Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ράϊχενμπαχ: "Από τον Μάϊο μας είχαν δώσει τα κλειδιά της χώρας"!


Από τον Μάϊο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτλεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, σε συνέντευξή του, όπως είχε αποκαλύψει και το Ντομινίκ Στρος Καν ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ μόλις κέρδιζε στις εκλογές.
 
Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει λοιπόν σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»! Και όχι μετά την αποδοχή του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο, όπως μας έλεγαν οι της κυβέρνησης Παπανδρέου προσπαθώντας να μας πείσουν ότι "έτσι έπρεπε για να πάρουμε την 5η δόση"
 
Δηλαδή η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από ονάδες υποεπιτρόπων με εκτελεστικές εξουσίες υπό τον επίτροπο της ελληνικής κυβέρνησης τον Χορστ Ράϊχενμπαχ. Οι υποεπίτροποι θα αναλάβουν τον έλεγχο σε κάθε υπουργείο και θα διορίσουν και ομάδες ξένων συμβούλων οι οποίοι θα συντονίζουν το έργο τους, το οποίο θα επικεντρωθεί κυρίως στην συγκέντρωση φόρων και στην περικοπή δαπανών.   
Εξακολουθούν δηλαδή να πιστεύουν ότι υπάρχει φοροδιαφυγή και όσο το πιστεύουν τόσο θα βάζουν φόρους, για να κερδίζει η Γερμανία (γιατί περί αυτού πρόκειται) αυτά που θεωρεί ότι χάνει από την φοροδιαφυγή.
 
Μάλιστα τονίζει ότι "Εδώ θα έρθουν τα καλύτερα εργαλεία για να μαζέψουμε τους φόρους και θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες μεθόδους για να συγκεντρώσουμε χρήματα".
 
Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε από αυτά που λέει ο χερ Ράϊχενμπαχ. Απλα να πούμε ότι την πραγματική κυβέρνηση Ράϊχενμπαχ (όχι την ψεύτικη του Λ.Παπαδήμου) στην Ελλάδα αυτή την στιγμή την στηρίζουν τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ)...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ


….και αλοίμονο σε αυτούς που δεν το συνειδητοποιούν.

    Αναφέρομαι στην κατάσταση της Ενωμένης Ευρώπης, ή όπως αλλοιώς θέλουν να λέγεται.
    Μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, και με τις τόσες καταστροφές που έγιναν από τους ΝΑΖΙ και όχι μόνο, δημιουργήθηκε μία νέα ευρωπα’ι’κή κατάσταση, που όλοι γνωρίζουμε ( Ανατολικό – Δυτικό μπλόκ κτλ ). Όταν άρχισαν να θεραπεύονται οι ουλές του πολέμου, από την Γαλλία (ΝΤΕ ΓΚΩΛ) άρχισε δειλά – δειλά να προωθείται μια καινούρια ιδέα, η ιδέα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η χώρα μας, ήταν από τις πρώτες ( Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ) που πίστεψε σε αυτή την αναγκαιότητα, γιατί τί είναι καλύτερο από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ ? Ας μην ξεχνάμε ότι η Ευρώπη ήταν ο φτωχός συγγενής μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων, ΗΠΑ και Σ. ΕΝΩΣΕΩΣ. Κανείς δεν της έδινε και μεγάλη σημασία, και τα κράτη της λειτουργούσαν σαν Αμερικάνικα παραρτήματα, και εφάρμοζαν το ‘’ό τι έχετε ευχαρίστηση’’.

    Τα χρόνια πέρασαν, οι συνθήκες διαφοροποιήθηκαν, το σύνθημα της Ενωμένης Ευρώπης άρχισε να υλοποιείται σταδιακά σε διάφορους τομείς και μεταξύ ομάδων κρατών της ίδιας περίπου οικονομικής ισχύος (τελωνειακή ένωση, κοινότητα άνθρακος και χάλυβος, σύμφωνο BENELUX και άλλα.) Όλοι μας τα θυμόμαστε, ή τουλάχιστον οι μεγαλύτεροι από εμάς.

    Για να μη σας κουράζω, σε συνάρτηση και με την κατάρρευση της Σ. ΕΝΩΣΕΩΣ, δημιουργήθηκε η Ευρωπα’ι’κή Οικονομική Κοινότητα ( ΕΟΚ). Στη συνέχεια, εξελίχθηκε σε Ευρωπαί΄κή Ένωση, μια καθαρά ‘’φτιαχτή’’ πολιτικοοικονομική ένωση. Όλοι σχεδόν οι Ευρωπαίοι που συμμετείχαν, πανηγύρισαν, γιατί είχαν την εντύπωση ότι συμμετείχαν σε μια νέα οικονομική  υπερδύναμη. Και έτσι φαινόταν στην αρχή. Υπήρχε κάποιος σκεπτικισμός από μερικούς, αλλα οι εξελίξεις ήταν γρήγορες και θεαματικές. Να και το κοινό μας νόμισμα, το ΕΥΡΩ.

