Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ


Η διπλανή αφίσα είναι ενδεικτική των προθέσεών τους. Τι τους οδήγησε όμως στην απόφαση να κάνουν...εσπευσμένα αυτή την εκδήλωση;
 Ας διαβάσουμε τι γραφουν:

Η ανάγκη για ένα μεγάλο συλλαλητήριο στον Αγιο Παντελεήμονα έχει πλέον γίνει πολύ έντονη αφού το τελευταίο διάστημα καταγγέλονται πλέον καθημερινά πογκρόμ ομάδας νεοναζί που δρα με την ανοχή και την κάλυψη της ΕΛΑΣ και του ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα στη περιοχή της Πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα, στέλνοντας στο νοσοκομείο δεκάδες μετανάστες.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής αναβαθμίστηκε ιδιαίτερα μετά την είσοδο του φύρερ Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και μετά την είσοδο του ΛΑΟΣ στη συγκυβέρνηση. Η προβολή που έχουν από το συγκρότημα Λαμπράκη αλλά και από την αναίτια παρουσία τους στα προεκλογικά γκάλοπ ως επιλογή ψήφου, έχει εξοργίσει ένα τεράστιο κομμάτι κόσμου που συχαίνεται την προοπτική της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησής των νοσταλγών του χίτλερ και του ολοκαυτώματος.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η...ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ" ΣΥΝΑΞΗΣ!

Δεν...μπορούν οι "αντιρατσιστές" και "δημοκράτες" θιασώτες του "πολυπολιτισμού" να βλέπουν την Χ.Α ουτε καν ως επιλογή στις δημοσκοπήσεις!!!

Δηλαδή τι θα κάνουν αν μπει και στην Βουλή;

Είναι χρέος όλων μας, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να γίνει αυτή η προκλητικότατη συγκέντρωση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

Η τρομοκρατία των αναρχοπρακτορίσκων, των καλοπληρωμένων παραφυάδων τους (δείτε τους "οργανωτές" στο κάτω μέρος της αφίσας και θα καταλάβετε) και των λαθρομεταναστών, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο Άγιος Παντελεήμονας, με κόπους και θυσίες Ελλήνων ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ! Και θα παραμείνει καθαρός!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. MOΛΩΝ ΛΑΒΕ!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ. ΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω θα τους ψηφισω και μετα θα σας γ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.