχίζουν να αναπτύσσονται, αφού ένας τεχνοκράτης σαν τον κ. Παπαδήμο εμφανίζεται αισιόδοξος και θα πρέπει να συμμεριστούμε αυτή την αισιοδοξία». Τέλος ζήτησε, με μια παρέμβαση ωμής αθλιότητας, από τα Μ.Μ.Ε. να μη μεταφέρουν τις πληροφορίες που συγκεντρώνουν, επιδιώκοντας να συγκινήσουν τον κόσμο, αλλά να τις παρουσιάζουν στις “πραγματικές τους διαστάσεις”.

      Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κ. Παπούλιας ήταν στενότατος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και διατέλεσε Υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις του Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ. Ήταν δε εξ εκείνων που ψήφισαν το 1985 στην αναθεώρηση του Συντάγματος, το «κούρεμα» των λίγων αρμοδιοτήτων που είχαν απομείνει στον ανώτατο άρχοντα. Γιαυτό και είναι συμμέτοχος της ηθικής, πολιτικής, πολιτισμικής και οικονομικής εξαθλίωσης της πατρίδος μας. 

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ : ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο! Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο newsbeast.gr στο κέντρο της Αθήνας κυκλώματα συμμοριών αλλοδαπών εμπορεύονται μικρά παιδιά, ακόμη και 4 ετών. Οι περιγραφές και οι μαρτυρίες σοκάρουν ακόμη και τους πιο σκληρούς.
«Σάββατο απόγευμα, πριν από ένα περίπου μήνα, στις 7 βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής (τα στοιχεία της οποίας έχει το newsbeast.gr), η οποία για προφανείς λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Και συνεχίζει...
«Ερχόμενη από το κέντρο, έστριψα στην οδό Λέλας Καραγιάννη. Όπως ανέβαινα λοιπόν με το αυτοκίνητό μου και επειδή ο δρόμος είναι πολύ στενός και σκοτεινός, πήγαινα πολύ σιγά, είδα στα δεξιά μου ένα χαρτόκουτο, πάνω στο οποίο υπήρχε ένα παιδί!
Αρχικά πίστεψα ότι ήταν κουκλάκι. Αναρωτήθηκα τι ήταν. Προχώρησα λίγο παραπάνω με το αυτοκίνητό μου και στο επόμενο κενό, ανάμεσα δηλαδή στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που υπήρχαν, πολύ κοντά σε ένα δέντρο, είδα ακόμη ένα χαρτόκουτο με άλλο ένα παιδί. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Υπήρχαν τρία χαρτόκουτα στην δεξιά πλευρά και δύο στην αριστερή πλευρά με παιδάκια, το πολύ μέχρι 4 ετών».
Και εδώ, σύμφωνα με την κάτοικο της περιοχής, αρχίζει το πιο συγκλονιστικό κομμάτι της ιστορίας των τεράτων που χρησιμοποιούν μωρά για να εκφράσουν τις πιο... βρώμικες φαντασιώσεις τους.

Βγάζουν εκτός ΑΟΖ Ελλάδας το Καστελόριζο;;;


Στο παιχνίδι και η Κύπρος...
Με μία κυνική εκμετάλλευση της κρίσης που περνάει η Ελλάδα και της απαξίωσής της στον παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό χάρτη, η Αίγυπτος και δευτερευόντως η Κύπρος, προχωράνε σε συμφωνία με την Τουρκία, μοιράζοντας μεταξύ τους τις ΑΟΖ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, βγάζοντας όμως εντελώς το Καστελόριζο από την ελληνική επικράτεια.


Το πρωτοφανές αυτό γεγονός που ουσιαστικά βγάζει από το χάρτη της Ελλάδας, το Καστελόριζο και το βάζει στον τουρκικό χάρτη, αναμένεται να εκδηλωθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς τα υπουργεία Εξωτερικών και Ενέργειας Αιγύπτου και Κύπρου θα προχωρήσουν σε μία συμφωνία με την Τουρκία, όπου η ΑΟΖ Αιγύπτου θα εφάπτεται με την ΑΟΖ της Τουρκίας και στη συνέχεια αυτή με την ΑΟΖ της Κύπρου.


Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να εξαιρεθεί από τη χαρτογράφηση των ΑΟΖ, όπως πάνε να συμφωνήσουν Αίγυπτος και Τουρκία, η περιοχή του Καστελόριζου από την ελληνική επικράτεια, γιατί αυτό το ελληνικό νησί παρεμβάλλεται μεταξύ των ΑΟΖ Τουρκίας και Αιγύπτου (σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο Θαλάσσης) κι έτσι χαλάει το σενάριο για γειτνίαση των ΑΟΖ Αιγύπτου- Τουρκίας – Κύπρου.


Πρόθεση, κυρίως των Αιγυπτίων και των Τούρκων με την κίνηση αυτή είναι να βγάλουν εντελώς έξω από το παιχνίδι την Ελλάδα σε ότι αφορά στο δικαίωμα έρευνας για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην περιοχή που περιγράφουν σαν δικές τους ΑΟΖ, ενώ τα θαλάσσια αυτά οικόπεδα ανήκουν στην Ελλάδα και περιέχονται στην ελληνική ΑΟΖ, η οποία όμως δεν έχει καθοριστεί ακόμα.


Σε επικοινωνία του newsbomb με το υπουργείο Εξωτερικών δεν υπήρξε καμία επίσημη απάντηση στο ερώτημα τι θα πράξει η Ελλάδα σε περίπτωση αναγγελίας της αιγυπτιακής ΑΟΖ που θα συνορεύει με την τουρκική, βγάζοντας έτσι το Καστελόριζο εκτός ελληνικής επικράτειας. Ανεπίσημα πληροφορούμαστε όμως ότι δεν υπάρχει καν σχέδιο σε διπλωματικό επίπεδο για ελληνική αντίδραση στο γεγονός αυτό.


 Κώστας Χαρδαβέλλας
newsbomb.gr

Αυτά θέλουν να υποθηκεύσουν οι δανειστές.

Το ενδιαφέρον όλων μας έχει στραφεί στα πιθανά αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου σε Αιγαίο και Ιόνιο. Όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω απ΄ αυτά κι έτσι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα ο χάρτης που βλέπετε. Είναι χάρτης που έχει επίσημα στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.

Ο χάρτης περιλαμβάνεται στην ενημέρωση που είχε κάνει ο κ.Γιάννης Μανιάτης υφυπουργός Ενέργειας στη Βουλή και είναι......
εντυπωσιακός! Όλες οι περιοχές που έχουν σημειωθεί έχουν βεβαιωμένο ορυκτό πλούτο. Αποθέματα νικελίου,ψευδαργύρου,μολύβδου,χαλκού,χρυσού και αργύρου στην Μακεδονία και στη Θράκη. Ποια είναι η αξία τους; Με βάση την ενεργό μεταλλευτική παραγωγή,τις επενδύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και τις τρέχουσες τιμές των μετάλλων,υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 28 δις ευρώ!

Ένα πολύ μικρό μέρος της αξίας αυτής αξιοποιείται σήμερα παραγωγικά. Τα δυναμικά αποθέματα που φιλοξενούνται στις υπάρχουσες μεταλλευτικές αλλά και σε νέες περιοχές κοιτασμολογικού ενδιαφέροντος είναι σε θέση να πολλαπλασιάσουν το προαναφερόμενο οικονομικό μέγεθος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στη Βουλή ο κ.Μανιάτης , η Βόρεια Ελλάδα είναι από τις πλουσιότερες κοιτασματολογικά περιφέρειες της Ευρώπης και αποτελεί σταθερή μεταλλευτική πηγή για την βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

Αυτά βλέπουν και θέλουν οι δανειστές. Αυτά θέλουν να υποθηκεύσουν.

onalert.gr

Σοκαριστικό βίντεο: Αμερικανοί στρατιώτες ουρούν στις σορούς Αφγανών.



"ΘΑΥΜΑΣΤΕ" ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ".


Αδεια ράφια, λουκέτα και τοκογλυφία!



Αδεια ράφια, κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αύξηση των... τοκογλύφων προβλέπει για την ελληνική οικονομία η Hellastat! Η μελετητική εταιρία περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα την πραγματική κατάσταση της χώρας, εκτιμώντας ότι τα... χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα!