Φυγάς στην Ρωσία υψηλόβαθμο στέλεχος των τουρκικού στρατού


Υψηλόβαθμο μέλος του επιτελείου του τουρκικού στρατού, του οποίου το όνομα εμπλέκεται σε σενάρια ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης, βρίσκει καταφύγιο στην Ρωσία.


Του Νίκου Στέλγια

Ο κ. Μπακιτζί, εκτός από τα καθήκοντα του στην υπηρεσία των πληροφοριών του τουρκικού στρατού, ανέλαβε σημαντικά καθήκοντα στις ανατολικές μονάδες του τουρκικού στρατού
Για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Τουρκικής Δημοκρατίας, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του επιτελείου των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων εντάσσεται στην κατηγορία του φυγά στο εξωτερικό και καταζητείται από τις τουρκικές αρχές. Πρόκειται για τον υποστράτηγο Μουσταφά Μπακιτζί, ο οποίος πριν από λίγο καιρό ήταν ο υπαρχηγός της σημαντικής υπηρεσίας πληροφοριών του τουρκικού στρατού.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού τουρκικού Τύπου, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διαπίστωσαν ότι ο κ. Μπακιτζί πέρασε στα εδάφη του Βορείου Ιράκ και στην συνέχεια βρήκε καταφύγιο στην Ρωσία.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ρέθυμνο: Η ηλικιωμένη έδωσε δουλειά στους Αφγανούς κι εκείνοι… τη σκότωσαν!



Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 76χρονης, που βρήκε φρικτό θάνατο στο σπίτι της στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, είναι ραγδαίες από χθες. Η αστυνομία έπιασε έναν 22χρονο Αφγανό για τη δολοφονία της γυναίκας και οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, είναι ανατριχιαστικές…Όπως διαβάζουμε στο CretaLive η 76χρονη είχε προσλάβε τον 22χρονο Αφγανό μαζί με τον 28χρονο συγκάτοικό του -ήταν μάλιστα και γείτονες- για να της κόψουν καυσόξυλα και να της τα αποθηκεύσουν για το χειμώνα. Αυτό φαίνεται πως ήταν το μοιραίο λάθος της…

Η προφητεία ενός Ναζί για το μέλλον πριν 66 χρόνια

Ψάχνοντας στο παρελθόν μπορεί να βρεις το μέλλον.
Ένα κείμενο που γράφτηκε το 1995 από τον Μάριο Πλωρίτη....δείτε το:


ΠΗΓΗ : ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σήκωσε τα χέρια ψηλά για τους Λαθρομετανάστες και η Frontex.


Η Διεθνής Υπηρεσία Frontex δηλώνει ότι αδυνατεί να ελέγξει τα περάσματα στα ελληνικά σύνορα! Ήρθαν στην Ελλάδα για να μας «φυλάξουν» από τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που περνούν τα σύνορα, και τώρα με επίσημο έγγραφό τους, τονίζουν ότι υπάρχει «απροθυμία των ευρωπαϊκών κρατών που είχαν την πρωτοβουλία για τη σύσταση της Υπηρεσίας, να υποστηρίξουν περαιτέρω την επιχείρηση» φύλαξης των ελληνικών συνόρων.

Σιγά-σιγά αρχίζουν και .....μας αφήνουν μόνους μας! Εγκαταλείπουν με κάθε πρόφαση το «σκάφος» που λέγεται Ελλάδα…Και ο Παπουτσής κάνει ακόμα δηλώσεις με περηφάνια για το τείχος που ΘΑ χτίσει του αγίου Π....ου ανήμερα...Δεν τα ανοίγετε τελείως τα σύνορα να πάει στο διάλο λέω ΄γω.. Γιατί είναι κοροϊδία να είναι ανοιχτή η είσοδος και κλειστή η έξοδος..Γιτί πρέπει να κάνουμε εμείς τα καλά παιδιά της Ευρώπης..και έχουμε γίνει χωματερή ανθρώπων και ονείρων....Να σώσουμε ποιούς? Αυτούς που μας βιάζουν με τα spread και μνημόνια?Αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για τίποτα και για κανέναν εκτός από τους εαυτούς τους?Για αυτούς που μας έριξαν και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για να έχουν οι ίδιοι ήσυχο το κεφαλάκι τους και εμείς να είμαστε υπο διάλυση σε όλα τα επίπεδα?Βάλτε εκεί πέρα  ένα εισιτήριο διοδίων πχ 300 ευρώ το άτομο (να μην τα παίρνουν οι δουλέμποροι αλλά το Ελληνικό κράτος) για να περνάνε απ ευθείας εις τας  ευρωπαϊκάς χώρας (των τοκογλύφων ΜΕΡΚΟΖΙ) που είναι και ο μεγάλος τους πόθος.Και ας μας βγάλουν από την Σέγκεν.Και τι έγινε?Θα χάσει η Βενετιά βελόνι?


ΠΗΓΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Νέα επίθεση ομάδας αλλοδαπών σε επιβάτες.



