Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Χρηματοδοτούσαν ΜΚΟ για αποναρκοθέτηση στον 'Εβρο και σε χώρες της Αφρικής!!!

Όπως αναφέρει το prionokordela.gr οι ΜΚΟ "εξαφανιζουν" λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού ακόμα και για τις νάρκες του Έβρου.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δόλλης, προανήγγειλε την αυστηροποίηση του νόμου περί ΜΚΟ, προκειμένου να υπάρξει διαφάνεια στις επιχορηγήσεις, την ώρα που απίστευτες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης, κατήγγειλε στην Επιτροπή Θεσμών Διαφάνειας της Βουλής ότι δόθηκαν 8 εκατομμύρια ευρώ σε οργάνωση, για να βγάλει τις νάρκες που βρίσκονταν στον Έβρο, αλλά οι υπεύθυνοί της έβαλαν Πακιστανούς να κάνουν τη δουλειά!
Παρόμοιες καταγγελίες σχετικά με αποναρκοθετήσεις που αναλαμβάνουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, έκανε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη.
Σύμφωνα με την κα. Τζάκρη, οι ΜΚΟ επιχορηγούνται με μεγάλα ποσά, χωρίς να υπάρχει κανένα όφελος για την Ελλάδα. Η κα.Τζάκρη επισήμανε χαρακτηριστικά πως οι αποστολές αποναρκοθέτησης σε χώρες της Αφρικής και οι οποίες επιβάρυναν τους Έλληνες φορολογούμενους, ήταν άσκοπες.

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.