Στο προσεχές 12μηνο, η Hellastat υπογραμμίζει τον κίνδυνο να δούμε άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ. Ο λόγος είναι απλός: Η πλειονότητα των αγαθών που καταναλώνονται στην ελληνική αγορά, αλλά και των απαραίτητων πρώτων υλών που απαιτούνται για την παραγωγή προϊόντων από τις ελληνικές μεταποιητικές εταιρίες εισάγεται από το εξωτερικό. Οι προμηθευτές του εξωτερικού, φοβούμενοι οικονομικό κραχ της χώρας αλλά και των τραπεζών, έχουν κόψει τις πιστώσεις. Με άλλα λόγια, ο ξένος προμηθευτής (Κινέζος, Γερμανός, Αμερικανός κ.λπ.) εκτιμά ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο κατάρρευσης των ελληνικών τραπεζών, οπότε όλες οι εγγυητικές δεν θα έχουν καμία απολύτως αξία, άρα οι απαιτήσεις του θα καταστούν επισφαλείς.

Με αυτόν τον τρόπο, οι προμηθευτές θα καταστήσουν πιο δύσκολη την εμπορία των αγαθών τους, επιμηκύνοντας παράλληλα το διάστημα πώλησής τους. Οι κωλυσιεργίες αυτές θα οδηγήσουν στο φαινόμενο της έλλειψης προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Η φιλομνημονιακή συμμορία δολοφονεί Έλληνες.



Να που μας έφτασε η μνημονιακή πολιτική εκείνων που δυστυχώς συνεχίζουν να κυβερνούν τη χώρα. Το χειρότερο; Θέλουν να την ξανακυβερνήσουν κάνοντας σήμερα τον Μανωλιό που φόραγε τα ρούχα του αλλιώς…!

Τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή για τον αριθμό των αυτοκτονιών αλλά και των αστέγων, μόνο καθησυχαστικά δεν είναι. Αντιθέτως, σοκάρουν σε βαθμό που η κυβέρνηση – αποδεχόμενη το πρόβλημα – φέρεται αποφασισμένη να λάβει έκτακτα μέτρα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που κατέθεσαν στην Βουλή  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουστής και ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκος Μπόλαρης μόνο την τελευταία διετία του μνημονίου οι περιπτώσεις αυτοκτονιών (τελεσθείσες ή απόπειρες)  έχουν αυξηθεί κατά 22,5%.

Να σημειωθεί βέβαια ότι τα στοιχεία που καταγράφουν τις αυτοκτονίες δεν είναι απολύτως ακριβή, καθώς πολλές από αυτές δεν φτάνουν ούτε καν στα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καταγραφή των ανθρώπων που επιχειρούν να τερματίσουν τη ζωή τους. Επίσης, μεγάλος αριθμός αυτοκτονιών δεν δημοσιοποιείται λόγω της άρνησης κάποιων ιερέων να τελέσουν χριστιανική κηδεία, με αποτέλεσμα οι συγγενείς τους να το αποκρύπτουν.

"Λεφτά υπάρχουν": Για τα κόμματα του κυνοβουλίου.



Την ώρα που οι Έλληνες βιώνουν τα απεχθέστερα δημοσιονομικά μέτρα που περιορίζουν δραστικά τα εισοδήματά τους σε σημείο που πολλά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου αντί να μειώσουν, αύξησαν τα ποσά που λαμβάνουν ως κρατική ενίσχυση καθώς και τις ενισχύσεις «για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς» που παίρνουν προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τα διάφορα ινστιτούτα που έχουν ιδρύσει.

Πιο αναλυτικά, έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών που παρουσιάζει το protothema.gr δείχνει ότι η συνολική χρηματοδότηση των κομμάτων το 2011 αυξήθηκε κατά 6 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα χρήματα που πήραν το 2010!
Πιο αναλυτικά, το 2011 συνολικά τα κόμματα ως τακτικές επιχορηγήσεις έλαβαν 54.018.624 ευρώ. Το αντίστοιχο ποσό το 2010 ανήλθε σε 48.800.000 ευρώ. Το ποσό που εγκρίθηκε για το 2009 ήταν 68.208.000 ευρώ το οποίο λόγω εκλογών εκτοξεύτηκε σε 85.135.050 ευρώ.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Horrorscope 2012- Δίδυμοι.