Νέα επίθεση, συμπλοκή με τους επιβάτες. Εκτός ελέγχου η κατάσταση.
Αλλοδαποί κακοποιοί που δρουν στο κέντρο της Αθήνας και στα προάστια βρήκαν νεο τρόπο να ληστεύουν κόσμο, σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό, με τους αστυνομικούς να εμφανίζονται ανήμποροι να συλλάβουν ένα μπουλούκι…
Συγκεκριμένα πρίν λίγες ημέρες όπως καταγγέλουν στο planet-greece αυτόπτες μάρτυρες, μια ομάδα αλλοδαπών. πλόκαραν τις πόρτες αφού μπήκαν σε βαγόνι και με την απειλή μαχαιριών άρπαξαν ότι μπόρεσαν από τους επιβάτες και εξαφανίστηκαν.
Αυτό όμως δεν ειναι το μόνο περιστάτικο ανάλογο επεισόδιο διαδραματίστηκε και στο σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί πάλι σύμφωνα με καταγγελίες. Το σκηνικό ίδιο, με 20 αλλοδαπούς να μπλόκαραν τις πόρτες και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων προσπάθησαν να αρπάξουν αποσκευές, υπολογιστές, τιμαλφή και γενικά ότι είχε αξία. Ομως εδω οι επιβάτες αντέδρασαν με αποτέλεσμα να εχουμε μάχη κανονική και οι ληστές να τρέπονται σε φυγή, με ένα φορτηγάκι που τους περίμενε έξω από το σταθμό.
ΠΗΓΗ : planet-greece 

Τούρκικη προπαγάνδα σε ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney!!!

Δείχνει τα νησιά του αιγαίου και την Κρήτη , αλλά και όλη την Κύπρο  υπό τουρκική κατοχή!!!
Η παρακάτω δημοσίευση είναι απο το ιστολόγιο ολύμπια , όπου ένας αναγνώστης τους έστειλε το παρακάτω μήνυμα :

Το συνημμένο αρχείο-φωτογραφία που σας έστειλα είναι από μια ταινία κινουμένων σχεδίων με όνομα «Cars 2» (Αυτοκίνητα 2) τοποθετημένη στους τίτλους τέλους και τραβηγμένη από ‘μένα.
Όπως βλέπετε είναι μια φωτογραφία της Ευρώπης. Αυτό που θέλω να παρατηρήσετε είναι το Αιγαίο. Θα παρατηρήσετε πως τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καθώς και η Κρήτη αλλά και η Κύπρος «ανήκουν» στην Τουρκία. Είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τις διαφημίσεις των Vodafone και ΑΒ Βασιλόπουλος. Θα καταλάβω αν θεωρήσετε το όλο θέμα ως υπερβολικό ή και φαντασιόπληκτο, αλλά θεώρησα πως είναι αρκετά περίεργο και ενδιαφέρον και ότι του αξίζει μία κάποια προσοχή. Το στέλνω σε ‘σάς γιατί θεωρώ ότι μπορώ να σας εμπιστευτώ. Ελπίζω να μη σπατάλησα το χρόνο σας!


Τούρκικη προπαγάνδα σε ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney

Σύλληψη Αλβανών διαρρηκτών στην Ημαθία. Αν δεν είναι σεσημασμένοι θα αφεθούν ελεύθεροι!!!




Τελικά αυτοί οι νομοι που υπάρχουν στην Ελλάδα ωθούν όλο και περισσότερούς 
αλλοδαπούς να στραφούν στην παρανομία γιατί γνωρίζουν οτι αν πιαστούν θα αφεθούν ελεύθεροι , άκουσον άκουσον , για να μην υπάρξει συμφόρηση στις φυλακές!!!

Διαβάζουμε απο το έγκυρο Defencenet :


Στη δημιουργία δικογραφίας προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, σε βάρος τριών –ως είθισται- Αλβανών 29,30 και 41 ετών, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Ημαθίας.
Σύμφωνα με το Salonica Press News αυτό που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί κατά την έρευνα τους, οι δράστες έμπαιναν και έκλεβαν τα σπίτια την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν και αφού ολοκλήρωναν τη… δουλειά τους, έπαιρναν τα κλειδιά από τα οχήματα των θυμάτων προκειμένου να διαφύγουν και στη συνέχεια πήγαιναν σε άλλα σπίτια για περαιτέρω κλοπές.
Όπως διαπιστώθηκε οι τρεις διαρρήκτες είχαν πραγματοποιήσει με αυτόν τον τρόπο πέντε διαρρήξεις και είχαν αφαιρέσει πέντε αυτοκίνητα. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Εάν οι τρεις Αλβανοί δεν είναι σεσημασμένοι θα αφεθούν ελεύθεροι όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του υπ. ΔΔΑΔΙ για να μην υπάρξει συμφόρηση στις φυλακές. Εάν οι τρεις Αλβανοί ήταν παράνομα στη χώρα πιθανόν να υπάρξει επίπληξη για το παράνομο της παρουσίας τους στη χώρα.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Wikileaks: O Καρατζαφέρης θέλει ένωση με τη ΝΔ, άνοιγμα στις ΗΠΑ, στην ελληνική εβραϊκή κοινότητα και στους μετανάστες


