Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Αίσχος! Κλείνουν σχολείο για να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες!



Η κυβέρνηση δρομολογεί την μετατροπή σχολείου σε κέντρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

Την ώρα που οι τελευταίοι Έλληνες του κέντρου δολοφονούνται για μια βιντεοκάμερα η κυβέρνηση, αντί να δώσει λύση στο επιτακτικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, δρομολογεί την μετατροπή σχολείου σε κέντρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών!

Σε αυτή την απίστευτη καταγγελία προχώρησαν κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας οι οποίοι αν και περιμένουν από την πολιτεία να λύσει τα προβλήματα επιβίωσης που έχουν βλέπουν να δρομολογούνται ενέργειες που απειλούν να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά τους.

Στην ουσία, η κυβέρνηση αντί να ξαναδώσει στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας την χαμένη του αίγλη και να εξαγγείλει τα κίνητρα ώστε οι Έλληνες να ξαναγυρίζουν στις συγκεκριμένες περιοχές φαίνεται να επιθυμεί την δημιουργία της «γης των κολασμένων».

Ακόμα χειρότερα, οι αρμόδιοι καταγγέλλεται πως αντί να διώξουν όσους παράνομα βρίσκονται στην χώρα και την έχουν μετατρέψει σε «παράδεισο» ανομίας, εγκληματικότητας και πορνείας, «εξορίζουν» τα ελληνόπουλα από τα ίδια τους τα σχολεία.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων το ιστορικό 2ο λύκειο της Αθήνας επί των οδών Αχαρνών και Σουρμελή οδηγείται σε κλείσιμο ενώ μεθοδεύεται η μετατροπή του σε χώρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.