Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ,ΑΥΓΑ ,ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ , ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


Επεισόδια έγιναν χτες το βράδυ, λίγο μετά τις δέκα, όταν μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, πιθανώς του αντιεξουσιαστικού χώρου, εισέβαλε στο Bar Cue στο Παγκράτι όπου είχε προγραμματιστεί συνάντηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.Αρχικά, οι νεαροί φώναξαν: «Ποιοί είναι οι βουλευτές εδώ»; Μόλις εντόπισαν τους βουλευτές άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις: «Θα το σκέφτεστε πριν βγείτε», «Τι έχετε κάνει στον κόσμο»; ενώ πέταξαν γιαούρτια και αυγά.

Οι βουλευτές αντέδρασαν ψύχραιμα και κατευναστικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έσπασαν κάποια ποτήρια και πιατάκια και μετά αποχώρησαν. Κάποιος νεαρός έξω από το τζάμι έβαλε το χέρι του στο λαιμό κάνοντας την χαρακτηριστικά κίνηση που υπονοεί ότι θα τους κόψουν το λαιμό.

Στο μπαρ ήταν εκείνη την ώρα οι βουλευτές: Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας, Έλενα Παναρίτη, Ελπίδα Τσουρή, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Δημήτρης Παπουτσής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Δημήτρης Λιντζέρης ενώ αμέσως μετά τα επεισόδια ήρθε η Άρια Αγάτσα.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ήταν στο μπαρ είδαν τους νεαρούς αναρχικούς να σπάνε ποτήρια και να πετούν νερά, γιαούρτια και αυγά, ακόμα και πέτρες (κάποιοι μιλούν και για δύο βουλευτές που τραυματίστηκαν ελαφρά) ενώ απειλούσαν με χειρονομίες τους βουλευτές και τους φώναζαν συνθήματα. 

Λίγο αργότερα αποχώρησαν οι νεαροί, και στο σημείο έφτασαν άντρες της αστυνομίας, ενώ η συνάντηση των βουλευτών διαλύθηκε.

Να σημειωθεί πάντως, ότι κάποιοι βουλευτές είπαν ότι οι νεαροί δεν ήταν αναρχικοί, αλλά τους χαρακτήρισαν ως «επαγγελματίες».

Δείτε  το αποκλειστικό βίντεο του iefimerida από τα επεισόδια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.