Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Βίαζαν και εξωθούσαν στην πορνεία νεαρή Βουλγάρα



Επί ενάμισι χρόνο, μια 31χρονη αλλοδαπή από τη Βουλγαρία είχε γίνει «μπαλάκι» στα χέρια ενός συμπατριώτη της και ενός ομογενούς από την Αλβανία, που την… πωλούσαν ο ένας στον άλλο και, αφού τη βίαζαν κατ’ επανάληψη, την εξανάγκαζαν να εκδίδεται!

Η άτυχη κοπέλα ρίσκαρε τη  ζωή της όταν κατάφερε να  το σκάσει από το χώρο όπου  την κρατούσε ο 52χρονος ομογενής και να καταφύγει στην Ασφάλεια Ρόδου, όπου διηγήθηκε στους αστυνομικούς όσα πέρασε. Όπως είπε, ο 39χρονος ομοεθνής της την κρατούσε φυλακισμένη από τον Αύγουστο του 2010 ως το Δεκέμβριο του 2010 που την πούλησε στον 52χρονο. Και οι δυο την απειλούσαν και τη βίαζαν για να κάμψουν τις αντιστάσεις της και στη συνέχεια τη… «νοίκιαζαν» στους πελάτες τους και κρατούσαν την αμοιβή!

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν και σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο 52χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγραφα της 31χρονης Βουλγάρας. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για σωματεμπορία, βιασμό και μαστροπεία και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.