Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Για πόσο καιρό ακόμη θα ζούμε κάτω από το καθεστώς της τρομοκρατίας των «αντιρατσιστών»;


Οι περισσότερες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών θυμίζουν Ισλαμαμπάντ, Μπαγκλαντές, Καμπούλ  και οι Έλληνες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους μέσα σε ένα καθεστώς κατοχής. Μια κατοχής ιδιόρρυθμης από τους ξένους εισβολείς, που ήλθαν στην χώρα με την βοήθεια των «αντιρατσιστών» της εξουσίας, που άνοιξαν την Κερκόπορτα των συνόρων, χωρίς να μπουν στον κόπο να ρωτήσουν καν γι’ αυτό τον Ελληνικό λαό.

Ταυτόχρονα, τα κατευθυνόμενα από τα κοράκια της «παγκοσμιοποίησης» ΜΜΕ, μας λένε και επαναλαμβάνουν πόσο όμορφα είναι που στην Αθήνα πλέον και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας δεν κατοικούν πλέον μόνον Έλληνες, αλλά και ξένοι από κάθε φυλή του Ισραήλ. Όμως.....
οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν θέλουν τους ξένους στην Ελλάδα, δεν πιστεύουν ότι συμβάλλουν στην εθνική οικονομία, όπως μας λένε οι προπαγανδιστές του συστήματος. Ποιος ακούει όμως τον λαό;

Προ ετών και με αφορμή την μεγάλη άνοδο της εγκληματικότητος είχε ιδρυθεί ένας σύλλογος ληστευθέντων. Όταν αποφάσισε να διοργανώσει μία ανοικτή εκδήλωση, χωρίς κανέναν πολιτικό χαρακτήρα για να διαμαρτυρηθεί για την ανεξέλεγκτη βία, από τα χιλιάδες μέλη του εμφανίστηκαν μόνον 50 με 100 άτομα… Όπως δε μάθαμε ένα από τα πλέον σημαντικά στελέχη του παραιτήθηκε από τον σύλλογο γιατί δέχθηκε πλήθος απειλών και πιέσεων!!!

Απόλυτα εχθρικοί ήταν απέναντι στην ενέργεια αυτή και οι μεγάλοι «αντιρατσιστές» των καναλιών, που όποιον τολμήσει να πει έστω και μία λέξη κατά της παρουσίας των λαθρομεταναστών, αμέσως τον λασπολογούν, τον συκοφαντούν και τον γράφουν στα μαύρα κατάστιχα της υπερεξουσίας τους.
Σύμφωνα με στοιχεία, που κάποιοι επιμελώς κρύβουν, οι ξένοι στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα δύο εκατομμύρια.  Όλα αυτά συνθέτουν μία εικόνα εφιαλτική, που γίνεται ακόμη περισσότερο εφιαλτική από την ιδεολογική τρομοκρατία, που ασκούν μέσα από τα κανάλια οι αμειβόμενοι με εκατομμύρια επαγγελματίες «αντιρατσιστές». Πως θα αντιδράσει ο λαός απέναντι σε αυτή την εισβολή, για την οποία κανείς δεν τον ρώτησε; Είναι αρκετοί κάποιοι πολιτικοί, που απλά και μόνο ψηφοθηρούν με το ζήτημα των λαθρομεταναστών, απολογούμενοι ότι δεν είναι ρατσιστές και ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους καλούς ξένους; Όχι βέβαια!
Χρειάζεται ένα πολιτικό κίνημα αποφασισμένων και γενναίων αγωνιστών, χωρίς φιλοδοξίες, χωρίς παζαρέματα και υστεροβουλίες, χωρίς συμβιβασμούς, ένα πολιτικό κίνημα που θα απαιτήσει με έναν συνεχή και σκληρό αγώνα το αυτονόητο να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η θέληση του Λαού: 
Να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες! Να μας επιστρέψουν πίσω αυτοί που μας τις πήραν την Πατρίδα μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας.
Ν.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.