Το XrimaNews.gr αποκαλύπτει εμπιστευτικό έγγραφο των Wikileaks με ημερομηνία 28/09/2009 το οποίο θα παρέμενε απόρρητο μέχρι τις 28/09/19, δηλαδή για 10 χρόνια και όπου αναφέρεται μία μυστική πολιτική στρατηγική του ΛΑΟΣ και του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη η οποία μάλλον θα εκπλήξει πολλούς.
Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει στη διάθεση του το XrimaNews.gr, “ο Πρόεδρος (του ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης κατάλαβε πως η αυξημένη πολιτική δύναμη σήμαινε ότι το κόμμα έπρεπε να απομακρυνθεί από τις προηγούμενες υπερεθνικές και αντισημιτικές ρητορικές του ... Ο Καρατζαφέρης θέλει να κάνει θετικές κινήσεις προς την εβραϊκή ελληνική κοινότητα, να αυξήσει την επαφή του με Αμερικανούς αξιωματούχους, έχει μειώσει τη σκληρή στάση του απέναντι στους μετανάστες και δεσμεύεται σε αντιρατσιστικές δηλώσεις”.

Το έγγραφο συνεχίζει αναφέροντας ότι ο κύριος Καρατζαφέρης έχει ως “τελικό στόχο” (ultimate goal) την “ένωση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ σε μία ευρεία κεντροδεξιά συμμαχία” και θα συνεχίσει να πιέζει τους βουλευτές της ΝΔ προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η αποκάλυψη του XrimaNews.gr – Τα σχόλια δικά σας
(Σημείωση: στο πάνω μέρος του εγγράφου φαίνεται το DECL (Declassified): 2019/09/28, δηλαδή το έγγραφο κανονικά θα αποχαρακτηριζόταν από απόρρητο σε δέκα χρόνια).

ΠΗΓΗ : XrimaNews

ΚΥΠΡΟΣ : O Συλικιώτης αφηνιασμένος μεθοδεύει τον εξισλαμισμό του τόπου μας.


(Ανακοίνωση του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης):
Συμπληρώθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2011 ένας χρόνος από την κορυφαία εκδήλωση του λαού μας κατά της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας και του εξισλαμισμού του τόπου μας, την πορεία που οργάνωσε το ΚΕΑ και άλλες όμορες οργανώσεις στην παραλία των Φοινικούδων Λάρνακας και τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώραν μετά την απρόκλητη επίθεση σε βάρος των διαδηλωτών από τους παρακρατικούς της ΚΙΣΑ και τους μουσουλμάνους προστατευόμενούς τους.
Τα γεγονότα αυτά αποτέλεσαν τομή στην πολιτική ιστορία του τόπου μας καθ’ όσον κατέδειξαν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και την υπονομευτική, για την κοινωνία, πολιτική του ΤούρκΑΚΕΛ και ανέδειξαν το συγκεκριμένο θέμα σε κυρίαρχο στοιχείο του δημόσιου πολιτικού λόγου.
Η εκδήλωση αυτή ήταν μια πρώτη νίκη για το λαό μας, έστω και δια μόνης της ανάδειξης του προβλήματος. Πλέον ουδείς δύναται να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί παριστάνοντας ότι δεν υπάρχει.

Τουρκία: Εκβιασμός στην Ελλάδα για Καστελόριζο – υδρογονάνθρακες!


Τουρκο-βρετανικό τέχνασμα φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη με σκοπό να ωθήσει σε ξεκαθάρισμα το ζήτημα του Καστελορίζου όσο η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση! Συμφωνία για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στα τουρκικά εδάφη και στη Μεσόγειο θα υπογράψει η Τουρκία με την εταιρεία Shell στο άμεσο μέλλον, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ, ενώ η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ» γράφει σήμερα ότι η εν λόγω συμφωνία θα υπογραφεί εντός του τρέχοντος μηνός.
Ο Τούρκος υπουργός αναφέρθηκε και στο «χρέος της Ελλάδας προς την Τουρκία» ως προς το φυσικό αέριο. Η εφημερίδα, σε σημερινό της δημοσίευμα, γράφει ότι «καθώς συνεχίζονται οι έρευνες στα ανοιχτά της Νότιας Κύπρου με τη συμμαχία των Ελληνοκυπρίων με το Ισραήλ και την αμερικανική εταιρεία Noble, η Τουρκία προβαίνει σε ένα γιγάντιο βήμα», αφού «η Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίων Τουρκίας κατέληξε σε καταρχήν συμφωνία με τη Shell για γεωτρήσεις στα ανοιχτά της Αττάλειας».
Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι έρευνες θα γίνουν στα ανοιχτά της Αττάλειας, όπου η θάλασσα έχει βάθος 2.500 μέτρων, και ότι τα έξοδα και την πλατφόρμα θα τα αναλάβει η εταιρεία Shell. Σε περίπτωση που βρεθεί πετρέλαιο, οι σχετικές επενδύσεις, ύψους περίπου ενός δις δολαρίων θα καλυφθούν από την ίδια εταιρεία, ενώ το πετρέλαιο θα μοιραστεί σε ποσοστό 50-50 μεταξύ της Shell και της Τουρκίας.
Η ένταξη της Shell στην πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία στα ενεργειακά ζητήματα μπορεί να θεωρηθεί και ως μια προσπάθεια να θέσει μια πολυεθνική με ισχυρά διεθνή πολιτικά ερείσματα εντός του παιγνίου. Όπως αντίστοιχα έκανε και η Κύπρος.
ΠΗΓΗ : Defence point

15/11/11 ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ Πορεία κατά του ψευδοκράτους.



Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη αντικατοχική πορεία κατά του ψευδοκράτους που κατέχει παράνομα το βόρειο μέρος της Κύπρου . Η πορεία οργανώθηκε από το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ με αφετηρία τα γραφεία του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ στο Ζωγράφου και τερματισμό στην βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=p7MkAX6euPc

15/11/11 Διαδήλωση κατά του ψευδοκράτους- Εθνικός Ύμνος.



Η ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=kghIyIkY5c8

15/11/11 .ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ . ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



Συγκλονιστική για μιά ακόμη χρονιά και φέτος με το παραπάνω παρά τις κακές συνθήκες, η παρουσία των Δρασιτών που έδωσαν παλμό, όγκο και τα σωστά μηνύματα στην αντικατοχική πορεία των Κυπρίων φοιτητών σήμερα. 

Οι Δρασίτες ξεκίνησαν στις 7 σήμερα το απόγευμα από το οίκημα τους στου Ζωγράφου αποθεούμενοι από τους κατοίκους που έβγαιναν στα μπαλκόνια να τους χειροκροτήσουν και να ενώσουν τις φωνές τους μαζί τους. Περισσότεροι από 200 Δρασίτες ΜΟΝΟ με ελληνικές σημαίες και με συνθήματα βγήκαν στην Μιχαλακοπούλου με κατεύθυνση την υπόλοιπη πορεία της ΕΦΕΚ στην Βασιλίσσης Σοφίας και την τουρκική πρεσβεία! "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ", "ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ" είναι συνθήματα που ακούγονται στο κέντρο της Αθήνας και προκαλούν εκρήξεις χαράς και επιδοκιμασιών από περαστικούς και θαμώνες. Οι Δρασίτες που έχουν αυξηθεί αφού κατά την διάρκεια της πορείας τους εισρέουν σε αυτοί και άλλοι μετά απο προκαθορισμένα ραντεβού ή ακόμη και απλοί διαβάτες που θέλουν να ενωθούν μαζί τους, φθάνουν στην υπόλοιπη συγκέντρωση της ΕΦΕΚ κοντά στην τουκρική πρεσβεία την οποία έχουν αποκλείσει αστυνομικές δυνάμεις. Δεν είναι απλά οι περισσότεροι είναι και οι πιό ΖΩΝΤΑΝΟΙ! Και τα συνθήματα τους είναι αυτά που δίνουν το χρώμα και λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ. "ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ", "ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" και ξανά "ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ"... Στην συνέχεια οι Κύπριοι Φοιτητές με πρωτοπόρους πάντα το Δράσις ΚΕΣ κατευθύνθηκαν προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου και πάλι η Αστυνομία με φραγμό εμπόδισε την κατάθεση στεφάνου. Οι συγκεντρωμένοι διαλύθυηκαν συγκροτημένα μετά τον Εθνικό Ύμνο που "γέμισε" για άλλη μιά φορά τους δρόμους του κέντρου.
ΠΗΓΗ : STOXOS
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΔΩ  
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΔΩ


Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αντικατοχική εκδήλωση χτες το βράδυ στο Οίκημα του Δράσις. Και αντικατοχική πορεία σήμερα το απόγευμα.



Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ., με θέμα την καταδίκη του ψευδοκράτους. Το οίκημα μας στην Παιανίας στην Ζωγράφου ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει τους φίλους και συναγωνιστές που το κατέκλυσαν.

Μαζί μας ως κύριος ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974, κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πανοσιολογιότατος, αρχιμανδρίτης Σιλουανός, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η κ. Μαίρη Κουρούπη, πρόεδρος του Συλλόγου Για Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Αγνωνουμένων και Πεσόντων κατά την τούρκικη εισβολή, η δασκάλα του έθνους, κ. Χαρά Νικοπούλου και ο κ. Παντελής Ρίτσος, εκπρόσωπος της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.

Αρχή στις ομιλίες για την καταδίκη του ψευδοκράτους έκανε, ο πρόεδρος του κινήματος μας, Στυλιανός Σωτηρίου, όπου έστειλε σαφή μηνύματα προς τους παρευρισκομένους, ότι το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. θα παραμείνει πιστό στις άξιες του και θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή. Δεν παρέλειψε να επισημάνει για ακόμα μια φορά ότι το κίνημα μας δεν πρόκειται να συμβιβαστεί ποτέ με τα τετελεσμένα της εισβολής και με την λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο αρχιμανδρίτης Σιλουανός και αφού μας συνεχάρη για την συνέχιση του τιμίου αγώνα μας στην Αθήνα, αναφέρθηκε στις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού, αλλά και του πάτερ Παϊσίου για την απελευθέρωση, όχι μόνο της Κύπρου αλλά και ολόκληρης της Μικράς Ασίας. Μας ζήτησε να παραμείνουμε πιστοί χριστιανοί και μια μέρα ο θεός θα μας δικαιώσει.

