Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ 35ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΓΥΦΤΟ!



Σε χειροκροτήματα και συνθήματα συμπαράστασης ξέσπασαν χθες το απόγευμα οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Τραγανού έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, τη στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις οδηγούσαν ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα τον 35χρονο συγχωριανό τους, που το μεσημέρι της Παρασκευής πυροβόλησε κατά λάθος 36χρονο αθίγγανο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Περίπου στις 9:30 το βράδυ ο 35χρονος αποχωρούσε από το Δικαστικό Μέγαρο ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τον κόσμο να ξεσπά σε ξέφρενα χειροκροτήματα.


Η κινητοποίηση των κατοίκων του Τραγανού ήταν πρωτοφανής και ίσως η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, καθώς, σύμφωνα με το συγκεντρωμένο πλήθος, εκπροσωπήθηκαν όλες οι οικογένειες του Τραγανού με την παρουσία τουλάχιστον ενός ή δύο μελών τους.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι κάτοικοι του Τραγανού διαδήλωναν για την αθωότητα του 35χρονου συγχωριανού τους, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης όταν η θεία του 35χρονου λιποθύμησε τη στιγμή που είδε τον ανιψιό της να περνά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου.

Παρόντες στην πρωτοφανή αυτή κινητοποίηση ήταν o τέως δήμαρχος και νυν αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Βασίλης Κασσιανός, δημοτικοί σύμβουλοι, σύσσωμοι οι φορείς του Τραγανού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι μιλούσαν για τα καλύτερα λόγια για τον 35χρονο τον οποίο χαρακτήρισαν «θύμα» της όλης ιστορίας και όχι θήτη.

Σε δηλώσεις τους στην εφ. «Πατρίς» οι κάτοικοι του Τραγανού επεσήμαναν ότι ο καθένας θα μπορούσε να βρεθεί στην θέση του 35χρονου συγχωριανού τους, αφού τα κρούσματα της εγκληματικότητας στην περιοχή του Τραγανού έχουν πολλαπλασιαστεί με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν πέσει θύματα εγκληματικής πράξης.
Εφ.ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.