Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αντί να κρεμάσουν τους παιδεραστές, τους αναγνωρίζουν ως ανάπηρους!



Παιδόφιλοι και κλεπτομανείς, πλέον θεωρούνται... ανάπηροι και έχουν φορολογικές ελαφρύνσεις!
Αντί να κρεμάσουν τους παιδόφιλους, τους "αναγνωρίζουν" ως ανάπηρους! Η ηθική κατρακύλα και ο εκφυλισμός των "προοδευτικών", δεν έχουν όρια!

Την ώρα που πολύτεκνοι και τρίτεκνοι βλέπουν τα επιδόματά τους να περικόπτονται δραστικά, το κράτος αποφάσισε, καταρτίζοντας σχετικό Ενιαίο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας, ο οποίος δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, να θεωρήσει «ανάπηρους», τους... επιδειξίες και τους... παιδόφιλους, όσους «υποφέρουν» από «παρενδυτικό φετιχισμό», «φετιχισμό», «ηδονοβλεψία» ή «σαδομαζοχισμό», τους κλεπτομανείς, τους πυρομανείς και τους εθισμένους στον τζόγο, χορηγώντας τους φορολογικές ελαφρύνσεις! Κι όμως! 20% ως 30% φορολογική ελάφρυνση για τις παραπάνω κατηγορίες, ως και 35% για τους κλεπτομανείς!

Η ελληνική κοινωνία, ζει έναν ατελείωτο εφιάλτη, με την κυβέρνηση να δίνει ρεσιτάλ ανηθικότητας! Η απόφαση, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα στις 8 Νοεμβρίου του 2011 και ήδη έχει ξεσπάσει σάλος! Την απόφαση υπογράφει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, στις 31 Οκτωβρίου 2011. Η «θεσμοθέτηση» της διαστροφής, συνεχίζεται. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.