Καρατζαφέρης: "Ζήτω που ο Παπαδήμος είναι μέλος της Τριμερούς"!



ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΩΝ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=Xio_k5_fWiE

Φτιάχνουν ισλαμικό facebook οι Τούρκοι .

Από την Τουρκία, με χρηματοδότηση μουσουλμάνων επιχειρηματιών, θα βγει στο διαδίκτυο το «ισλαμικό facebook», με την ονομασία Salamworld, που σημαίνει «Γεια σου Κόσμε». Στη λεζάντα της ονομασίας του θα εμφανίζεται το λογότυπο «όχι πολιτικά, όχι αποκλεισμοί, όχι όρια». Θα έχει παρακλάδια στο Κάιρο, το Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και τη Μόσχα και θα εμφανίζεται σε 15 διαφορετικές γλώσσες.


Πηγή :  defence-point.gr

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ


Σε μια εποχή σήψης και παρακμής χρειαζόμαστε τους νέους Παιάνες που θα ανυψώσουν το ηθικό και την υπερηφάνεια των Ελλήνων. Το cd περιέχει τα παρακάτω τραγούδια: 
1.     ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΞΥΠΝΑ!  (για την Μακεδονία μας.)
2.     ΓΑΛΑΝΟ ΠΕΛΑΓΟΣ  (για τους Ικαρους-φρουρούς του Αιγαίου)
3.     ΩΣ ΠΟΤΕ;  (για την απελευθέρωση της Κύπρου μας.)
4.     ΣΗΚΩ ΞΑΝΑ  (για την Αφύπνιση των Ελλήνων)
5.     ΛΕΥΤΕΡΙΑ  (για το νόημα της πραγματικής Ελευθερίας)
6.     ΑΓΝΩΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ  (για τους Ηρωες του 1821 και του 1940)
7.     ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΛΛΑΣ  ( για την Εθνική Αναγέννηση)
8.     ΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗ  (για την Κωνσταντινούπολη)
9.     ΣΜΥΡΝΗ  (για την Μικρασιατική καταστροφή)
10.    ΕΛΛΑΣ  (Υμνος για το Αιώνιο Φως της Ελλάδας)
11.     ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ Ε΄  ( Υμνος στους Ηρωες που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα.)

Εδώ μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια των «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» : www.youtube.com/eroshellas1


ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ! Δράση ΤΩΡΑ.


Η Γαύδος, ξέρετε, ο θεματοφύλακας των υδρογονανθράκων που ο Ελληνόφωνος πρωθυπουργός φρόντισε να απαξιώσει κόβοντας την ακτοπλοϊκή σύνδεση, πρέπει να στηριχθεί.
Η απαξίωση δεν ειναι καθόλου τυχαία. Το φιλέτο που κρύβει η Γαύδος είναι τεράστιο, γι’ αυτό και απαξιώνεται.
Πάμε λοιπόν να τους αλλάξουμε τα φώτα γιατί πλέον δεν τρώμε κουτόχορτο:
Επειδή λοιπόν κάποτε πρέπει να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας.
Επειδή κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο ευπαθείς περιοχές της χώρας από ολοκληρωτική απομόνωση.
Επειδή ιστορικές δομές του κράτους σύντομα θα ξεπουληθούν έναντι πινακίου φακής.
Με 3-4 ευρώ το μήνα, μπορεί ο καθένας μας να στείλει ταχυδρομικά ένα παιδικό βιβλίο, ένα περιοδικό, λίγο ρύζι ή μακαρόνια, ένα δίσκο μουσικής ή μια κινηματογραφική ταινία, ένα προιον από το δικό του μέρος, οτιδήποτε… δεν είναι ανάγκη να ξοδευτεί κανείς.
Ψάξτε στο διαδίκτυο και βρείτε διευθύνσεις από υπαρκτά πρόσωπα στην Γαύδο, το Καστελόριζο κλπ, κατά προτίμηση σχολεία, τοπικές εκκλησίες, ραδιοφωνικούς σταθμούς κοκ.
Ακόμα και έναν άδειο φάκελο να στείλετε προπληρωμένο ή μια καρτ-ποστάλ μέσα, τα ΕΛΤΑ, τα για λίγο ακόμα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, ο μοναδικός οργανισμός στην χώρα μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις που πηγαίνει παντού με κάθε καιρό και κατάσταση, ακόμα και σε πόλεμο, είναι υποχρεωμένα να τον παραδώσουνε.
Ας βοηθήσουμε λοιπόν αυτό το ρημαδιασμένο κράτος να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις στην επικράτειά του.
Μια καρτούλα κάθε 15 μέρες, άντε κάθε μήνα από 5-10 χιλιάδες πολιτών από όλη την χώρα θα αναγκάσει τις υπηρεσίες να λειτουργήσουν και να δρομολογήσουν επικοινωνία με τα νησιά μας.
Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Όσοι έχουν την δυνατότητα να στέλνουν συστημένα ας το κάνουν, είναι ακόμα μεγαλύτερη πίεση…
Ακόμα καλύτερα όσοι μπορούν να στέλνουν δωράκια, βιβλία κλπ για τα παιδιά που κάποιοι θαρραλέοι μεγαλώνουν ακόμα στα νησάκια μας!!!
Χρήστος Αποστολίδης

ΠΗΓΗ : OLYMPIA

Μειονοτικά παντού «ανοίγουν» οι Τούρκοι στην Ελλάδα!


