Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.



Ανακοίνωση κάλεσμα ....

ΠΕΜΠΤΗ 12.01.2012 ΚΤΙΡΙΟ 2 ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ , στις 9 ΤΟ ΠΡΩΙ.
Στις 17.09.2011 στον Αγ. Παντελεήμονα, υπό την καθοδήγηση της δικηγόρου του ΣΥΡΙΖΑ Ευγ. Κουνιάκη(της δικηγόρου που υπερασπίστηκε τους Αφγανούς που μαχαίρωσαν 2 Έλληνες, αυτής που συμμετείχε στην ομάδα δικηγόρων που μήνυσαν την ομάδα των Ο.Υ.Κ) και του μεταφραστή των Αφγανών λαθρομεταναστών, εις εξ αυτών , κατέδειξε 3 Έλληνες ως υπαίτιους τραυματισμού ενός εκ των Αφγανών. Η κατάθεση μεθοδεύτηκε και άλλαξε στις 4 το πρωί με αποκλειστικό σκοπό την δίωξη , την καταδίκη και την φίμωση της φωνής διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα .

Αν και απόντες από το συμβάν , έχουν κληθεί να καταθέσουν ο κος Αλ. Αλαβανος, Πετρος Κωνσταντίνου και η κα Ελ. Πορταλιου, ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ .
Σας καλούμε όλους στα δικαστήρια για να δυναμώσουμε την φωνή μας και να την μετατρέψουμε σε ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ενάντια στους πληρωμένους, κατ επάγγελμα, επιχορηγούμενους εκφραστές της πολιτικής σαπίλας και του καθοδηγούμενου ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ εναντίον της Πατρίδας μας και ημών των ιδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.