Δίδυμοι (Γιώργος Παπανδρέου): Το πλανητικό σκηνικό της νέας χρονιάς περιλαμβάνει μεγάλες επιδόσεις στα αγαπημένα σας σπορ, τα οποία θα αποδειχθούν πάρα πολύ χρήσιμα (ίσως και κρίσιμα) για την μακροημέρευσή σας. Τα σπριντ καθώς και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο διαφυγής από εξαγριωμένο πλήθος (κανό, παρά πέντε, μακροβούτι, μαραθώνιος) θα βρεθούν στην ημερήσια διάταξη. Η όψη του Ερμή στο ζώδιό σας δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη. Ενώ προσεύχεστε να είναι ο «κερδώος», εκείνος που φέρνει τάλαρα δηλαδή, ίσως αποδειχθεί κανονικός «ψυχοπομπός». Η κούρσα για την πασοκάρα και ο Πλούτωνας που βρίσκεται σε συζυγία με το Μενίδι θα σας βγάλει την ψυχή. Να αποφεύγετε σχέσεις με ζώδια όπως οι άλλοι Δίδυμοι και ο Βενιζέλος.

Προκαλούν οι Τούρκοι με την νέα τους ταινία η "Αλωση" (video)


Η «Άλωση» δείχνει πως ο Σουλτάνος Μεχμέτ ο Πορθητής κατέλαβε την Πόλη και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Χουριέτ», τόσο οι πολεμικές σκηνές του έργου, όσο και οι ερωτικές σκηνές, αναμένεται να προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση.

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του σουλτάνου έως και τη στιγμή της εισβολής στις 29 Μαΐου του 1453.
Οι Τούρκοι κατακτητές παρουσιάζονται στην ταινία ως οι κυρίαρχοι του κόσμου, ωστόσo ο σκηνοθέτης παραλείπει να μας δείξει σημαντικές πτυχές της ιστορίας, όπως τις λεηλασίες και τις μαζικές σφαγές Ελλήνων. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι Έλληνες στρατιώτες εμφανίζονται να σκύβουν το κεφάλι στην τουρκική υπερδύναμη!
Αυτή η τούρκικη προπαγάνδα δεν έχει όρια! Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η Ελληνική πλευρά ουδέποτε έχει προβεί σε προκλήσεις τέτοιου βεληνεκούς…




egersis2.blogspot.com

Χρηματοδοτούσαν ΜΚΟ για αποναρκοθέτηση στον 'Εβρο και σε χώρες της Αφρικής!!!

Όπως αναφέρει το prionokordela.gr οι ΜΚΟ "εξαφανιζουν" λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού ακόμα και για τις νάρκες του Έβρου.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δόλλης, προανήγγειλε την αυστηροποίηση του νόμου περί ΜΚΟ, προκειμένου να υπάρξει διαφάνεια στις επιχορηγήσεις, την ώρα που απίστευτες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης, κατήγγειλε στην Επιτροπή Θεσμών Διαφάνειας της Βουλής ότι δόθηκαν 8 εκατομμύρια ευρώ σε οργάνωση, για να βγάλει τις νάρκες που βρίσκονταν στον Έβρο, αλλά οι υπεύθυνοί της έβαλαν Πακιστανούς να κάνουν τη δουλειά!
Παρόμοιες καταγγελίες σχετικά με αποναρκοθετήσεις που αναλαμβάνουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, έκανε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη.
Σύμφωνα με την κα. Τζάκρη, οι ΜΚΟ επιχορηγούνται με μεγάλα ποσά, χωρίς να υπάρχει κανένα όφελος για την Ελλάδα. Η κα.Τζάκρη επισήμανε χαρακτηριστικά πως οι αποστολές αποναρκοθέτησης σε χώρες της Αφρικής και οι οποίες επιβάρυναν τους Έλληνες φορολογούμενους, ήταν άσκοπες.

 defencenet.gr

"Λεφτά υπάρχουν": Για τους συμβούλους του νεοταξίτη Παπαδήμου.



Ούτε δέκα ούτε είκοσι αλλά 90 θέσεις συμβούλων, συνεργατών και μετακλητών υπαλλήλων αποφάσισε να θεσμοθετήσει για το Πολιτικό Γραφείο του ως πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος!