Κι άλλο πλήγμα δέχεται η Ελλάδα τη δυσκολότερη ώρα λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ ο πολιτικός της κόσμος κοιμάται βαθιά… Οι «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης» προκαλούν και αναγνωρίζουν μακεδονική, αρβανίτικη, εβραϊκή και βλάχικη μειονότητα στην Ελλάδα!
Τι έγινε όμως; «Στη Βόρεια Ελλάδα, στην περιοχή που περικυκλώνεται από την Πίνδο, τα βουνά της Ροδόπης και το Αιγαίο Πέλαγος υπάρχει μια κοινότητα η οποία υποστηρίζει ότι έχει διαφορετική εθνική καταγωγή από άλλους Έλληνες υπηκόους κι έτσι αποτελεί μια μειονότητα που ονομάζεται Μακεδονική. Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται τη λέξη ‘Μακεδονική’ σαν μια γεωγραφική φράση που χαρακτηρίζει όλους τους Έλληνες υπηκόους της Βόρειας Ελλάδας και αρνείται τους ισχυρισμούς ότι οι Μακεδόνιοι στην Ελλάδα είναι μια μειονοτική ομάδα και αναγνωρίζει αυτή την ομάδα σαν ‘Σλαβικοί Έλληνες’ ή ‘Δίγλωσσοι’».
Ακολουθεί όμως και μάθημα… διεστραμμένης Ιστορίας: «Από τις πρώτες κινήσεις εισβολής οι Ινδογερμανοί, οι Κέλτες, οι Ιλλύριοι, οι Θρακιώτες, οι Δάκοι, οι Δωριείς, οι Αχαιοί, οι Άβαροι, οι Σκυθές, οι Κουμάνοι-Κιπτσάκοι, οι Μυκήνες, οι Βούλγαροι, οι Σλάβοι και οι Ρωμαίοι έχουν επηρεάσει αυτή την περιοχή είτε με προσωρινές επιδρομές, είτε με μόνιμες εισβολές και οι διαφορετικές φυλές έχουν κυριαρχήσει στην περιοχή με διαδοχικές διοικήσεις. Στις αρχές του 1000 Π.Χ. μια μικρή φυλή που λεγόταν Μακεδονική είχε την εξουσία γύρω στο ποταμό Μπιστρίτσα με την ηγεσία του 1ου Πέρδικα».
Και συνεχίζουν: 

Συνέντευξη-φωτιά του Πάνου Καμμένου.



«Ο Σαμαράς εκβιάστηκε για να συναινέσει. Η υπογραφή στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου υποθηκεύει την Ελλάδα. Και τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία. Αφού μας περάσουν στο αγγλικό δίκαιο μετά θα μας υποχρεώσουν σε χρεωκοπία. Οι δημοσκοπήσεις για τον Παπαδήμο γίνονται στην Εκάλη και την... Τριμερή επιτροπή. Δεν ψηφίζω για κυβέρνηση τον Πάγκαλο, τον Πεταλωτή και τον Άδωνη. Δεν ψηφίζω κι ας με διαγράψουν. Καλύτερα να με διαγράψουν από τη ΝΔ παρά να με λένε προδότη τα παιδιά μου. Ο Σόρος και ο Ρουμπινί κερδοσκοπούν σε βάρος της Ελλάδας». Αυτά και άλλα πολλά φοβερά είπε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στους Αδιάβροχους στο ραδιόφωνο του Ant1 972. Ακούστε την προσεκτικά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=v8V1EFFraZQ

 

