Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

KAI ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Έβγαλε… «λαγό» η επιχείρηση «σκούπα» στη Μεσσηνία!
Μπορεί  να μην είχε θεαματικά αποτελέσματα  η επιχείρηση «σκούπα» που οργάνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, αλλά οδήγησε στον εντοπισμό ενός αλλοδαπού χασισοκαλλιεργητή που διακινούσε την παραγωγή του σε… σπιρτόκουτα! Σκόπευε, μάλιστα, να μεγαλώσει την φυτεία του.

Ο  αλλοδαπός συνελήφθη αρχικά για παράνομη διαμονή στην Ελλάδα, αλλά η έρευνα έφερε στο φως τη μικρή χασισοφυτεία από 14 δενδρύλλια ύψους από ένα ως τέσσερα εκατοστά την οποία είχε σκοπό να… επεκτείνει φυτεύοντας σπόρους κάνναβης βάρους 940 γραμμαρίων! Στην κατοχή του, κατασχέθηκαν ακόμη 29 σπιρτόκουτα γεμάτα χασίς συνολικού βάρους 192 γραμμαρίων, άλλα 117 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε μια συσκευασία και μια ζυγαριά ακριβείας.

***Τρεις Μαροκινοί ηλικίας 19, 30 και 19 χρόνων, ένας 28χρονος Παλαιστίνιος, ένας 42χρονος Λιβανέζος και ένας 26χρονος Αιγύπτιος διακινούσαν χασίς μέσα σε σπιρτόκουτα στην Πάτρα, αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη παράνομη δραστηριότητά τους. Εκτός από τα πέντε σπιρτόκουτα με συνολικά 25 γραμμάρια κάνναβης και 24 ναρκωτικά χάπια που είχαν στην κατοχή τους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και επτά κινητά τηλέφωνα, από τα οποία το ένα είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα από μια 50χρονη Ελληνίδα! Οι έξη αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και για τα υπόλοιπα κινητά.

*** Στην ταπετσαρία της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου του έκρυβε ένας 27χρονος αλλοδαπός 16 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 61,4 γραμμαρίων, με σκοπό να τις πουλήσει στην Καστοριά! Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον σταμάτησαν για έλεγχο στη διασταύρωση Κορομηλιάς ανακάλυψαν τα ναρκωτικά και τον έστειλαν… συστημένο στον εισαγγελέα!

protothema.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.