Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ.


Μεγάλες ποσότητες παράνομων προϊόντων απομίμησης, που είχε κατασχέσει η Δημοτική Αστυνομία, καταστράφηκαν το Σάββατο έξω από τον Πύργο (Ακτή Ποσειδώνος 2), με ειδικό μηχάνημα, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργου Δαβάκη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε:
«Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στη Δημοτική Αστυνομία, στον Αντιδήμαρχο, αλλά και στη Διεύθυνση Καθαριότητας που είναι έτοιμη να συνεισφέρει κοινωνικό έργο και όχι μόνο να μαζεύει τα απορρίμματα, όσο και αν το έργο της επιχειρήθηκε - τον τελευταίο καιρό - να αμφισβητηθεί από την κεντρική εξουσία.

Εμείς, εδώ στον Πειραιά, έχουμε νικήσει, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένα πρόβλημα που έμοιαζε άλυτο, αυτό του παραεμπορίου.

Το έχουμε νικήσει σε ό,τι αφορά την έκφρασή του στους δρόμους του Πειραιά και προσπαθούμε να το νικήσουμε και στην πηγή του. Ενδεχομένως με την βοήθεια της κεντρικής εξουσίας – επιτέλους έχουμε κυβέρνηση- να νικήσουμε και την εισαγωγή των παράνομων προϊόντων.

Ελπίζω η κυβέρνηση να κάνει το καθήκον της, δηλ. να εμποδίζει την είσοδο τέτοιων προϊόντων και οι εταιρίες τις οποίες υπερασπίζουμε με το να νικάμε το παραεμπόριο, να συνεισφέρουν στην κοινωνική πολιτική του Δήμου.».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργος Δαβάκης δήλωσε:

«Σήμερα γίνεται η δεύτερη επιχείρηση. Η πρώτη επιχείρηση ήταν η κατάσχεση των προϊόντων από μια παράνομη αποθήκη Κινέζων και σήμερα γίνεται η καταστροφή τους. Πρόκειται για 17.200 ζευγάρια αθλητικά υποδήματα, απομίμησης γνωστών εταιριών και για 1.500 επιπλέον, τα οποία κατασχέθηκαν την Κυριακή από το Παζάρι, χωρίς παραστατικά. Οπότε όλα μαζί θα καταστραφούν ενώπιον του κ. Δημάρχου, των υπηρεσιών του Δήμου και των εκπροσώπων των εταιριών των πραγματικών ειδών».


ΠΗΓΗ : eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.