Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ


ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Τασία Χριστοδουλοπούλου έδωσαν στην δημοσιότητα για διαβούλευση το νομοσχέδιο για την πλήρη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. 

Το δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με την προϋπόθεση της εγγραφής τους στην Α’ τάξη Δημοτικού και της συνέχισης παρακολούθησης του σχολείου κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης,

Η διάλυση των Σκοπίων και η ελληνική μειονότητα


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Είναι καιρός να πάρουμε πρωτοβουλίες με τους λοιπούς ενδιαφερόμενους, την Αλβανία, την Σερβία και την Βουλγαρία για την οριστική επίλυση του προβλήματος και να μπει ταφόπλακα στον τσιρκολάνικο εθνικισμό των ψευδομακεδόνων και του κράτους τους...
Σήμερα θα πάρω την σκυτάλη από το χθεσινό άρθρο του καλού φίλου, Κώστα Χολέβα, προσυπογράφοντας μία προς μία τις επισημάνσεις του για τα Σκόπια.

Τα έθνη δεν τα δημιουργεί η προπαγάνδα, τα κλεμμένα σύμβολα και οι κλεμμένοι ήρωες, ούτε οι νόμοι, τα συντάγματα κι οι απαγορεύσεις.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ) ΤΗΣ Ν.Δ;

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ...ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Χασικλήδες πορνες και...ΣΥΡΙΖΑ

Χασικλήδες και χασικλούδες στην κυβερνητική φιέστα του μπάφου, στο σύνταγμα
Η φωτογραφία από την Ημερησία... 


Χασικλήδες και πορνες
Μην ψάχνετε να βρειτε στις εγκυκλοπαίδειες τι κακό και τι καλό προκαλεί το χασίσι.
Τα πράγματα είναι απλά...
Να "πίνεις μπάφους" σημαίνει ότι βυθίζεσαι σε μια ατομική νιρβάνα, όπου ο ρυθμός του κόσμου αργοπορεί όσο και το θολωμένο μυαλό σου.
Να "πίνεις μπάφους" σημαίνει ότι "εσύ την ακούς μια χαρά" και αφήνεις τους άλλους να πεθαίνουν...