Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΑΛΑΡΑΣ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!! ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως οικειοθελής συνήγορος του Θεόδωρου Πάγκαλου εμφανίστηκε ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγη ώρα στην τηλεόραση. Υποστήριξε ότι συμφωνεί με το ενδεχόμενο εκχώρησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!
Πριν ακόμα ολοκληρώσει το ερώτημά της η κ. Πόπη Τσαπανίδου, ο γνωστός καλλιτέχνης έσπευσε να συμφωνήσει με την άποψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου περί εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας λέγοντας: «Συμφωνώ αλλά δεν υπερβάλλω»!
Ο κ. Γιώργος Νταλάρας είπε επί λέξει: «Συμφωνώ γιατί κατ' ανάγκη πρέπει να συμφωνήσω. Αν και τα Μνημόνια είναι κατακριτέα επί της ουσίας. Δεν θέλαμε ποτέ να τα ζήσουμε αυτά. Πρέπει να δούμε ποιοι μας οδήγησαν σ' αυτά τα Μνημόνια και ποιοι φταίνε από τους κυβερνήτες μας, ποια κόμματα, ποιοι απέχουν, ποιοι δεν δουλεύουν γι' αυτά, ποιοι μένουν με την ασπίδα της "μη συμμετοχής" και δεν δουλεύουν γι' αυτό ενώ θα έπρεπε να ήμαστε ενωμένοι». Έφθασε μάλιστα να υιοθετήσει πλήρως τις απόψεις που έχει διατυπώσει επανειλημμένως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επέλεξε τη σύζυγό του Άννα Νταλάρα στην ηγετική ομάδα που στήριξε την κυβέρνηση που οδήγησε τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στον ασφυκτικό έλεγχο της τρόικας.
Υιοθετεί ρητορική Παπανδρέου
«Δεν συμφωνώ με τα Μνημόνια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Είναι: Ή Μνημόνιο ή καταστροφή», σημείωσε ο κ. Νταλάρας επιβεβαιώνοντας τη γνωστή τακτική διλημμάτων που έθεσε επανειλημμένως κατά την προηγούμενη διετία ο κ. Παπανδρέου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΛΑΡΑ :

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ:



ΣΧΟΛΙΟ : ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ....ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ


ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΚΟΙΝΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ

    WHITE EUROPE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΛΙΚΟ....ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ,ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

      Διαγραφή
  2. Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΡ . ΤΟ ΝΑΤΑΝΕ ΤΟ 21 ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤ. ΜΟΝΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. as poulisei tin vila tou sti mykono o malakas!!!exei moutra na milaei....adiko exei o panousis pou tn krazei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ENAΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΕΙ Η Π..... ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ "ΚΑΛΟ" ΣΚΟΠΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.