Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πέντε πακιστανοί κρατούσαν φυλακισμένη και βίαζαν 17χρονη!



Η θέα της κλειδωμένης 17χρονης Ρουμάνας «πάγωσε» τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι στη Νέα Κίο Αργολίδας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εξαρθρώνοντας κύκλωμα σωματεμπόρων που δρούσαν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας συνελήφθησαν στην Νέα Κίο Αργολίδας, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28, 29, 21, 25 και 24 ετών αντίστοιχα, για αρπαγή και σωματεμπορία κατά συναυτουργία, ενώ ο 28χρονος και ο 29χρονος κατηγορούνται επιπλέον, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ο 28χρονος και ο 29χρονος, είχαν μεταφέρει την 17χρονη στο σπίτι τους, στην Νέα Κίο Αργολίδας, από την Κορινθία.

Στη συνέχεια με την χρήση βίας και απειλών την εξανάγκαζαν σε ερωτικές πράξεις μαζί τους και παράλληλα την εξέδιδαν και σε άλλους ομοεθνείς τους, έναντι αγνώστου τιμήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΛΑΡΘΟΟΡΚ ΧΑΡΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.