Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ...

rok2
ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ (ΑΝ ΒΓΟΥΝ) ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ .
 Πολλά τα μηνύματα που λάβαμε τις τελευταίες ημέρες για το πραγματικά εξωφρενικό και αντεθνικό ζήτημα που δημιουργήθηκε με δύο Έλληνες πολίτες που φωτογραφήθηκαν μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες βεβηλώνοντας ταυτόχρονα το μνημείο του Σπαρτιάτη Βασιλιά. Μερικά από αυτά υποδεικνύουν τους δύο πολίτες.
Τα θέτουμε υπόψιν των αρχών κι ας κάνουν ότι νομίζουν:
«Έλεος! Επειδή βλέπω πολλές μ@λ@κίες και δεν αντέχω άλλο, κάντε λίγο δημοσιογραφική έρευνα. Δεν είναι δύσκολο. Τα μ@@νόπ@να που βεβήλωσαν το μνημείο είναι από μια μπάντα που λέγεται SOUNDKRASH.

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΕΧΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

agalma leonida 1 
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK...ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΥΤΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ...ΗΔΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΙΝΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...

ΤΙΚΙΤΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ....ΓΙΝΕΣΑΙ!!ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΑΜΕΝΩΝ ΣΥΚΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

ΦΩΤΟ : ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ "ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ" ΤΩΝ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ...ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΓΚΙΤΑΓΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