Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Κάτω τα ξερά σας από τους Έλληνες πολύτεκνους.



Οι πολύτεκνοι βρίσκονταν εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο των διαφόρων «προοδευτικών», που σπεύδουν να μοιράσουν «επιδόματα» σε λαθρομετανάστες. Γιατί τους έχουν στο μάτι: τους θεωρούν «θρησκόληπτους», «σκοταδιστές», «συντηρητικούς», «αντιδραστικούς» και «ακροδεξιούς». Επίσης, οι της «προόδου» θεωρούν ότι οι πολύτεκνοι τους χαλάνε τη μανέστρα της κοινωνικής μηχανικής, διότι γεννούν Έλληνες και τους μεταλαμπαδεύουν τις διαχρονικές αξίες του έθνους μας, αποτρέποντας έτσι τη μετατροπή της κοινωνίας μας σε πολυπολιτισμικό βούρκο.

Οι αντιδράσεις της κοινωνίας δεν πτόησαν κανέναν, ενώ ψευδείς αποδείχθηκαν και οι διαβεβαιώσεις του Αντώνη Σαμαρά. Διαβάστε τι γράφτηκε στην συστημική «Ημερησία»: «Οι περικοπές δαπανών πιάνουν και τα πολυτεκνικά επιδόματα. Για το πολυτεκνικό επίδομα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πέσει ο πήχης του εισοδηματικού κριτηρίου. Έτσι, οι πολύτεκνοι για να πάρουν το επίδομα θα πρέπει το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους να μην ξεπερνά τα 45.000 ευρώ από 55.000 ευρώ που ισχύει σήμερα, ενώ αν έχουν περισσότερα από πέντε παιδιά λαμβάνουν το επίδομα χωρίς εισοδηματικό κριτήριο. Με το μέτρο αυτό εξοικονομούνται περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ». Αντιμετωπίζουν τους πολύτεκνους, "λογιστικά", αλλά συνάμα τους εκδικούνται... 

Φυσικά, το ότι η ενίσχυση των πολυτέκνων είναι μέτρο που στόχο έχει την καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος, αυτό δεν απασχολεί τους «προοδευτικούς», καθώς οι τελευταίοι θεωρούν ότι αυτό... «λύθηκε» (!), με την εισβολή στη χώρα μας των λαθρομεταναστών! Και όλοι αυτοί με τις αντιλήψεις που μας προσβάλλουν όλους, διοικούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.