Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πήγανε...λαμιώντας Βούλγαρο ληστή στην Λαμία.



Ο δράστης τραυμάτισε νεαρή μέσα σε κοσμηματοπωλείο - Στη συνέχεια όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή του μανιασμένου πλήθους.

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 14.00 το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Πατρόκλου. Ο ληστής, ένας 30χρονος Βούλγαρος, μπήκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο και απειλώντας με κατσαβίδι και μαχαίρι την 27χρονη κόρη των ιδιοκτητών, προσπάθησε να τη ληστέψει.......
Η κοπέλα αντιστάθηκε και φώναξε βοήθεια. Ο αδίστακτος ληστής την τραυμάτισε στο χέρι με το κατσαβίδι, ενώ όπως είπε η ίδια στο lamiareport.gr... ''Μου είχε αρπάξει το κεφάλι και το χτυπούσε στο σίδερο της σκάλας. Με έχει χτυπήσει σε όλο μου το σώμα με κλωτσιές και μπουνιές. Πήγε να με καρφώσει και έβαλα το χέρι μου μπροστά''.

Ένας γείτονας καταστηματάρχης άκουσε την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια και είδε τον ληστή να βγαίνει τρέχοντας. Προσπάθησε να τον σταματήσει, όμως δεν τα κατάφερε. Τον κυνήγησε και του πέταξε ένα άδειο τελάρο που βρήκε μπροστά του, αλλά και πάλι δεν τον σταμάτησε. Λίγα μέτρα πιο κάτω είδε κάποιο γνωστό του και του φώναξε να τον πιάσει.

''Όρμησα πάνω του και τον έπιασα. Πέσαμε και οι δυο στο πεζοδρόμιο, ευτυχώς δεν σπάσαμε τη τζαμαρία από το κατάστημα, γιατί χτυπήσαμε πάνω της με δύναμη. Αμέσως μετά ήρθαν και άλλοι δυο γείτονες και τον οδηγήσαμε στο κοσμηματοπωλείο. Ενημερώσαμε την αστυνομία και μέχρι να έρθει τον φυλάγαμε εμείς απέξω και αυτός μέσα. Είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος και απειλούσαν να τον λιντσάρουν. Ο ληστής φοβήθηκε και κλειδώθηκε μέσα στο μαγαζί. Είχε το θράσος να μας παρακαλάει να τον αφήσουμε να φύγει, λέγοντας ότι είναι Βούλγαρος και ότι έχει 6 παιδιά που πεινάνε'' είπε ο πολίτης που τον έπιασε.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ και της Ασφάλειας. Την ώρα που τον μετέφεραν στο περιπολικό, οι πολίτες τον έβριζαν και απειλούσαν να τον χτυπήσουν.

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης είχε και συνεργό, που κρατούσε ''τσίλιες'' και πρόλαβε να διαφύγει, όταν είδε τα σκούρα.

Δείτε το βίντεο με τα όσα έγιναν από το lamiareport.gr...

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.