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη πρόκληση που χρεώνεται προσωπικά ο κ. Παπαδήμος μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης-μαμούθ, όταν αποχώρησε ο Γ. Παπανδρέου. Κι αν για τα 50 μέλη του υπουργικού συμβουλίου (την ώρα που στην Ιταλία υπό λιγότερο δυσμενείς συνθήκες ο κ. Μόντι σχημάτισε ένα πολύ πιο ολιγομελές σχήμα) προβλήθηκε η δικαιολογία των «έκτακτων συνθηκών» και των ισορροπιών με τα κόμματα της «συγκυβέρνησης» και πιο συγκεκριμένα με το ΠΑΣΟΚ, για τη νέα αυτή απόφαση δεν υπάρχουν ελαφρυντικά.

Ετσι την ώρα που οι πολίτες στενάζουν καθημερινά όλο και περισσότερο από τα συνεχή οικονομικά μέτρα, την ανεργία και την εξαθλίωση, το κυβερνητικό σύστημα παραμένει πολυπρόσωπο, πολυδάπανο και ως εκ τούτου προκλητικό. Αντί μάλιστα το Μέγαρο Μαξίμου και οι μηχανισμοί εξουσίας να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα της μείωσης των δαπανών και των αιματηρών οικονομιών, πράττουν προκλητικά και ξεδιάντροπα το εντελώς αντίθετο αυξάνοντας την κοινωνική οργή.

O ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ "ΛΥΝΕΙ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ

Σαφή και ξεκάθαρη θέση υπέρ της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομική Ζώνης όπως αυτή συνιστάται από την περίληψη της Μεγίστης (Καστελόριζου) σε αυτήν, παίρνει η Ρωσία σήμερα: Αυτή την ώρα το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov κινείται ακριβώς επάνω στο σημείο που αμφισβητεί η Αίγυπτος ότι υπάρχει ελληνική ΑΟΖ, στα απώτατα όρια του FIR Αθηνών μεταξύ Μεγίστης και Καρπάθου, νοτιοανατολικά της Σητείας. Σε δήλωσή στο defencenet.gr ανώτατου Ρώσου αξιωματούχου του υπουργείου Άμυνας από την Μόσχα σημειώνεται ότι «Η Ελλάδα έχει συγκεκριμένα δικαιώματα στην περιοχή και νησιά που συνιστούν αυτά τα δικαιώματα» εννοώντας φυσικά την Μεγίστη.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πέντε πακιστανοί κρατούσαν φυλακισμένη και βίαζαν 17χρονη!



Η θέα της κλειδωμένης 17χρονης Ρουμάνας «πάγωσε» τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι στη Νέα Κίο Αργολίδας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εξαρθρώνοντας κύκλωμα σωματεμπόρων που δρούσαν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας συνελήφθησαν στην Νέα Κίο Αργολίδας, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28, 29, 21, 25 και 24 ετών αντίστοιχα, για αρπαγή και σωματεμπορία κατά συναυτουργία, ενώ ο 28χρονος και ο 29χρονος κατηγορούνται επιπλέον, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ο 28χρονος και ο 29χρονος, είχαν μεταφέρει την 17χρονη στο σπίτι τους, στην Νέα Κίο Αργολίδας, από την Κορινθία.

Στη συνέχεια με την χρήση βίας και απειλών την εξανάγκαζαν σε ερωτικές πράξεις μαζί τους και παράλληλα την εξέδιδαν και σε άλλους ομοεθνείς τους, έναντι αγνώστου τιμήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Συνέλαβαν Αλβανό που έκοβε βόλτες 4 τα ξημερώματα μέσα στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα.



Εντοπίστηκε από τα όργανα της μονάδας και συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας της Πτέρυγας.
Ενας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας συνελήφθη τo πρωί στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας.

Περί τις 4 τα ξημερώματα εντοπίστηκε από τα όργανα της μονάδας και συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας της Πτέρυγας.

Μετά τη σύλληψη, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.
on alert

ΠΗΓΗ

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.



Ανακοίνωση κάλεσμα ....

