Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δολοφονική επίθεση του Κίμωνα Κουλούρη σε αστυνομικό και τον άφησαν ελεύθερο!!!


Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό οδηγεί τον επιτιθέμενο σε κάποιο νεκροτομείο, χωρίς ΕΔΕ. Στην Παπαδημοκρατία, όμως, όταν ένας (έστω και πρώην υπουργός) πολιτικός επιτεθεί, με δολοφονικές διαθέσεις, τότε αφήνεται ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη στην Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου 7/1/2012 και επιβεβαιώνει πως αυτοί οι πολιτικοί δεν έχουν καμία αίσθηση σεβασμού προς το νόμο, προς τους πολίτες (ακόμη και τους ένστολους) και φυσικά κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό στο να κινηθούν εναντίον τους δολοφονικά. Αλήθεια, πιστεύουμε πως αυτοί θέλουν να μας σώσουν; Αυτοί που αν μας βρουν εμπόδιο στο δρόμο τους δεν θα διστάσουν να μας σκοτώσουν εν ψυχρώ, επειδή εμποδίζουμε την πορεία τους; Αυτοί οι πολιτικοί, με αυτό το ήθος είναι σε θέση να επαναφέρουν την δημοκρατία και την ισονομία;


To επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης, όταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του αναγκάστηκε να σταματήσει μετά από σήμα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στις 23:30 μ.μ συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας Δίας αντιλαμβανόμενοι ένα αυτοκίνητο να παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια στο ύψος του Καλλιμάρμαρου προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια αυτού, κι ενώ οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να εξηγήσουν στον πρώην υπουργό ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία του, δέχθηκαν φραστική «επίθεση» από τον κ. Κουλούρη, ο οποίος λίγο μετά έβαλε πρώτη, πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ ο Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής.

Οι πληροφορίες θέλουν τον πρώην υπουργό να έχει αφεθεί ελεύθερος.


http://kostasxan.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. ΚΟΥΛΟΥΡΗ,ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΤΟΜΑΡΙΙΙΙΙ

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΤΑΛΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥ-----ΝΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

    ΕΡΧΕΤΑΙ Τ' ΑΓΓΟΥΡΙ (ΚΡΕΜΑΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΠΡΩΗΝ Η ΝΥΝ ,ΥΣΧΙΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ,ΑΘΩΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.