Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

350.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ 1000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠ .ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ


Πρόκειται για την αναρτητέα στο διαδίκτυο απόφαση του Υπ.Υγείας, με αριθμό πρωτοκόλλου Π2δ/Γ.Π. 54113 .

Περίπου 350 χιλιάδες ευρώ διέθεσε το Υπουργείο, από δημόσιους πόρους για να στηρίξει την δράση της μη κυβερνητικής οργάνωσης "Ελληνικό συμβούλιο για τους πρόσφυγες".

Το σχέδιο με τίτλο "Κοινωνική αρωγή για την...ένταξη των προσφύγων", υλοποιείται από το καλοκαιρί του 2011 και ανάμεσα στους στόχους περιλαμβάνονται δράσεις όπως, παροχή υπηρεσιών κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης και ένταξης στην αγορά εργασίας, δραστηριότητες πολιτιστικού χαρακτήρα, εκμάθηση ελληνικής γλώσσας, μέχρι και εργαστήρια επαγγελματικής κατάρτισης.

Μέρος του σχεδίου δράσης με τον κωδικό Β1, αφορά 1000 άτομα, για τα οποία προβλέπεται ψυχολογική, συμβουλευτική και οικονομική στήριξη. Όπως παρατηρεί το Υπουργείο Υγείας, "...θα δίδεται βοήθεια, σε περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο, στα μέσα διαβίωσης, ήτοι: επιδότηση ενοικίου, λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τρόφιμα, ρουχισμό, κλπ, με στόχο την άμεση ανακούφιση σε θέματα επιβίωσης και καθημερινότητας!!!

Είπατε κάτι;

Και αυτό δεν είναι παρά ένα μόνο ενδεικτικό παράδειγμα των δράσεων των εκατοντάδων ΜΚΟ.

Τα συσίτεια να είναι καλά, για τους Έλληνες και από επιδοτήσεις ενοικίου έχουμε για όλους ...

...τους αλλοδαπούς.


Παναγιώτης Ζ.


http://ksipnistere.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.