ΠΕΜΠΤΗ 12.01.2012 ΚΤΙΡΙΟ 2 ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ , στις 9 ΤΟ ΠΡΩΙ.
Στις 17.09.2011 στον Αγ. Παντελεήμονα, υπό την καθοδήγηση της δικηγόρου του ΣΥΡΙΖΑ Ευγ. Κουνιάκη(της δικηγόρου που υπερασπίστηκε τους Αφγανούς που μαχαίρωσαν 2 Έλληνες, αυτής που συμμετείχε στην ομάδα δικηγόρων που μήνυσαν την ομάδα των Ο.Υ.Κ) και του μεταφραστή των Αφγανών λαθρομεταναστών, εις εξ αυτών , κατέδειξε 3 Έλληνες ως υπαίτιους τραυματισμού ενός εκ των Αφγανών. Η κατάθεση μεθοδεύτηκε και άλλαξε στις 4 το πρωί με αποκλειστικό σκοπό την δίωξη , την καταδίκη και την φίμωση της φωνής διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα .

Αν και απόντες από το συμβάν , έχουν κληθεί να καταθέσουν ο κος Αλ. Αλαβανος, Πετρος Κωνσταντίνου και η κα Ελ. Πορταλιου, ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ .
Σας καλούμε όλους στα δικαστήρια για να δυναμώσουμε την φωνή μας και να την μετατρέψουμε σε ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ενάντια στους πληρωμένους, κατ επάγγελμα, επιχορηγούμενους εκφραστές της πολιτικής σαπίλας και του καθοδηγούμενου ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ εναντίον της Πατρίδας μας και ημών των ιδίων.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μπουμπουκος: Χέρια πόδια μέσα!

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ...


http://ventetta.blogspot.com/

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Σκοπιανοί . Μούγκα ο Δήμας.


Αναμνηστικά με τον 16άκτινο Ήλιο της Βεργίνας, μοιράζουν διπλωμάτες των Σκοπίων, παρά την πρόσφατη κατηγορηματική τοποθέτηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, πως πρόκειται για ένα σύμβολο που ανήκει στην Ελλάδα. Τα Σκόπια συνεχίζουν να προκαλούν στην προσπάθεια τους να οικειοποιηθούν την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας, εκμεταλλευόμενα 
την κρίση στην Ελλάδα και της προτεραιότητες της Αθήνας.
Όπως είναι γνωστό, με βάση την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995 ανάμεσα στην ΠΓΔΜ και στην Ελλάδα, τα Σκόπια απέσυραν την κόκκινη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και δεσμεύτηκαν να μην ξαναχρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο σύμβολο με οιανδήποτε μορφή. Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν προκλητικά, είτε αυτούσιο είτε με μικρές παραλλαγές (με 12 ή 10 ακτίνες), όχι μόνο ακραίοι εθνικιστές αλλά και επίσημοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Γκρούεφσκι.

Την ίδια ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων κ. Νίκολα Πόποφσκι ζητούσε από την Ελλάδα να σεβαστεί την ετυμηγορία της Χάγης και να μην σταθεί εκ νέου εμπόδιο στην ευρωατλαντική ενσωμάτωση της χώρας του, ο Γενικός Πρόξενος στο Τορόντο του Καναδά, κ.Ντράγκαν Τσιουρκιέβσκι, απένειμε αναμνηστικές πλακέτες, με χαραγμένο τον Ήλιο της Βεργίνας, πιστό αντίγραφο του συμβόλου, στη χρυσή λάρνακα του βασιλιά Φιλίππου.

Για πόσο καιρό ακόμη θα ζούμε κάτω από το καθεστώς της τρομοκρατίας των «αντιρατσιστών»;


Οι περισσότερες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών θυμίζουν Ισλαμαμπάντ, Μπαγκλαντές, Καμπούλ  και οι Έλληνες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους μέσα σε ένα καθεστώς κατοχής. Μια κατοχής ιδιόρρυθμης από τους ξένους εισβολείς, που ήλθαν στην χώρα με την βοήθεια των «αντιρατσιστών» της εξουσίας, που άνοιξαν την Κερκόπορτα των συνόρων, χωρίς να μπουν στον κόπο να ρωτήσουν καν γι’ αυτό τον Ελληνικό λαό.