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια απίστευτη πληροφορία κάνει από χθες τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ. Άγαλμα του Κεμάλ πρόκειται να τοποθετήσει, σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, με σκοπό να προσελκύσει Τούρκους τουρίστες στην δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση πόλη. Εμείς, την είδηση την είδαμε απο τα «ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ», την εξαιρετική ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στις εξελίξεις στη γειτονική μας χώρα.
Ο δήμαρχος φέρεται να δήλωσε ότι η πόλη έχει πολλά οθωμανικά μνημεία και ότι αποφάσισε να προβάλει την οθωμανική πολιτιστική κληρονομιά με απώτερο στόχο την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας.
Ο δήμαρχος σκοπεύει να οργανώσει περιηγήσεις στα οθωμανικά μνημεία της Θεσσαλονίκης και να τοποθετήσει άγαλμα του Κεμάλ στην πλατεία Αριστοτέλους, σύμφωνα πάντα με τουρκικά δημοσιεύματα.
Η αλήθεια είναι ότι προεκλογικά ο Μπουτάρης είχε προκαλέσει σάλο για τις σχετικές του δηλώσεις και είναι προσελκύσει μαζικά το ενδιαφέρον των τουρκικών ΜΜΕ στο πρόσωπό του. Ουδείς έχει αντίρρηση στην εφαρμογή έξυπνων και ανατρεπτικών ιδεών για να βοηθηθεί η οικονομία μιας πόλης η οποία έχει πληγεί αγρίως από την κρίση.Άλλο όμως είναι αυτό και άλλο το να τοποθετήσεις στη συμπρωτεύουσα άγαλμα του σφαγέα των Ελλήνων, μιας αιμοσταγούς προσωπικότητας η οποία κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται δίπλα στον Χίτλερ, τον Στάλιν και τον Πολ Ποτ. Μήπως να σκεφτόταν ο Μπουτάρης τη δημιουργία «μουσείου γενοκτονιών Ατατούρκ», επιδιώκοντας να προσελκύσει τα εκατομμύρια των λαών που θα τους αφορά το μνημείο; Σε τελική ανάλυση, εάν ψάξει λίγο καλύτερα το θέμα ο καλών προθέσεων πιστεύουμε Γιάννης Μπουτάρης, θα ανακαλύψει μια επικίνδυνη μυθολογία γύρω από την υποτιθέμενη προέλευση του «πατερούλη» Ατατούρκ από τη Θεσσαλονίκη…

ΠΗΓΗ: defence-point

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ.


Μεγάλες ποσότητες παράνομων προϊόντων απομίμησης, που είχε κατασχέσει η Δημοτική Αστυνομία, καταστράφηκαν το Σάββατο έξω από τον Πύργο (Ακτή Ποσειδώνος 2), με ειδικό μηχάνημα, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργου Δαβάκη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε:
«Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στη Δημοτική Αστυνομία, στον Αντιδήμαρχο, αλλά και στη Διεύθυνση Καθαριότητας που είναι έτοιμη να συνεισφέρει κοινωνικό έργο και όχι μόνο να μαζεύει τα απορρίμματα, όσο και αν το έργο της επιχειρήθηκε - τον τελευταίο καιρό - να αμφισβητηθεί από την κεντρική εξουσία.

Εμείς, εδώ στον Πειραιά, έχουμε νικήσει, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένα πρόβλημα που έμοιαζε άλυτο, αυτό του παραεμπορίου.

Το έχουμε νικήσει σε ό,τι αφορά την έκφρασή του στους δρόμους του Πειραιά και προσπαθούμε να το νικήσουμε και στην πηγή του. Ενδεχομένως με την βοήθεια της κεντρικής εξουσίας – επιτέλους έχουμε κυβέρνηση- να νικήσουμε και την εισαγωγή των παράνομων προϊόντων.

Ελπίζω η κυβέρνηση να κάνει το καθήκον της, δηλ. να εμποδίζει την είσοδο τέτοιων προϊόντων και οι εταιρίες τις οποίες υπερασπίζουμε με το να νικάμε το παραεμπόριο, να συνεισφέρουν στην κοινωνική πολιτική του Δήμου.».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργος Δαβάκης δήλωσε:

«Σήμερα γίνεται η δεύτερη επιχείρηση. Η πρώτη επιχείρηση ήταν η κατάσχεση των προϊόντων από μια παράνομη αποθήκη Κινέζων και σήμερα γίνεται η καταστροφή τους. Πρόκειται για 17.200 ζευγάρια αθλητικά υποδήματα, απομίμησης γνωστών εταιριών και για 1.500 επιπλέον, τα οποία κατασχέθηκαν την Κυριακή από το Παζάρι, χωρίς παραστατικά. Οπότε όλα μαζί θα καταστραφούν ενώπιον του κ. Δημάρχου, των υπηρεσιών του Δήμου και των εκπροσώπων των εταιριών των πραγματικών ειδών».


ΠΗΓΗ : eglimatikotita.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΕΝΩΤΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ: ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ Η ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ



ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π. ΣΕ ΑΘΗΝΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ...
Ανακοίνωση ΕΦΑΕΦΠ

20 Ιουλίου 1974. Οι Τούρκοι, προφασιζόμενοι δήθεν την ασφάλεια των «αδερφών» μας Τούρκων της Κύπρου, εισβάλλουν στην ανέκαθεν Ελληνική νήσο, σκοτώνουν, βιάζουν, λεηλατούν και ατιμάζουν τα Άγια χώματά μας.

Εννέα χρόνια αργότερα, στις 15 Νοεμβρίου 1983, ο δολοφόνος – τρομοκράτης Ντενκτάς πάντοτε με τις ευλογίες και διαταγές της Άγκυρας, ανακηρύσσει την παράνομη Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου ( «ΤΔΒΚ») υπό την προεδρία του ιδίου.

Ο Ενιαίος Φορέας Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων (Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π) εν έτι 2011 δεν παύει να αγωνίζεται για το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας στον βωμό της οποίας έπεσαν χωρίς δεύτερη σκέψη παιδιά αμούστακα, σύζυγοι, γονείς, παππούδες.