Ταυτόχρονα, τα κατευθυνόμενα από τα κοράκια της «παγκοσμιοποίησης» ΜΜΕ, μας λένε και επαναλαμβάνουν πόσο όμορφα είναι που στην Αθήνα πλέον και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας δεν κατοικούν πλέον μόνον Έλληνες, αλλά και ξένοι από κάθε φυλή του Ισραήλ. Όμως.....
οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν θέλουν τους ξένους στην Ελλάδα, δεν πιστεύουν ότι συμβάλλουν στην εθνική οικονομία, όπως μας λένε οι προπαγανδιστές του συστήματος. Ποιος ακούει όμως τον λαό;

Προ ετών και με αφορμή την μεγάλη άνοδο της εγκληματικότητος είχε ιδρυθεί ένας σύλλογος ληστευθέντων. Όταν αποφάσισε να διοργανώσει μία ανοικτή εκδήλωση, χωρίς κανέναν πολιτικό χαρακτήρα για να διαμαρτυρηθεί για την ανεξέλεγκτη βία, από τα χιλιάδες μέλη του εμφανίστηκαν μόνον 50 με 100 άτομα… Όπως δε μάθαμε ένα από τα πλέον σημαντικά στελέχη του παραιτήθηκε από τον σύλλογο γιατί δέχθηκε πλήθος απειλών και πιέσεων!!!

Αυτοί είναι οι δεξιοί της Νέας Δημοκρατίας: Νοικιάστε την Ακρόπολη προτείνει ο ελληνόφωνος Γιακουμάτος!



ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=VJFcfYUdLRk

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ 1912 - 13.



Το νέο ημερολόγιο αφιερωμένο στα 100 χρόνια από τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-13. Πολύ πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σπάνιοι πίνακες λιθογραφίες κ.λ.π. Μερικά από τα θέματα του ημερολογίου

 Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ - ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΛΕΜΩΝ
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
ΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΣΕΡΡΩΝ
ΜΑΧΕΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΛΑΧΑΝΑ - ΔΟΙΡΑΝΗΣ
ΜΑΧΕΣ ΚΡΕΣΝΑΣ - ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ - ΣΥΝΘΗΚΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ
Σελίδες 144 όλες έγχρωμες
Σκληρόδετο 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΙΣ - http://www.eleftheriskepsis.gr/ - IΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 112 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ: 210-3630697, 210-3614736

Αίσχος! Κλείνουν σχολείο για να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες!



Η κυβέρνηση δρομολογεί την μετατροπή σχολείου σε κέντρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

Την ώρα που οι τελευταίοι Έλληνες του κέντρου δολοφονούνται για μια βιντεοκάμερα η κυβέρνηση, αντί να δώσει λύση στο επιτακτικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, δρομολογεί την μετατροπή σχολείου σε κέντρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών!

Σε αυτή την απίστευτη καταγγελία προχώρησαν κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας οι οποίοι αν και περιμένουν από την πολιτεία να λύσει τα προβλήματα επιβίωσης που έχουν βλέπουν να δρομολογούνται ενέργειες που απειλούν να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά τους.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Οι ιππείς της...Αποκαλύψεως.

Αντί να κρεμάσουν τους παιδεραστές, τους αναγνωρίζουν ως ανάπηρους!



Παιδόφιλοι και κλεπτομανείς, πλέον θεωρούνται... ανάπηροι και έχουν φορολογικές ελαφρύνσεις!
Αντί να κρεμάσουν τους παιδόφιλους, τους "αναγνωρίζουν" ως ανάπηρους! Η ηθική κατρακύλα και ο εκφυλισμός των "προοδευτικών", δεν έχουν όρια!

Την ώρα που πολύτεκνοι και τρίτεκνοι βλέπουν τα επιδόματά τους να περικόπτονται δραστικά, το κράτος αποφάσισε, καταρτίζοντας σχετικό Ενιαίο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας, ο οποίος δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, να θεωρήσει «ανάπηρους», τους... επιδειξίες και τους... παιδόφιλους, όσους «υποφέρουν» από «παρενδυτικό φετιχισμό», «φετιχισμό», «ηδονοβλεψία» ή «σαδομαζοχισμό», τους κλεπτομανείς, τους πυρομανείς και τους εθισμένους στον τζόγο, χορηγώντας τους φορολογικές ελαφρύνσεις! Κι όμως! 20% ως 30% φορολογική ελάφρυνση για τις παραπάνω κατηγορίες, ως και 35% για τους κλεπτομανείς!

Η ελληνική κοινωνία, ζει έναν ατελείωτο εφιάλτη, με την κυβέρνηση να δίνει ρεσιτάλ ανηθικότητας! Η απόφαση, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα στις 8 Νοεμβρίου του 2011 και ήδη έχει ξεσπάσει σάλος! Την απόφαση υπογράφει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, στις 31 Οκτωβρίου 2011. Η «θεσμοθέτηση» της διαστροφής, συνεχίζεται. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Δολοφονική επίθεση του Κίμωνα Κουλούρη σε αστυνομικό και τον άφησαν ελεύθερο!!!


Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό οδηγεί τον επιτιθέμενο σε κάποιο νεκροτομείο, χωρίς ΕΔΕ. Στην Παπαδημοκρατία, όμως, όταν ένας (έστω και πρώην υπουργός) πολιτικός επιτεθεί, με δολοφονικές διαθέσεις, τότε αφήνεται ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη στην Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου 7/1/2012 και επιβεβαιώνει πως αυτοί οι πολιτικοί δεν έχουν καμία αίσθηση σεβασμού προς το νόμο, προς τους πολίτες (ακόμη και τους ένστολους) και φυσικά κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό στο να κινηθούν εναντίον τους δολοφονικά. Αλήθεια, πιστεύουμε πως αυτοί θέλουν να μας σώσουν; Αυτοί που αν μας βρουν εμπόδιο στο δρόμο τους δεν θα διστάσουν να μας σκοτώσουν εν ψυχρώ, επειδή εμποδίζουμε την πορεία τους; Αυτοί οι πολιτικοί, με αυτό το ήθος είναι σε θέση να επαναφέρουν την δημοκρατία και την ισονομία;

Nτροπιαστική κηδεία για τον Γκλιγκόροφ επεφύλαξε ο Γκρούεφσκι.


ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 
Αρκετές αντιδράσεις προκαλεί στα Σκόπια ο τρόπος που αντιμετωπίσθηκε ο θάνατος του Κίρο Γκλιγκόροφ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Μπορεί η τελευταία του επιθυμία να ήταν η κηδεία του να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς τιμές αρχηγού κράτους, όμως διατυπώνονται πολλές αιχμές για το πώς συμπεριφέρθηκαν κυρίως ο κρατικός μηχανισμός, τα δημόσια, αλλά και πολλά ιδιωτικά ΜΜΕ που ελέγχονται από τον πρωθυπουργό, Ν. Γκρούεφσκι. Κάνουν συγκρίσεις μάλιστα με τον πάνδημο τρόπο που αντιμετωπίσθηκε ο πρόσφατος θάνατος του πρώην προέδρου της Τσεχίας, Βάτσλαβ Χάβελ, στην Τσεχία και ευρύτερα.

Παιχνίδια της Τουρκίας παίζει η Αίγυπτος , αμφισβητεί την ελληνική ΑΟΖ!!


Το Κάιρο προσκαλεί Λευ­κωσία και Αγκυρα να συμφω­νήσουν στην οριοθέτηση της περιοχής, αποκλείοντας την Ελλάδα και τη συνάφεια του Καστελόριζου.

Αιγυπτιακή τορπίλη απειλεί την Ελληνική ΑΟΖ, καθώς το Κάιρο κινητοποιείται μετά τις τελευταίες ανακαλύψεις μεγάλων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή και επιδιώκει να υπάρξει συμφωνία οριοθέτησης με την Κύπρο και την Τουρκία, αποκλείοντας έτσι την Ελλάδα, με την πλήρη διαγραφή της επήρειας του Καστελόριζου.


Με αφορμή τις ανακοινώσεις για το μέγεθος του κοιτάσματος φυσικού αερίου στο Οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, ο Αιγύπτιος υπουργός Πετρελαίων Αμπντουλάχ Γκχοράμπ διαβεβαίωνε ότι το σημείο αυτό δεν βρίσκεται σε αιγυπτιακές ζώνες, αλλά πρόσθετε ότι τα «σύνορα μεταξύ της Αιγύπτου, της Κύπρου και της Τουρκίας δεν είναι ακόμη συμφωνημένα».

Ο Αιγύπτιος υπουργός δήλωσε ακόμη ότι το διεθνές δίκαιο προβλέπει πως τα «τρία κράτη πρέπει να συμμετάσχουν στον καθορισμό των συνόρων», προσθέτοντας ότι η αιγυπτιακή κυβέρνηση εργάζεται ήδη στην κατεύθυνση αυτή», δήλωση με την οποία αποκλείει βεβαίως από την οριοθέτηση στη συγκεκριμένη περιοχή την Ελλάδα.